AFLYST: Santa Cruz


Event Details

Dato: 25. april 2020

Tid: 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2020

Som konsekvens af udvidelsen af Regeringens dekret omkring corona-situationen aflyses Vershusets koncert med Santa Cruz d. 25. april 2020.

——————————————————————————————————————

Santa Cruz (Poul Halberg (guitar), Frans Bak (keys), Bo Stief (bas), Alex Riel (trommer), Hans Ulrik (sax)) er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år.

Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock, og det bliver kombineret med gode melodier og fantastiske soloer.

De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver der har oplevet en livekoncert med bandet vil ikke være tvivl om, at de elsker det! Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985.

Alex Riel har netop modtaget den ærefulde Ken Gudman Pris. I den forbindelse blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem, det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.