AFLYST: Sys Bjerre


Event Details

Dato: 28. marts 2020

Tid: 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2020

I ti år har Sys Bjerre fået danskerne til både at grine og græde, når hun med vort modersmål forrest har indtaget radiobølgerne, bilens cd-afspiller og scenerne i hele landet. Hun har været vidt omkring, og den eventyrlystne sangerinde vedbliver med at overraske.

I Toppen Af Poppen tilbage i 2011 vandt hun mange hjerter med sit lille røde klaver og sine anderledes fortolkninger af bl.a. Anne Linnets ”Tabt Mit Hjerte”, og i 2016 tog hun røven på Danmarks Radio, da hun sammen med legekammeraterne i bandet Duks hemmeligt meldte sig til og gik hele vejen til finalen i Karrierekanonen.

Hendes personlige tekster og fængende melodier har fundet vej ind i mangt en sangbog, og i 2015 skrev hun “12 Salmer Til Det Moderne Menneske”, hvoraf 2 er optaget i den nye Kirke Sangbog. Dette blev fulgt op af en velbesøgt kirketour med fokus på fællessang.

Mindre vred end dengang hun smed ex-kærestens tøj ud af vinduet og langt fra 00’ernes ironiske distance står hun med ren kærlighed til musikken, historiefortællingerne og til et publikum som har fulgt hende trofast igennem tykt og tyndt.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.