aarskort

Et væld af koncerter til én pris


Spillestedet Vershuset udbyder et begrænset antal årskort, der giver adgang til samtlige af årets ca. 40 koncerter.

Spillestedet Vershuset giver nu en helt unik mulighed for musikelskere, som sætter pris på musikalske live koncerter.
Som noget nyt tilbyder spillestedet i Næstved et årskort, der giver adgang til samtlige koncerter i 2017.

”Årskortet udbydes i et begrænset antal, idet prisen pr. koncert er uhørt lav”, fortæller Ken Fischer, formand i Vershuset.

50 kr. pr. koncert
”Prisen på et årskort er 1.995 kr. Hvis man kommer til samtlige af vores koncerter i 2017, vil prisen pr. koncert være ca. 50 kr. Og det er vel at mærke hvis vi ser bort fra at årskort indehaveren også får gratis medlemskab for 2017 og gratis garderobe ved alle koncerter”, påpeger Ken Fischer.

”Vi afholder omkring 40 koncerter årligt. Et hurtigt regnestykke med et gennemsnit på vores billetpriser, så har årskortet en værdi af ca. 8.000 kr.”.

Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Dicte, Dúné, Anne Dorte Michelsen og Billy Cross samt flere af ”Toppen af Poppen”-deltagerne fra 2016 – Ida Corr, Fallulah og Djämes Braun – er blot lidt af de navne som kan opleves live på Spillestedet Vershuset i foråret.

I skrivende stund er billetsalget til ti af foråret koncerter i gang. ”Den samlede billetpris på de ti koncerter er over 2.000 kr. Dermed er prisen for årskortet mindre end de ti koncertbilletter”.
Ken Fischer fortæller videre, at de forventer at det begrænsende antal årskort vil gå som ’varmt brød’. ”Det er ikke alene den yderst attraktive pris for et årskort, der får os til at formode, at vi hurtigt må melde udsolgt af årskort”.

”Det handler i ligeså høj grad om at Vershuset siden 1970’erne har været garant for at sammensætte en varieret koncert kalender – både hvad angår musikgenrer og blandingen af upcoming bands og de etablerede, garvede musikere”, slutter Ken Fischer.

Flere informationer om årskortet, herunder regler, vilkår, bestilling og betaling, fås her: http://vershuset.dk/om-vershuset/bestilling-af-aarskort/

 

 

ken_aarskortKen Fischer, formand for Spillestedet Vershuset, ses her med en prototype af årskortet, der sælges i et begrænset antal og som giver fri adgang til samtlige koncerter i 2017, medlemskab for 2017 og fri garderobe for kortindehaver.