Burhan G – Ny dato


Event Details

Dato: 24. april 2021

Tid: 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2021

Burhan G har på grund af Corona virus-situationen besluttet at flytte sin tour i foråret 2020 til foråret 2021.

Allerede købte billetter til koncerten 7. maj 2020 vil være gyldige til koncerten i Vershuset lørdag d. 24. april 2021.
Billetkøbere, som ikke ønsker at gøre brug af allerede købte billetter til koncerten i 2021 kan få billetterne refunderet ved henvendelse til det forsalgssted, de er købt  senest d. fredag d. 22. maj 2020.

————————————————————————–

Den danske pop- og R’n’B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Derudover strøg han sidste år til tops på hitlisterne med nummeret Lucy. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne også mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.

Med 7 studiealbums af velkomponerede og producerede numre, der har medfødt utallige guld og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 340 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 360 kr

Unummererede siddepladser