Har du talent?

I forbindelse med Kulturnat 2018 efterlyser spillestedet Vershuset unge, lokale, musikalske bands/solister.

”Har du talent?”. Det lyder som reklamen til endnu et tv-talent-show. Men i dette tilfælde er det noget ganske andet. For i forbindelse med Kulturnat 2018 i Næstved vil Spillestedet Vershuset holde åbent – med gratis entré og intet krav om medlemskab.

Og på denne aften, fredag den 5. oktober 2018, giver Spillestedet Vershuset, unge, musikalske bands og solister chancen for at stå på scenen – og tilmed fremføre deres helt eget musik.

Så er du Næstveds næste morgenstjerne eller kender du én eller flere, som er, opfordrer Spillestedet Vershuset til at man sender en præsentation på mail til post@vershuset.dk indeholdende oplysninger om band/solist, link til demo/optagelser på musiksites, YouTube eller sociale medier. Sidste frist er den 1. september. Herefter udvælger en jury 2-3 ansøgere, som får besked senest den 10. september.

Spillestedet Vershuset kan ikke tilbyde honorar. Derimod tilbydes der forplejning back-stage og – vigtigst af alt – en unik mulighed for at få ca. 25 min. liveoptræden pr. band/solist på præcis den scene som hundredevis af nye talenter og store stjerner fra ind- og udland har stået på igennem årtier – tilmed med et prof. lyd- og lysanlæg med lydmand og hele ’molevitten’.

Hertil kommer et forhåbentligt veloplagt publikum, der ser frem til en musikalsk aften fra kl. 18.30 med først 2-3 gratis up-coming navne fra Næstved, efterfulgt af ’Kulturnat AFTERPARTY’ fra kl. 21 med de to lokale partybands, MAYDAY og ENTERTAIN US, der spiller op til fest og dans. Mellem kl. 19 og 24 vil Arne Barlem underholde ved sceneskift.