AFLYST: Anne Linnet


Event Details

Dato: 29. maj 2020

Tid: 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Vershusets koncert med Anne Linnet lørdag d. 29. maj 2020 er desværre aflyst på grund af Regeringens dekret vedr. Corona virus-situationen.

Købte billetter kan refunderet ved henvendelse til det forsalgssted, hvor de er købt.

Billetlugen oplyser:
På grund af den ekstraordinære store mængde henvendelser forårsaget af corona virus, forventer Billetlugen lige nu at behandlingstiden vil være 4-6 uger, før vi kan refundere eventuelle beløb til billetkøberne.

Næppe er hun kommet hjem fra sommerens triumfturné med Sanne og Lis, hvor hun spillede for flere hundrede tusinde danskere, før Anne Linnet er klar med en ny godbid til sit store og trofaste publikum. Til foråret 2020 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang.

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Når Anne Linnet drager ud på turné til foråret 2020, bliver det overvejende akustisk, men med sit band på fire-fem personer i ryggen.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 320 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 340 kr.

Unummererede siddepladser