Afholdte koncerter

Classic Rock Event<br> med Deep Purple Jam, Black Sabbath Tribute og “School’s Out – The Alice Cooper Show”

Classic Rock Event er igen klar med en tre timers koncertaften med Danmarks bedste kopi bands.
I år står Deep Purple Jam, Black Sabbath Tribute og ”School’s Out – The Alice Cooper Show” på scenen.

Classic Rock Event har været afholdt rundt omkring i Danmark siden 2004, og Spillestedet Vershuset har været på Danmarkskortet i alle årene.

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

  fb_icon_325x325  

Ida Corr

Date: 3. februar 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Ida Corr

I februar udgav Ida Corr den storladne pophymne ”Down”, der har sat barren højt for niveauet af udgivelser.

2016 var også året hvor Ida Corr var på Samsø sammen med en række andre danske sangere for at optage ”Toppen Af Poppen”, der blev sendt i bedste sendetid på TV2 i efteråret.

Ida Corr er den første af flere ”Toppen af Poppen”-deltagere der kan opleves live på Spillestedet Vershuset. Den 17. februar gælder det Fallulah og den 10. marts Djämes Braun.

Når Ida Corr indtager scenen er det med et live setup, hvor hendes tidligere club-hits vil blive omarrangeret så soul-tonerne kommer i fokus.

Koncerten er udsolgt.

Dørene åbnes kl. 20.30

youtube_logo fb_icon_325x325

Henning Stærk

Date: 4. februar 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Henning Stærk

Siden 1965 har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som fx en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i tre platinplader, fire guldplader og en grammy.

Mere end 3.000 koncerter har bragt Henning Stærk vidt omkring. Ud over enhver krog af Danmark – inkl. Færøerne og Grønland – har han også spillet i lande som England, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige samt i Austin, Texas og Nashville, Tennessee, i USA.

Netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som ud over en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i Rock ’n’ Roll musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning Stærk gavmildt af sit store repertoire.Ud over sange fra hans seneste album ”Old Time Rocker” bliver der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, fx ”Sweetheart” og ”Cheque Book”.

Med på scenen har Henning Stærk et fremragende liveband – så glæd dig til et brag af en koncert.

 

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Anne Dorte Michelsen og Billy Cross
med band.

Date: 10. februar 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Anne Dorte Michelsen og Billy Cross<br>med band.

En ring blev sluttet da Anne Dorte Michelsen og Billy Cross i efteråret 2015 tog på turné sammen for første gang i mere end 25 år.

Cross og Michelsen, hvis samarbejde i 80’erne bl.a. resulterede i albummet ”Mellem dig og mig”, hvorfra ”Jeg har lagt mine våben” blev et gigantisk hit, genoptog i 2015 samarbejdet omkring albummet ”De Voksnes Rækker”.

Med sig i studiet, og siden på turnéen, havde Michelsen og Cross samlet et forrygende band. Nu er det er lykkedes at finde endnu en turnéperiode, hvor de travle musikere, bl.a. Per Christian Frost og Dan Hemmer, igen står på scenen med Billy Cross og Anne Dorte Michelsen i front.

Glæd dig til både det nye repertoire fra albummet ”De Voksnes Rækker”, krydret med lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80’erne, fx ”Jeg har lagt mine våben”, ”En lykkelig familie, ”Magneter” og ”Før eller siden”.

Anmelderne beskriver Anne Dorte Michelsens seneste sange som ’smukke eksistentielle kuldegysninger’ og kalder hende ’hverdagens blide besynger’.

Både som soloartist og frontfigur i Tøsedrengene og Venter på Far står Anne Dorte Michelsen bag moderne klassikere som ”Sig du kan lide mig”, ”Jeg har lagt mine våben”, ”Indianer”, ”Slip det fri”, ”Før eller siden” og ”Handyman”.

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 230 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

www80   fb_icon_325x325

Fallulah

Date: 17. februar 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Fallulah

Fallulah er tilbage med sit tredje, men første internationale soloalbum, ”Perfect Tense”, der er udgivet af et amerikanske pladeselskab.

Titelsangen ”Perfect Tense” lå # 5 på radio charten i Danmark og # 19 på den amerikanske spotify top 50.

Til foråret tager Fallulah på turné. Andet job på turnéen er på Spillestedet Vershuset, hvor du kan glæde dig til at høre solide hits som ”Out Of It”, ”I Lay My Head” og ”Perfect Tense”.

I 2016 var Fallulah på Samsø sammen med en række andre danske sangere for at optage ”Toppen Af Poppen”, der blev sendt i bedste sendetid på TV2 i efteråret.

Forårets koncertkalender på Spillestedet Vershuset byder på tre koncerter med ”Toppen af Poppen”-deltagere, heriblandt Djämes Braun den 10. marts.

 

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 170 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325 instagram-logo

Guy Forsyth (US)

Date: 18. februar 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Guy Forsyth (US)

Den amerikanske sanger og musiker Guy Forsyth har ved flere lejligheder givet koncerter rundt i Danmark. Nu er turen kommet til Spillestedet Vershuset i Næstved.

Har man oplevet Guy Forsyth live tidligere, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.

Genremæssigt er vi ude i en unik blanding af blues og americana. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af blues-skalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet, men samtidig tilsat en god dosis af den urbane lyd af Chicago Blues og Texas Blues.
Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Her står han som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd.
Guy var kun 16 år, da han hengav sig til guitaren og folk- og bluesmusikken – det var efter han havde hørt Robert Johnson i radioen.

Siden har Guy vundet adskillige priser, udgivet en række anmelderroste albums – senest ”Calico Girl”, der udkom i maj – og været ’on the road’ både i USA og i stigende grad i Europa. Og nu er turen kommet til Næstved.
Oplev Guy Forsyth live i en tæt sammenspillet trio-konstellation med Nina Botta på trommer og Jeff Botta på bas.

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 150 kr.
Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Djämes Braun

Date: 10. marts 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Djämes Braun

Siden Djämes Braun blev dannet i 2012, hvor de vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows.

Det store gennembrud fik Djämes Braun i 2015 med debutalbummet ”Modgift”, der bød på intet mindre end ni guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Ejer Det”, ”Inficeret” og ”Fugle”.

Succesen fortsatte i 2016 med udgivelsen af de to gedigne radiohits ”Geronimo” og ”Ild Til Blokken”. 2016 blev desuden året, hvor Djämes Brauns hitkatalog rundede 35 millioner streams på Spotify alene, og gruppens musikvideoer samlet set opnåede imponerende 20 millioner visninger på YouTube.

De energiske venner tilbragte sommeren på de danske landeveje på en imponerende sommer-tour de force, der startende i april og sluttende i september.

I efteråret var Djämes Braun aktuelle i TV2s tilbagevendende seersucces ”Toppen Af Poppen”, hvor de var i selskab med Ida Corr, Fallulah, Hanne Boel, Lau Højen fra Carpark North, Troels Gustavsen fra Noah og Peter A.G. Nielsen fra Gnags.

I foråret 2017 drager Kent Pedersen og Lasse Kramhøft – bedre kendt som Kenno og Pilfinger fra Djämes Braun på Danmarksturné med et energisk liveband.

”Vi glæder os vanvittigt meget til at komme rundt på denne tour. Det er altid en helt speciel oplevelse at kunne invitere vores eget publikum indenfor på mere intimt hold”, siger den succesfulde duo, der har sin rødder på Lolland.

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.
Dørene åbner kl. 20.30

 

  youtube_logo fb_icon_325x325

Dicte & The Diamonds

Date: 17. marts 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Dicte & The Diamonds

Sangene og vokalen i centrum

Dictes seneste album ”Perfume”, det 8. album fra hendes side, udkom i foråret 2016 på ArtPeople – 5 år siden sidste soloudspil. Lyden er organisk med både en storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og vokal-arrangementerne i bedste Beatles-stil i centrum! Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.

 
Albummet indeholder iørefaldende popmelodier, den nærværende vokal og de personlige ind-til-benet tekster, der kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærværd/afsavn, skriver albummet sig ind i en art moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. To af sangene – ’All I Want Is You’ og ’Stronger’ blev afspillet flittigt på DRP4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre.
Ligeledes blev Dicte inviteret i både Go’morn og Go’ aften TV med sangene!

 
Om den første single ’All I Want Is You’, siger Dicte ”Det har taget mig ca. 20 år at nå frem til, at sige tingene uden omsvøb – At sige ‘All I Want Is You’, som jeg gør på 1. singlen. Det har været et helt bevidst dogme for mig på denne plade, at turde sige og skrive tingene som de er”, fortæller Dicte.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

  fb_icon_325x325  

Shaka Loveless

Date: 23. marts 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Shaka Loveless

I marts 2017 besøger Shaka Loveless forskellige kirker og spillesteder landet over. Med sig tager han sine faste guitarister Lasse Boman og Carl Riestra, som sammen vil spille akustiske versioner af alle de kendte og elskede hits.

Shaka Loveless udtaler, at han glæder sig særligt til det akustiske setup:

“Der er mere plads til ordene og melodierne. I det akustiske setup er der meget mindre lyd at gemme sig bagved, og det gør det mere intenst – både for os selv og publikum.”

Med dette i baggagen er Shaka Loveles i den grad klar til at tage på tour i 2017, hvor publikum kan glæde sig til en blanding af de kendte hits, helt nye sange og historierne bag. Og trioen kan ifølge Shaka noget helt særligt:

“Vi har efterhånden spillet sammen i lang tid, og de akustiske shows har for os været et frirum. Med mere dynamik i forhold til band setuppet. Der kan både være plads til fordybelse, men samtidig kan vi også fyre op for en fest.”

Unummererede siddepladser.
Pris 200 kr. + forsalgsgebyr  –  Ved indgangen 220 kr.

Dørene åbnes kl. 18.30

  youtube_logo fb_icon_325x325

Dúné

Date: 25. marts 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Dúné

I 2001 dannede de tre barndomsvenner Mattias Kolstrup, Piotrek Wasilewski og Ole Bjórn rockbandet Dúné. Siden 2007 har de udgivet fire albums, senest ”Delta” i 2016, hvor Dúné spiller impulsiv, legende og let rock med stærke hooks og melodier.

Dúné har vundet adskillige danske priser og i de sidste 12 år har de turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener. Efter flere år i udlandet vendte Dúné hjem til Danmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de startede helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion og arrangement.

I foråret 2016 gav Dúné deres trofaste publikum en energisk koncert i Vershuset. Nu er rock trekløveret tilbage – klar til at komme langt ud over scenekanten.

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 250 kr.

Dørene åbnes kl. 20.00

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325 instagram-logo
An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians (US)

2016 var 60-året for Elvis Presleys musikalske gennembrud med ”Heartbreak Hotel”. 2017 er 40-året for King of Rock’n’Rolls død. Trods de mange årtier lever Elvis’ musik stadig. Det samme gør flere af musikerne. Et par af de musikere, der spillede med Elvis i 70’erne, kan nu opleves live. Spillestedet Vershuset og Næstved er på Danmarkskortet, idet de kun giver én koncert i landet. Hertil kommer en række koncerter i fx Sverige, Finland, Belgien og Holland.

Selv hvis man ikke er en udpræget Elvis fan, så bør man ikke gå glip af koncerten ”An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians” på Spillestedet Vershuset den 31. marts. Koncert – ja, men i den grad også et helt unikt show!

Dét som gør koncerten til et unikt show i verdensklasse og ganske bemærkelsesværdigt er, at nogle af rockkongens originale musikere er med. Og ligesom dengang med kongen selv i front, fyrer de ’gamle garvede musikere’ de bedste Elvis-hits af med lidenskab og autenticitet.

Det ni mand store band tæller fx Bob Lanning. Tilbage i 70’erne gav Elvis nogle af de bedste koncerter i sin karriere. Bag ham sad den 23 årige Bob Lanning på trommer. Det blev til 63 koncerter og én live-LP, ”On Stage”.

Med sig bringer Lanning sin gamle kompan Eddie Graham på percussion. Han spillede med på næsten 200 Elvis koncerter i Las Vegas, og han kan bl.a. ses i koncertfilmen ”Elvis – That’s The Way It Is”.

Det er ikke en ’Hr. hvem som helst’ der står i front som rockkongen selv. I 2016 vandt Dwight Icenhower igen – med stort forspring – titlen ”The World’s Best Elvis”. En konkurrence organiseret af Elvis’ familie. Icenhowers stemme lyder så meget som Elvis, at selv eksperterne har svært ved at høre forskellen.

At opleve Icenhower på scenen – i et samspil med det ni mands store band – er det tætteste man kan komme på Elvis i 2017. Besætningen på scenen i Næstved tæller fx også en spansk variant af Jordanaires – de fire mænd, der kalder sig The Four Candles.

Efter koncerten er der ”meet & greet”. Dermed kan du komme helt tæt på de musikalske giganter, heriblandt 69 årige Bob Lanning og 79 årige Eddie Graham samt 35 årige Dwight Icenhower.

Årene med Elvis Presley

Bob Lanning har mange musikalske minder fra tiden som Elvis Presleys trommeslager. I de private arkiver har han fx billeder fra en helt særlig koncert den 27. februar 1970. Her spillede de i ’The Astrodome’ – et stadium i Houston, Texas, foran 300.000 Elvis fans.

Efter Elvis’ død forsvandt Bob også fra musikscenen – indtil Arjan Deelen fra Næstved, produceren af dette musikalske koncert show, efter en del research fandt ham igen. Takket være en sund livsstil er Bob Lanning i samme form som i 70’erne, så for første gang nogensinde i Danmark, kan du nu høre hans markante trommespil.

Eddie Graham, der er en alsidig musiker som har arbejdet sammen med store navne indenfor jazz verdenen, har også mange minder fra tiden med Elvis. Ud over de mange koncerter og en koncertfilm, så husker han tydeligt at han egentlig slet ikke var vild med rock & roll – indtil han begyndte at arbejde sammen med Elvis. Dét ændrede hele hans musikalske univers, siger han i dag.

Eddie er kendt for at få rytme ud af ALT og ved koncerten i Næstved giver han uden tvivl også en solo, hvor han går rundt blandt publikum og spiller på alt hvad han møder på sin vej: Ølflasker, stole, borde osv. En ganske imponerede lyd, der bør opleves.

På YouTube kan man finde en række videoer med de garvede musikanter, fx et sammendrag fra en koncert i Holland i 2016, som også Arjan Deelen stod bag. Videoen kan ses via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=j1_6ZhXyRLk

Kom og hør, oplev, syng med og dans til Elvis’ store klassikere som fx ”Hound Dog”, “Suspicious Minds”, ”Devil In Disguise” og “Blue Suede Shoes”.

Det bliver en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og da koncerten er den eneste i Danmark, vil det ganske givet være fornuftigt at bestille billetter i rigtig god tid. Billetsalget starter den 8. januar – datoen hvor Elvis Aron Presley blev født i 1935 (han ville være fyldt 82 år i 2017, men han døde i en alder af kun 42 år den 16. august 1977).

 

Ståpladser
Pris 260 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 280 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

Alberte Winding Band

Date: 1. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Alberte Winding Band

Alberte Winding er kendt og elsket for sin udtryksfulde stemme, iørefaldende sange og vedkommende hverdagstekster, der henvender sig bredt til alle aldre. Siden 1985 har Alberte udgivet 16 albums med både børne- og voksenmusik. Allerede fra første album blev Alberte flittigt spillet i radioen med fx ”Mexico”. I 1991 gav ”Lyse Nætter” afkast af en række radiohits, fx ”Tænder på et Kys” og ”Chevy 56”. I 2015 udkom Albertes seneste album, ”Kommer Hjem”. Alberte-koncerten spænder fra de sarte Lyse nætter til den swingende popsang og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

Når 53-årige Alberte Winding, drager på turné i foråret 2017 med sit band, så har de allerede spillet sig varmt gennem Danmark – med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af.

Efter udsolgte koncerter og med nye erfaringer om hvem vi er som folk, har sangskriver parret Alberte og Andreas Fuglebæk skrevet en ny samling sange. Sangene indspilles i foråret 2017 og vil efterfølgende stå på egne danseben på alle landets scener, heriblandt på Spillestedet Vershuset lørdag den 1. april.

En Alberte-koncert spænder fra de sarte ’Lyse nætter’ til den swingende popsang, og ’kommer hjem’ i favnen og med på scenen har Alberte et ungt og velspillede hold af dygtige musikere.

Alberte spiller på flere tangenter

Siden debutalbummet i 1985, der bød på radiohits som ”Ramt” og ”Ta’ Mig Med til Mexico”, har Alberte udgivet en række solide albums, bl.a. ”Kommer Hjem” (2015), ”Svenske Spor” (2003), ”Brænder Sol” (1999) og ”Lyse Nætter” (1991) – sidst nævnte er formentlig det Alberte-album, der har budt på de fleste og største radiohits.

Albertes børnealbums må heller ikke glemmes – for er der nogen som har formået at udgive børnemusik, som også de voksne har nydt at lytte til, så er det Alberte. Hvem husker ikke ”Tju Bang Chokolademand (Det er mig der bestemmer her)” fra 1994? Men de fleste husker helt sikkert også Alberte som Luna i DR’s Bamses Billedbog, hvor hun sang flere af de elskede børneklassikere, fx ”Luna er et andet sted” og ”Vi blev venner”.

I Bamses Billedbog spillede Alberte overfor bl.a. Aske Bentzon, der er Alberte halvbror. Ud over at medvirke som skuespiller, komponerede Aske også musikken til programmerne sammen med Albertes daværende mand, Jan Rørdam. Det er også Aske og Jan der har komponeret og produceret musik til Alberte Windings første soloplader.

Alberte har tidligere – sammen med sine brødre Aske Bentzon og Kasper Winding – medvirket i deres far Thomas Windings programmer for B&U-afdelingen i DR – allerede fra barns ben.

Musikken og den smukke vokal samt diverse tv-programmer og serier, er ikke de eneste tangenter Alberte Winding kan spille på. Hun har nemlig – ud over flere sangbøger – også udgivet tre romaner fra 2006 til 2010. Senest har hun skrevet ungdomsromanen ”Når jeg savner min far” – om det vanskelige tema om børn, der mister deres forældre. 

Alberte Windings roman ”Når jeg savner min far” er en rejse ind i sorgens landskab set fra barnets perspektiv. Læser man bogen som teenager, glemmer man den næppe nogensinde”, skrev Svend Skriver bl.a. i Kristeligt Dagblad i oktober måned.

Alberte kender selv til det at miste en forældre som barn. Alberte var kun otte år, da hendes mor, forfatteren Lulu Gauguin, døde. Dét, der løste op for sorgen over moderens død, var Paul McCartneys album ”Ram”, som Albertes far gav hende dagen efter moderens død. ”Han ville gerne give mig noget varmt og godt. Og det blev det. Den popplade er et mesterværk, som gjorde noget godt for mig i en meget svær periode af mit liv”, udtalte Alberte for nogle år siden til Kristeligt Dagblad. Alberte mistede i sommeren 2008 sin far. Han blev 71 år.

Når Alberte Winding står på scenen på Spillestedet Vershuset får hun musikalsk opbakning af hendes 18 år yngre ægtemand Andreas Fuglebæk på guitar og kor, Martine Madsen, ligeledes guitar og kor, Marie Louise von Bülow på bas og kor, og Mads Andersen på trommer.

 

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 170 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Toby (AUS)

Date: 8. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Toby (AUS)

Når Toby Beard står på scenen på Spillestedet Vershuset, så er det første gang hun gæster Næstved. Men den australske sangerinde er bestemt ikke et ukendt navn i hverken Danmark, hvor hun med stor succes har optrådt på Skagen Festival i både 2015 og 2016, eller i Europa, hvor hun har flere turnéer bag sig. Toby Beard – eller Toby som hun bare kaldes – har delt scene med navne som fx Stevie Wonder, Alicia Keys, Blondie og Cyndi Lauper.

Toby er ikke alene i sit es, når hun spiller, hun er også en talentfuld sangskriver med mod til at holde det frisk og enkelt. Musikken er folk med elementer fra pop, Jazz, rock, reggae, country og blues, og der sniger sig også et par ballader ind. Hun er inspireret af navne som fx Amy Winehouse, Janis Joplin, The Doors og The Lumineers.

Med på scenen på Spillestedet Vershuset medbringer den talentfulde sangerinde og sangskriver tre musikere: Anne Bakker på violin og sang, Gavin Arnold på bas, melodica og sang, og Jose Sharrard på trommer, cajón og sang. Udover at stå i front som sanger, så spiller Toby selv på både guitar og ukulele.

Glæd dig til en koncert i intime rammer med fremtidens helt store stjerne fra Australien.

 

Gratis entré mod forevisning af gyldigt medlemskort
Medlemskort kan købes i indgangen for 40 kr.
Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

60’er fest
med Hithouse Shakers

Date: 13. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

60’er fest<br>med Hithouse Shakers

Skærtorsdag inviterer Spillestedet Vershuset traditionen tro på 60’er fest med Hithouse Shakers.
Hithouse Shakers spiller 60´er musik som den skal spilles: Rå, energisk og alle numrene bliver fyret af fra hoften. Den engelske forsanger, Andy Goggin, er opvokset mellem Manchester og Liverpool, hvor han har optrådt på de samme scener som fx The Hollies, Gerry and the Pacemakers og selv The Beatles. Fraseringen af både sang og tale er dermed den ægte vare.
Så spænd sikkerhedsselerne og vær med til at genskabe stemningen fra dengang. Om det er genkendelsens glæde eller en førstegangs oplevelse, er én ting sikkert – disse ”halv-gamle” gutter leverer et show, som ingen bør gå glip af. Her dufter ikke af suppe, steg og is, men mere af blod, sved og ja, nærmest glædestårer.
Ud over forsanger og guitarist Andy Goggin, består Hithouse Shakers ved denne koncert af Henrik Christiansen på keyboards, Michael Harbo på guitar, Anders Olsen på bas og Steen Aggerlin på trommer.

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 140 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

D/Troit

Date: 21. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

D/Troit

Funky og frisk. D/troit er en eksplosiv blanding af soul, funk og kærlighed. D/troit betegnes som Danmarks mest suveræne soul-band. Det er flosset, iørefaldende og så vanedannende, at selv de kølige, skandinaviske kroppe ikke kan stå stille i mødet med grooves af så gennemført en kaliber.

Siden debutkoncerten blev spillet i efteråret 2014, har D/troit med raketfart etableret sig som et overvældende stærkt liveband på de danske scener. Med et fuldstændig uhørt antal koncerter for et debuterende band har D/troit allerede nu, hvad der svarer til årevis af erfaring – og det endda længe inden deres debut-EP, ”Do the Right Thing”, kom på gaden.

D/troit opstod i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie besluttede at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge havde været venner i en del år – nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej i København.

De 5 medlemmer af D/troit kendes fra tidligere kompetente garage-rockbands som The Magic Bullet Theory og The Breakers. Men selvom man sagtens kan fornemme garage-baggrunden i D/troits musik, så handler det her udelukkende om S-O-U-L! Soul og R’n’B fra 60’erne og 70’erne, som den bl.a. kendes fra byen, der gav bandet dets navn: Detroit.

Gaffa gav ep’en fire stjerner og bl.a. disse ord med på vejen: ”Frisk og funky står også åbningstracket ”The 45”, hvor dj’en opfordres til at ’drop the needle on a hot 45 cause this world is spinning outta control’, mens vokalen følges til dørs af trompet og backingvokaler oven på et tæt grundspor af bas, trommer, guitar og keyboards. Formlen fungerer fremragende, og regnestykket er enkelt: If you’ve got soul, you got power, baby / life is love, love is soul / and soul is power”.

Det danske soulband er så velspillende, at en af Danmarks ypperste musikvideoinstruktører, Peder Pedersen – bedst kendt for Aquas ”Barbie Girl” – besluttede at skyde videoen til deres hitsingle, ”The 45”, live i studiet. Med 16 mobiltelefoner og publikum.

D/troit er klar til at give dig et energimæssigt kick af de helt store, når de indtager Spillestedet Vershuset med Toke Nisteds power-vokal i front.

 

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 100 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

youtube_logo fb_icon_325x325

Nikki Hill – (US)

Date: 28. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Nikki Hill – (US)

The new Queen of rock’n’roll – den amerikanske sangerinde Nikki Hill – kan den sidste fredag i april måned igen opleves lives på Spillestedet Vershuset. Første gang lagde hun samtlige koncertgæster ned med hendes fantastiske vokal, musik og performance. Der er derfor næppe tvivl om at de igen skal opleve sangerinden – denne gang sikkert i selskab med en række nye koncertgængere, der også har hørt på Nikki Hill.

Siden Amy Winehouse pustede nyt liv i soulmusikken har der været ikke så få soulsangere at vælge i mellem. Få af dem giver dog soulmusikken en rocklyd i samme grad som Nikki Hill. 

Hun er født i North Carolina, men bor i dag i New Orleans. Her begyndte Nikki Hill som kirkesanger, men i dag er stilen gennemsyret af såvel R’n’B som garage rock. Som en soul-drevet Etta James og med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy’s aura. Hendes kraftfulde stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens ærlighed.

Kender man ikke Nikki Hill allerede, så kan man berede sig på en øjenåbner af en koncert, man ikke glemmer igen lige med det samme. En anmelder fra Metropolitan Star Tribune beskrev hende engang sådan her: ”Hvis Tina Turner og Little Richard havde en datter og opdragede hende med hjælp fra onklerne James Brown og Chuck Berry, så ville hun være som Nikki Hill”.

Debuten “Here’s Nikki Hill” fra 2013 skabte en undergrunds-buzz omkring sangerinden frem mod andet album “Heavy Hearts, Hard Fists” fra 2015, der var lige så rockende, som den var swingende. I dag omtales Nikki Hill stadig oftere som “the new Queen of rock’n’roll”. Forestiller man sig lyden af The Staples Singers, der møder AC/DC, så har man en ide om, hvad der venter publikum ved koncerten den 28. april på Spillestedet Vershuset.

 

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 170 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325 instagram-logo

Søs Fenger

Date: 29. april 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Søs Fenger

Søs Fenger er kendt og elsket af de fleste danskere – og gennem flere generationer.

Karrieren startede som korpige for bl.a. Nanna, men Søs kom på alles læber da hun sang ”Jeg Elsker Dig” og ”Som En Fange” i front for popgruppen News i 1984. Året efter udkom ”Den Grønne Streg” med hits som”Du Er” og ”Alt For Nær”. I 1986 udkom det 3. News album med Søs Fenger i front – og det blev samtidig det sidste.

Herefter fortsatte sangerinden i det band, som hun allerede havde startet med sin bror Lars Fenger – Love Construction – og her blev det til et enkelt album, ”Caught in the act”. Samme år – 1988 – sang hun duet med Thomas Helmig på Linnet/Salomonsens ”Den Jeg Elsker, Elsker Jeg” – en støttesang til AIDS Fonden.

I 1989 debuterede Søs Fenger som solist. ”Vinterdage”, som albummet hedder, solgte i over 150.000 eksemplarer, og den bød på flere hits, fx ”Holder øje med Dig” og ”Hvor End jeg går hen” (duet med Peter A. G. Nielsen).

Søs Fenger er kendt for at gøre det uventede, så en to’er skulle ikke være som ”Vinterdage” – tværtimod. Derfor indeholdt hendes 2. solo-album ”On Holiday” udelukkende Billie Holiday-sange. Men allerede fra 3. soloalbum havde Søs Fenger igen udskiftet jazzmusikken med de fængende poptoner på ”Et Kys Herfra”. Dette fortsatte også med ”Camouflage”.

Det 5. album, ”Gamle Flammer” fra 1997 var delvis et opsamlingsalbum, men det bød også på et par nye sange, heriblandt ”Inderst Inde”, som oprindeligt er svensk, skrevet af Uno Svenningsson i 1994.

Det er igennem årene blevet til 12 soloalbums fra Søs Fenger. Ud over en jazzplade og to opsamlingsalbum, har hun også indspillet en engelsksproget, ”Beverly Way”, ligesom den alsidige sangerinde også har udgivet et album med fortolkninger af Bent Fabricius Bjerres sangskat, ”Nøglen til Paradis” (2004) og sågar et album med kendte vuggeviser (2007).

I 2015 udkom albummet ”Gnister” – et album som sangerinden har lavet i samarbejde med Nordstrøm. Tilsammen kalder de sig Fenger//Nordstrøm.

På én gang har Søs Fenger på forunderlig vis formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange.

Den 29. april er Søs Fenger tilbage på Spillestedet Vershuset. Med sig har hun som altid en række dygtige og rutinerede musikere. Og med en række sange fra Fengers hitkatalog – fx ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Kun Et Liv”, og ”Holder Øje Med Dig” samt News-hits som ”Du Er”, ”Alt for Nær” og ”Jeg Elsker Dig” – kan det uden tvivl kun blive en uforglemmelig aften i Næstved.

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Sanne Salomonsen

Date: 6. maj 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Sanne Salomonsen

Med et enormt bagkatalog fra en imponerende karriere som både solist men også i front for Sneakers venter der koncertgæsterne en musikalsk lækkerbisken når Sanne Salomonsen står på scenen på Spillestedet Vershuset.

Og med i bagagen har Sanne et nyt album, hvorfra første singleudspil, “Solskin Efter Regn”, er skrevet af hendes mangeårige svenske venner Mats Ronander, Mauro Scocco og Henrik Janson. Også Mats og Sannes søn, Victor Ray, har været involveret i processen og spiller guitar på nummeret, der musikalsk er inspireret af live-tour lyd og Sannes glæde ved at stå på scenen.

“Så energisk, som Sanne optrådte her til aften, har jeg sjældent set hende”,
lød det i BT’s anmeldelse af Sannes koncert i Vega tilbage i april 2016, og netop energien fra seneste tour har været en af Sannes største inspirationskilder for det kommende album og nummeret “Solskin efter regn”.

Sanne fortæller at det var hendes eksmand, Mats Ronander, der spillede nummeret for hende første gang. ”Jeg blev simpelthen så glad fra allerførste lyt. Jeg sagde til Mats, at den måtte jeg bare have med på min nye plade. Sammen skrev vi den oprindeligt svenske tekst om til en dansk version. Teksten er en kærlighedshyldest til Stockholm, hvilket passer godt til mig og mit univers, da jeg bor meget af min tid i Sverige”.

”Jeg betragter Sverige som mit andet hjemland. Jeg har tidligere boet i Stockholm og jeg arbejder stadig rigtig meget i Sverige og spiller mange koncerter hvert eneste år”, siger Sanne Salomonsen, der senest har medvirket i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman.

Om det nye nummer “Solskin efter regn” siger Sanne: ”Det er en happy-go-lucky popsang, som jeg glæder mig vildt meget til at spille live – den kommer til at passe godt til mit rockshow”.

 

Pris 290 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 310 kr.

Dørene åbnes kl. 20.00

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Tue West band

Date: 11. maj 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Tue West band

”Der er ingen der venter på os” er titlen på seneste album fra Tue West, der udkom i marts 2016. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper.
Og med en melankolsk, men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.

Når Tue West indtager Spillestedet Vershuset vil albummets titel helt sikkert ikke holde stik – for naturligvis er der altid en række koncertgæster, der venter på Tue West, og denne gang med et syv mands stort band som tæller innovative musikere fra nogle af de mest respekterede nyere danske projekter.

Tue West band spiller ofte lange koncerter og kommer rundt om hele det prisvindende og alsidige bagkatalog. Og giver også plads til personlighederne og instrumentalisterne.

Tue West band har musikalsk bredde og samtidig er det en uforudsigelige oplevelse der bærer præg af medlemmernes flirten med jazzmiljøet. Det spontane og legesyge element ligger på lur, i takt med respekten for sangskrivningen og den fortællende lyrik.

Tue West Band består af:
Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev)
Jacob Funch (Teitur, I got you on tape, Lars H.U.G)
Jeppe Skovbakke (I got you on tape)
Jeppe Gram (Steffen Brandt, Cæcilie Norby, Peter Sommer)
Mikkel Ploug (Ploug Group)
Blæsersektion: Albert Raft og Niklas Antonsen (Efterklang).

 

Pris 110 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 130 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Gratis adgang – Chief 1 (Rockers By Choice)

Date: 24. maj 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Gratis adgang – Chief 1 (Rockers By Choice)

Kom GRATIS til koncert:

Da Vershuset har haft en forrygende forårssæson med flere udsolgte koncerter, ønsker vi at afslutte sæsonen med en gave til alle vores medlemmer. Vi giver derfor gratis adgang til forårssæsonens sidste koncert på onsdag – dagen før Kristihimmelfartsdag – med Chief 1 (tidligere medlem af Rockers By Choice) Så tag dit medlemskort og kig forbi Spillestedet Vershuset og vær med til at afslutte forårssæsonen med et brag af en musikalsk oplevelse 🎼 Nye medlemmer er også velkomne. Medlemskort kan købes i døren for 40 kr.

Chief 1 går for første gang ”SOLO” som sangskriver, sanger, og med eget ungt suverent 6 mands-band. Og han har i den grad noget på hjertet med den kendetegnende ørehængende lyd og med skarpe, livskloge og ærlige tekster. Repertoire spænder vidt, og publikum vil møde pop, nordisk elegance, blues, dybfølt soul og dansabelt urban.
Nyt album er ude i foråret 2017 og singlen ’Sommernætter’ lever allerede i bedste velgående på DR.

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr –  Ved indgangen 160 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Die Herren

Date: 1. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Die Herren

25 år med de største og bedste hits fra U2. Det er hvad det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk – har leveret og 1. september står Die Herren atter klar i Spillestedet Vershuset.

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og denne gang bliver det som en del af deres U2-WeltKlasse tour som startede i december 2016.

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren koncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Publikum kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum. Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt – kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår.

Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”.

Når Die Herren inviterer til U2-fest er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af! Det bliver en ”Klasse”-fest – En ”U2-WeltKlasse”-fest.

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Dørene åbnes 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Aretha Franklin Tribute

Date: 8. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Aretha Franklin Tribute

Den levende legende Aretha Franklin, har med udødelige klassikere som ”(You make me feel like) A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bevæget og begejstret fans verden over – fra Barack Obama til vores egen Benjamin Koppel – gennem de sidste seks årtier.

I marts 2017 fyldte the Queen of Soul 75 år, og det fejres med en koncertturné, der byder på alle de største hits med
Aretha Franklin i gennemswingende og jazzede udgaver, sunget af nogle af Danmarks dygtigste sangerinder.

Aretha Franklins sange sender publikum på følelsesmæssige rutsjebaneture af de helt store; fra gåsehuds-fremkaldende inderlighed til opløftende feststemning.

Aretha Franklins gennemslagskraft og medrivende sange er med andre ord ikke til at komme uden om. Benjamin Koppels store band har siden 2013 turneret landet rundt og denne gang fejrer holdet Aretha Franklins 75 års fødselsdag med udvalgte koncerter i 2017.

Solisterne Marie Carmen Koppel, Maria Montell & Karen Mukupa lægger stilen og kapelmester Benjamin
Koppel med rytmegruppe følger trop.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Hess Is More

Date: 15. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Hess Is More

Hess Is More startede som et elektronisk soloprojekt for Mikkel Hess og har gennem en række albums og samarbejder udviklet sig til et fuldbyrdet transatlantisk ensemble med en mere kollektiv tilgang. Efter 7 år i New York er Mikkel Hess tilbage med base i Danmark og har samlet et stjernehold fra den københavnske musikscene. Disse 7 musikere skaber med deres unikke instrumentering og uortodokse arrangementer en dansabel og dog forundrende koncert. Ørehængende melodier og messe-lignende tekster der kan jage dig i dagevis.

Den seneste udgivelse “Bearsong / Primate” (Gomma Records) blev skrevet og arrangeret under et residency ophold på Clocktower Gallery i New York. Musikken er en fejring af energien og samspillet i gruppen og klinger i grænselandet mellem elektronisk danse musik, afro, krautrock og jazz.

Dørene åbnes 20.30

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/hessismore/

http://hessismore.com/

The Sandmen

Date: 22. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

The Sandmen

Rockgruppen The Sandmen’s historie er en fortælling om et mangeårigt liveorkester, der blev dannet tilbage i 1985. Hits, venskab og utallige koncerter har støbt et band, som elsker at spille live og fredag d. 22. september har du mulighed for at høre dem på Spillestedet Vershuset, hvor de gør stop på den længste Danmarkstour i 15 år.

Efter udgivelse af deres seneste album ”Den Bedste Dag” i 2014 udgav bandet en 7” vinyl på Record Store Day den 22. april i samarbejde med pladeselskabet Playground Music. Udgivelsen er en hyldest til The Sandmens inspirationskilder Before og Joakim Thåström og er samtidig en markering af punkens 40 års jubilæum.

Hvad vil de så nu, The Sandmen? Selv fortæller de: ”Det hårde, det smukke og det smadrede – på dansk og engelsk, nyt og gammelt, flere beats, mere syre og mere larm.”

Senere på året er bandet klar med nyt spritnyt materiale, som ifølge orkestret selv absolut sætter kursen for bandets
retning ”godt og langt ud over kanten.”

The Sandmen gav koncert på Tinderbox sidste sommer hvor bl.a. GAFFA tildelte fem stjerner og kaldte koncerten ”En intens seance.

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Dørene åbnes 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/TheSandmenOfficial

Bo Evers

Date: 23. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Bo Evers

Evers er ikke bare navnet på en hæderkronet bolcheproducent – det er også en københavnsk biolog og sangskriver, som endnu engang gæster Spillestedet Vershuset; denne gang 23. september 2017

Bo Evers er allerede på vej til at blive en publikums-darling. Hans selvskrevne tekster er underfundige, forfriskende og en oplevelse i sig selv. Tekster og fremførelse maler et øjebliksbillede af Bo Evers kærlige, kringlede og poetiske person.

Bo Evers har i selskab med sigøjner-orkesteret Gypsy Vendetta formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere sit underfundige folk-univers med den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet.

Oplev hvordan den legesyge musik og tekst blomstrer og går op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren ”Fred” over tragikomiske ballader og serenader som “Barry White” og “Et dansenummer”, til mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend”. Bo Evers skriver underfundige sange om alt fra sociale samfundsbetragtninger til intime kærlighedserklæringer, alt sammen serveret i en smagfuld kombination af humor og alvor. Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittende energi, følsomhed og spilleglæde.

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Donnie Munro Trio (SCO)

Date: 28. september 2017

Time: 19.00

Location: Spillestedet Vershuset

Donnie Munro Trio (SCO)

The voice of Runrig besøger Vershuset.

28. september 2017 gæster skotske Donnie Munro Trio Spillestedet Vershuset.

Navnet siger dig muligvis umiddelbart ikke noget, men måske gør Runrig?

I mange år skrev Donnie Munro en stor del af Runrigs materiale samtidig med at han var forsanger for det populære band, der med stor succes har givet en række koncerter i Danmark.

Hvad man kan forvente ved en aften i selskab med en meget sympatisk og sjælden kunstner er en cocktail af gamle Runrig numre og nye numre fra hans solo karriere.

Donnie Munro udgav sit første solo-album, ”On The West Side”, i 1999 og har siden udgivet seks studiealbums og fire live udgivelser.

Torsdag d. 28. september 2017 kl. 20.00
Dørene åbnes 19.00

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Mike Zito (US)

Date: 29. september 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Mike Zito (US)

Den ægte lyd af amerikansk blues.

Mike Zito begyndte at synge som 5-årig, og som teenager havde han allerede banet sig vej ind på musikscenen i St. Louis. Han forelskede sig hurtigt i bluesgenren og i historierne fortalt af countrysangere.

Fra 1998 og årene fremefter har Mike Zito udgivet 12 albums, vundet adskillige Blues Music Awards og turneret i USA, Canada og Europa. Nu har han samlet sit band for at give publikum en oplevelse i særklasse.

Hans kærlighed til livet og stræben efter lykke kan mærkes i hver en node, han synger og spiller. Der er lagt op til en aften med ægte musikalsk nærvær og – selvfølgelig – blues!

Fredag d. 29. september 2017
Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Date: 6. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Fredag den 6. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Drengesind, Aksglæde & Tårn.

 

Drengesind er et dansksproget band med base i København. Inspireret af alt fra Black Rebel Motorcycle Club og Bruce Springsteen til mange af de danske sangskrivere og digtere, spænder Drengesind vidt, dog med en mere umiddelbar tilgang til musikken. Med en rå og upoleret lyd leverer Drengesind en drømmende og nærværrende følelse med kant. Stadig med stor fokus på den gode melodi og på teksterne, der kredser om tiden der forsvinder, om opbrud med venskaber og det med at gå fra at være en dreng til at blive en mand.

Drengesind består af den karismatiske sangskriver og sanger Brian Hesselberg, der tidligere har udgivet to anmelderroste albums med bandet Gasblå (‘Rebel’ 2009 Genlyd/Sony, ‘Fabrikken’ 2012 Target Records), samt trommerslager og guitarist, Rasmus Kurdahl, kendt som trommeslager i bandet Syreregn, der også er et scenevant band med 3 album-udgivelser bag sig.

www.soundcloud.com/drengesind
www.facebook.com/drengesindmusik

 

Aksglæde blev først opdaget under KarriereKanonen 2015 hvor deres sang Lille Taarbæktøs viste den unge sangskriver, Jacob Aksglædes store potentiale. P6 BEAT udnævnte Aksglædes nummer, Lille Taarbæktøs, til en af de bedste sange fra en upcoming artist i 2015. I 2016 har Aksglæde cementeret sit høje niveau yderligere og hostet ros for deres første udgivelse i form af en selvbetitlet EP. Førstesinglen Fantomfølelser var i rotation på P6 BEAT i 11 uger i træk og er en af kanalens mest spillede numre i 2016. Ep’en består af seks numre og udkom den 15. april på Aksglædes eget selskab ”Månelanding”. I foråret 17 var Aksglæde klar med deres 2. EP og en mindre danmarkstour.

https://www.facebook.com/aksglaededk/
https://www.youtube.com/watch?v=ToZPVu7q0wU

 

Den dansksprogede trio, TÅRN, stormer frem på den danske musikscene. Kun et år efter debutpladen landede, udgav de i start marts deres andet album, som er et poetisk, velskrevet og gennemarbejdet pop/rock-album.

Det kan være svært at sætte ord på TÅRNs andet album Velkommen Indenfor, for ikke selv at blive en kliché eller værre, at gøre bandet til én. Den danske fremadstormende pop/rockgruppe er nemlig ikke nytænkende eller revolutionerende, som man ellers kunne forestille sig, den store hype omkring dem, taget i betragtning. Til gengæld gør de noget, som er endnu vigtigere: de ser tilbage på populærmusikhistorien, anerkender og henter inspiration fra andre dygtige kunstnere og skaber et gennemarbejdet pop/rock album, der fungerer som et pusterum i en moderne elektronisk-domineret populærmusikkultur.

Dét som virker rigtig godt for TÅRN på albummet Velkommen Indenfor er netop denne tilbageskuen til en tid og bestemt tankegang. TÅRN formår at tage det bedste fra 70’erne og 80’ernes danske pop/rock-musik ala Rugsted & Kreutzfeldt og Sebastian, for at krydre det med med en moderne lyd af bløde, melodiøse synthesizers.

https://www.facebook.com/taarnmusik/
https://www.youtube.com/watch?v=Vz7UQE0dEpw

Fredag d. 6. oktober 2017 – Kl. 18:30

GRATIS ENTRÉ

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Camille Jones

Date: 13. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Camille Jones

Det er virkelig sjældent, at popstjerner får en fantastisk start på sin karriere ved at bryde igennem internationalt som sensuel stemme på et vaskeægte klubhit, sådan som Camillie Jones gjorde det på Fedde Le Grands udgave af “The Creeps”. Med et trofast output har Jones dog formået at holde sig ovenvande på en omskiftelig scene af succesfulde og fejlende popmusikere.

Camille Jones udfordrer sig selv og sætter alder og køn i fokus med det nye album, “Camille”, hvor hun har skåret helt ind til benet af det, hun brænder mest for: Den store popsang. Hendes sound har ændret sig, og teksterne har aldrig været tættere på Camille Jones’ eget liv. Her er en sang om at være hudløs, at miste sig selv, at sænke paraderne og om pludselig at blive ramt af lynet og give sig hen til kærligheden.

Om genren popmusik siger Camille Jones: “Nogle gange vil vi både blæse og have mel i munden. Hvis det skal være pop, skal det også være kunst og fint og gerne lidt indviklet for at blive accepteret. Men det hedder jo popmusik, fordi det skal være populært og ramme fok. Det synes jeg i sig selv er en kæmpe kvalitet og en bedrift at gå efter”.

“Der er en tendens i kulturlivet til at se ned på pop. Man vil gerne give en præmie, når en kunstner står ved, hvem hun eller han er. Men måske bare ikke lige, hvis det man står ved er, at man gerne vil lave musik af et rent pophjerte”.

“Musik-medierne er hurtige til at sætte alder på genrerne. Og jeg har i mange år været oppe mod den fordom, at min gren af popmusikken er for et helt ungt publikum”.

“Jeg er stoppet med at bekymre mig om det, fordi det er her, min energi flyder frit. Jeg har ikke lyst til at ændre min stil og lave sange, der er skræddersyet til modne mennesker. Min musik er for alle, der kan lide den – uanset alder”, siger sangerinden, der kan opleves live i Spillestedet Vershuset til oktober.

Dørene åbnes 20.30
Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

https://www.facebook.com/CamilleJonesmusic

https://camillejones.wordpress.com/

Nalle & His Crazy Ivans feat. Søren Rislund

Date: 14. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Nalle & His Crazy Ivans feat. Søren Rislund

Spillestedet Vershuset præsenterer Blues & Roots music i sin reneste og ædleste form.

14. oktober 201 bliver der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske bluesscene har at byde på.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet! er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar), der begge skærer ind til benet og storswinger hele vejen ned til tåspidserne, når Nalle Sings His Blues.

Søren Rislund købte sin første mundharmonika (brugt) i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og her i 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans… Glæd jer!

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr

Dørene åbnes 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

http://www.nalleandhiscrazyivans.dk/

https://www.facebook.com/nalleandhiscrazyivans/

Nabiha

Date: 20. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Nabiha

Det var guitaristen Søren Reiff der i sin tid opdagede sangerinden, og i 2006 blev hun spillet på P3 med singlen ”Love Is” under pseudonymet Tiger Lily. Fra 2005 til 2007 Nabiha sunget på en række succesfulde internationale singleudgivelser – med artister som den engelske house-duo Sucker DJ’s og Ben Macklin.

Som solist i eget navn debuterede Nabiha i 2009 med ”Deep Sleep”, der sæson efter sæson er brugt som titelsang til TV3 programmet ”Til Middag Hos”.

”Deep Sleep” var forløberen til albummet ”Cracks”, som udkom året efter. Samme år var Nabiha opvarmning på Rasmus Seebachs turné og senere også på Jason Derulos og Jamie Cullums Tyklands turnéer.

I 2011 blev ”Cracks” efterfulgt af ”More Cracks” og i 2013 ”Mind the Gap”. I 2014 sang Nabiha den officielle sang til EM i herrehåndbold, ”Bang That Drum”.

Nabiha, der har nordvestafrikanske rødder, er født og opvokset i København. Hun er vokset op med disco og soul, men forelskede sig som 5-årig i reggae. Senere faldt kærligheden på rock, R&B og elektronisk musik.

Musikelskere er også faldet for Nabiha, og til april er sangerinden igen tilbage på Spillestedet Vershuset.

 

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr  –  Ved indgangen 180 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

 

Marie Carmen Koppel

Date: 21. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste mange år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Hendes store stemme, intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau har placeret hende som Danmarks soul dronning. Og den 21. oktober får du muligheden for at høre hendes ”højhed” i Spillestedet Vershuset.

Marie Carmen Koppel er kendt for sin live performance med sin store indlevelse og tekniske formåen, der får de små nakkehår til at rejse sig. Marie Carmen har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse.

Når hun står på scenen i Spillestedet Vershuset sammen med sit band, så vil hun præsentere nye numre fra hendes seneste album ”Honestly”, der udkom i april 2017 og som er fuld af dejlig soul, reggae, gospel, og R&B – men også sit helt personlige bud på nogle af de sange, der har betydet allermest for hende gennem de seneste 15 år.

Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo på trommer.

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 160 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Kasper Winding

Date: 27. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Kasper Winding

“Kasper’s Verden Live” er Kasper Windings første rigtige turne siden 2000.

Denne gang er han alene på scenen omgivet af hans “studie” som han medbringer. Ideen med turen er at synge nogle af de sange, som folk kender men også ting som for nogen er mindre kendte men som er en stor -måske større del af Kaspers meget brede karriere.

Han vil også for første gang spille musik fra nogle de ca. 25 film scores, han har lavet gennem årene hvilke aldrig før har været spillet live.

Kasper vil også fortælle om sit liv og tilblivelsen af musikken, og hvorfor han taget de valg han har taget. Kender vi ham ret, så bliver det nok ikke som det plejer.

Dørene åbnes 20.30

Unummererede siddepladser

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

 

Velvet Volume

Date: 28. oktober 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Velvet Volume

 

 

https://www.facebook.com/velvetvolume/Ovenpå en vellykket koncert på dette års SPOT Festival har Velvet Volume offentliggjort deres efterårstour 2017, der bl.a. fører dem til Spillestedet Vershuset.

Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten og skrev bl.a. “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal”.

De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.

Den 19. maj udgav bandet 1. singlen ‘Leap Into Heaven’ fra deres kommende debut album, der udgives til efteråret.

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler, bl.a. sangene ‘I Think I Need You’ og ‘Honey’, som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstret for bandets live koncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum.” Det er blot nogle af de mange udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.

Så vi tør godt sige: Glæd dig til et brag af en live koncert med Velvet Volume.

Dørene åbnes 20.30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/velvetvolume/

 

Infernal

Date: 2. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Infernal

Den første torsdag i november bliver en mindeværdig dag for Spillestedet Vershuset. Det er dagen hvor Infernal lægger vejen forbi Grønnegade og Spillestedet Vershuset.

I år tager en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdt pumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed.

Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det#InfernalRiverPissetNed tour. Det bliver det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt.

Infernal har designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde deres publikum, der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som “Sorti de L’enfer” og “Kalinka”.

Siden har Lina og Paw været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, fx ”Ten Miles” og ”From Paris to Berlin”, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 250 kr.

Dørene åbnes kl. 19.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

J-Dag & 80’er fest

Date: 3. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

J-Dag & 80’er fest

Husker du…? Det gør vi! – På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes.

Flashback 80´s, Danmarks fedeste 80er orkester er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de
sprudlende farverige 80er dage, hvor Helmig havde slangekrøller, Michael Jackson stadig var ”Bad” og Tv2 endnu kun var et ungdomsorkester fra Århus. Flashback 80´s leverer alle de fede gamle 80er hits, danske såvel som internationale udødelig-gjorte klassikere af bl.a. Tøsedrengene, Thomas Helmig, Sanne/Sneakers, Dodo and the Dodos, Ray Dee Ohh, Halberg/Larsen, Tina Turner, Michael Jackson, og mange mange flere….Flashback 80´s leverer et energifyldt og farverigt show med godt for både øjne og ører.

Bandet består af top professionelle musikere, som leverer et show med stort musikalsk overskud og et 80er glimt i øjet. Alle må overgive sig når Flashback 80´s sender en lind strøm af 80er hits ind i øregangene på publikum…

Dørene åbnes 20.30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.flashback80.dk/

https://www.facebook.com/flashback80eighties/

Skerryvore (SCO)

Date: 10. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Skerryvore (SCO)

Skerryvore fra Skotland er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiberne, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Bandet begyndte i 2004 og fik deres gennembrud med det selvbetitlede tredje album i 2011. Dette album høstede flere priser, blandt dem ”SNMA Record of the Year” og “STMA Live Act of the Year”. Skerryvores mix af traditionelle skotske instrumenter og en mere elektrisk lyd har vundet bred appel i Danmark, hvor bandet bl.a. har spillet på Tønder Festival.

– Mick MacNeil, Simple Minds
Dynamisk kogende folkrock. Det skotske band er ind imellem tættere på rock end folk, men forbindelsen bliver aldrig kappet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

http://skerryvore.com/
https://www.facebook.com/skerryvore

Peter Belli

Date: 11. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Peter Belli

Til efteråret tager en pioner i dansk rockmusik – frontmanden for pigtrådsrock ’ulven’ Peter Belli – på hvad der er annonceret som hans sidste turné. Og naturligvis er Spillestedet Vershuset, hvor han har optrådt adskillige gange, blandt de spillesteder, hvor ’ulven’ igen vil stå på scenen.

I en alder af 73 år og efter mere en 50 år på scenen og over 40 albums har Peter besluttet at skrue ned for tempoet, men ikke før han har sagt pænt farvel og måske på gensyn med en kæmpe Danmarksturné, hvor vejen altså går forbi Spillestedet Vershuset.

Peter Belli er en af de virkelige pionerer i dansk rock. Han fik sit gennembrud i 60’erne, hvor han med sit lange hår og en af scenens mest markante stemmer, både blev et af tidens største idoler og nærmest identisk med det man dengang kaldte ”Pigtråd”. Peter Belli udgav sin første single i 1964, har haft utallige hits igennem karrieren – og er stadig mere levende end de fleste, når han indtager scenerne rundt omkring.

Som Gaffa skrev i en koncertanmeldelse i 2014: ”… viste denne aften, hvordan det næsten naturstridigt er muligt stadig at stå som en livsbekræftende performer, der holder klassiske rock’n’roll-dyder i live. Ikke som en kustode, der skuer vemodigt og rutinepræget tilbage på fortidens bedrifter, men som en arketype på en kunstner, der befinder sig bedst på scenen i et vitalt og nutidigt samarbejde med unge musikere omkring sig”.

Med sit stærke unge band, De Rejsende, i ryggen, har Peter Belli de sidste par år nærmest (og nærmest naturstridigt) været bedre end nogensinde på scenen. Poweren og den legendariske vokal står så stærkt som nogensinde – hvad massevis af danskere også kunne opleve ved selvsyn, da Peter Belli i 2012 var del af holdet i den populære tv-serie ”Toppen af poppen”.

Peter Belli fik i 2003 IFPIs ærespris for sin lange og flotte karriere i dansk musik – og i august 2016 fulgte Smukfest op, da de tildelte Peter Belli deres store hæderspris ”Polka Verner Legatet”, bl.a. med ordene: ”Tilnavnet ’Ulven’ fik han i 1967 efter et af sine store hits – og netop smidigheden, råstyrken, hylet mod månen og det indædt snerrende, har hans signaturvokal til fælles med rovdyret”.

Glæd dig til ’Ulven’ kommer forbi Spillestedet Vershuset lørdag den 11. november.

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 210 kr.

Dørene åbnes kl. 20.30

 

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

Young Flowers

Date: 18. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Young Flowers

Syre-hippie-rock

Young Flowers introducerede som de første den progressive rockmusik i Danmark, ligesom Cream gjorde det i England og Mountain, Blue Cheer o.a. gjorde det i USA.

Dette er præcis 50 år siden, da Young Flowers blev dannet i 1967. Jubilæet fejres med en tur i efteråret 2017.

Young Flowers spillede højere med store Marshall anlæg og dobbelt trommesæt. Og med lange syrede guitarsoli var lyden i slut-tresserne på den progressive (hippie)scene! Denne konstellation kan i dag genopleves med den størst mulige originale besætning og Young Flowers er det tætteste, man kan komme på at opleve lyden af en ægte 60’er Power Trio !

Det var den legendariske trommeslager Ken Gudman, der startede Young Flowers. Han er desværre ikke iblandt os længere, men skæbnen har villet at en lige så legendarisk trommeslager, Søren Berlev fra Gasolin, har slået til, sat sig bag tønderne og banker i dag trommer i det gendannede Young Flowers.

På psykedelisk guitar er det som dengang Peer Frost, der de mellemliggende år har spillet med bl.a. Savage Rose.

Det er også – som dengang – Peter Ingemann, der synger sangene og spiller bassen. Ingemann har også i de mellemliggende år været aktiv med Skousen/Ingemann, i Røde Mor og i 1980-erne i Kim Larsen og Bellami.

Young Flowers albummerne ‘Blomsterpistolen’ og ‘Nr. 2’ blev genudgivet på vinyl i slutningen af 2014.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/pg/YoungFlowersFansite
http://www.peteringemann.dk/

The White Album

Date: 24. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

The White Album

De tre sangere, guitarister og komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for 6 år siden samlede dem omkring sangene. The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset.

De seneste 4 år er bandet blevet udvidet på alle måder – flere musikere, større produktioner, mere gear og produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til, på alle parametre, at finde ind til sig selv igen.

Det sker med en håndfulde sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet triosetting med få elementer for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres “homecoming” fortæller de:

“Vi savnede lidt “at komme hjem” til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle 3 plader, samt et par helt nye som skal prøves af inden vore kommende indspilninger i foråret 2018. Vi skal tilbage i sommerhuset høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA´et i selve sangskrivningen”.

Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

https://www.facebook.com/thewhitealbummusic/

http://thewhitealbum.bigcartel.com/

Mike Andersen

Date: 25. november 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Mike Andersen

Har man én gang oplevet Mike Andersen live, ved man, at bandet holder et skyhøjt og internationalt niveau. Bandet er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

En sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal og fængende melodier giver Mike Andersen sin egen plads i et ellers traditionsbundent felt. Mike har løsnet grebet lidt og lukket både andre sangskrivere og en producer ind i sit univers. Sangene er for nogles vedkommende blevet til i Nashville. Mike har bl.a. skrevet duetten ’This Time’ sammen med Heather Bond, som er internationalt anerkendt sangskriver – og så er det lykkes at få selveste Joss Stone med på duetten! Producer på pladen er Mads Michelsen.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme måde er det 7. album på imponerende vis blevet til, inden Mike har rundet de 40 år. Det er et helt egent lydende album, og en helt anden proces har ligget til grund for dette album end på de forudgående seks. Det er et album – og live koncerter – med nerve, nærvær og liv.

Dørene åbnes 20.30

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

http://mikeandersen.com/

https://www.facebook.com/MikeAndersenArtistPage/

Guns ’n’ Roses Jam

Date: 2. december 2017

Location: Spillestedet Vershuset

Guns ’n’ Roses Jam

Mere aktuelle og autentiske end nogensinde – danske Guns’N’Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i slutningen af 2016 annoncerede verdensturne og som alene i Europa solgte mere en 1 mio billetter på 24 timer!
Der lægges vægt på numrene fra ”Appetite for Destruction”, ”GNR Lies” og dobbeltudgivelsen ”Use Your Illusion”, når Guns’N’Roses-Jam går på scenen og giver en fuldstændig autentisk oplevelse med Axl, Slash og co. Alle klassikerne lige fra Sweet Child O’ Mine og Paradise City til Don’t Cry og November Rain bliver taget under kærlig behandling.
Guns ’N’ Roses Jam gør en dyd ud af at levere et show på højeste niveau. Sidste år slog Axl, Slash og Duff pjalterne sammen igen i Guns N’ Roses og der er derfor ekstra god grund til at hylde verdens farligste band, mens vi spændt venter på nyt.

Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

http://gunsnroses-jam.dk/

https://www.facebook.com/Guns-N-Roses-JAM-154442671995/

UDSOLGT – SaveUs

Date: 14. april 2018

Location: Spillestedet Vershuset

UDSOLGT – SaveUs

KONCERNTEN ER UDSOLGT!!!

______________________________________

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor…

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, ‘Levitate Me’, har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”

Soundvenue skriver: Hedegaards vokal er i særklasse, og han viste da også overlegen beherskelse, særligt i ‘Himalaya’, hvor han fraserede sig helt op i falset-skylagene. Da han samtidig var i kontakt med sine tilhørere og opfordrede til interaktion via fællesklap og call and response-passager, lå associationerne til Freddie Mercury lige til højrebenet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 
https://www.facebook.com/saveusofficial/

http://soundvenue.com/tag/saveus


Toronzo Cannon – USA

Date: 30. september 2016

Time: 20.30

Location: Vershuset

Toronzo Cannon – USA

CHICAGO BLUES. COM
“In a lot of ways, The Chicago Way is Cannon’s rebirth. This album represents a cosmic shift in his thinking, his writing, and his playing. He speaks more fluently now and his words are sparse, yet concise, and effective. Yes, he can scream with his guitar, but now he can move us with as much or more immediacy when his guitar whispers. For all his advancement and improvement, Cannon has not lost one iota of emotional content; if anything, he has gained immensely.”
GET READY TO ROCK RADIO REVIEW 2016
“Toronzo Cannon is a valuable addition to the Alligator catalogue, in as much as he’s a contemporary blues man with old school values who has the ability to communicate outside of the realm of cliché. A conversation with the blues never sounded so fresh and honest.” ****½
ELMORE MAGAZINE 2016
” The word ‘electrifying’ characterizes every single tune in both his incendiary guitar soloing and heartfelt vocals.”

Dan Baird & Homemade Sin – USA

Date: 7. oktober 2016

Time: 20.30

Location: Vershuset

Dan Baird & Homemade Sin – USA

Der bliver masser af hegn og højt humør, når altid tændte Dan Daird & Homemade Sin
går på scenen. Vi har flere gange tidligere haft fornøjelsen at lægge hus til,  og vi glæder
os til endnu en omgang rock’n roll for alle pengene og mere til, når Baird & venner
cranker deres amps og giver den max gas.

Med Georgia Sattelite gik Dan Baird hele vejen til tops – eller i hvert fald næsten hele vejen; Monsterhittet ”Keep Your Hands to Yourself” måtte se sig henvist til andenpladserne på de amerikanske album – og singlehitlister af Bon Jovis Slippery When Wet-album og singlen
”Living on a Prayer” – men så var niveauet ligesom også lagt.

Ikke mindst i Europa har Baird skabt sig et navn gennem hårdt arbejde i
form pladeudgivelser og stædig turnéren – til glæde for alle, der kan lide
uforfalsket gedigen guitarbaseret rock’n roll!

Choir Of Young Believers

Date: 8. oktober 2016

Time: 20.30

Location: Vershuset

Choir Of Young Believers

Choir of Young Believers debuterede i 2007 med deres EP ”Burn The Flag”, hvilket resulterede i massiv airplay og en masse fantastiske anmeldelser. Bandet leverede efterfølgende en uforglemmelig koncert på Roskilde Festival og modtog senere på året P3 prisen for ”Årets håb” og en Steppeulv pris for ”Bedste Nye navn”.

I 2008 udgav gruppen deres debut album ”This Is For The White In Your Eyes”. Igen var modtagelsen fantastisk og de danske kritikere var enige om at det var årets bedste danske album. Samme år spillede de igen på Roskilde Festival, og endte 2008 på toppen af hitlisterne. Bandet blev nomineret i hele syv kategorier til Danish Music Awards og endte med at tage prisen for ”Bedste Nye Artist”.

I 2009 skrev bandet kontrakt med det amerikanske pladeselskab Ghostly Int., som udgav albummet på verdensplan samme år, til yderligere lovprisninger især i USA og Storbritannien.

Bandet turnerede intensivt i to år i det meste af verden, herunder hele tre tourneer i USA, med shows på SXSW i både 2009 og 2010. Derudover spillede de på en masse radiostationer, blandt andet BBC og KCRW, i henholdsvis Storbritannien og USA, samt en support tour i Storbritannien som opvarmning for danske MEW.

I 2012 udgav bandet opfølgeren ”Rhine Gold”, som modtog stor anerkendelse fra kritikere i hele verden, for at have taget et musikalsk kvantespring. Albummet fik top karakterer af de førende engelske og amerikanske musik medier og herhjemme kvitterede bl.a. Soundvenue med 6 stjerner og udnævnte albummet til et mesterværk

Efter udgivelsen tog gruppen igen på tour i Europa og USA. Samtidig blev sangen ”Hollow Talk” fra deres debut album, brugt som titel melodi til TV serien ”Broen”, med dette fulgte en ny fanskare fra hele verden, da Tv serien blev vist i ca. 150 lande. COYB endte 2012 med 5 nomineringer til Steppeulven og Rhine Gold toppede ”Årets bedste album” listerne i de fleste danske medier.

Efter en lang pause, returnerede gruppen i 2014, som opvarmning for Depeche Mode til otte europæiske shows efterfulgt enkelte danske festival koncerter, hvor gruppen udelukkende spillede nyt materiale. Bandet er nu ved at finpudse deres tredje album, som bliver udgivet efteråret 2015. Et album der efter sigende er inspireret af både Frank Ocean, Enya og Talk Talk.

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Mellemblond

Date: 14. oktober 2016

Time: 20.30

Location: Vershuset

Mellemblond

Poetisk, vedkommende og knivskarp
Mellemblonds tredje plade ‘FRA ET STED’ udkom den 20. april 2015 på eget selskab. Første singlen ‘Ryster’ fik airplay på både P4 og P6 og anden singlen ‘Fra et sted’ blev fulgt op af et særligt remake af nummeret ‘Nord’, som Trentemøller stod bag. Snyd ikke dig selv for denne særlige video hertil!

Albummet ‘FRA ET STED’ blev i Berlingske kaldt ’en af årets allerfineste dansksprogede rockplader’ og det blev i GAFFA udråbt som kandidat til ’årets danske album’.

Live dykkes der ned i de nye sange samt i det imponerende bagkatalog – især sangene fra albummet ‘Lysvågen’ der blev nomineret til 4 Steppeulve i 2013.

Mellemblonds Kristoffer Munck Mortensen siger selv om det seneste album ’FRA ET STED’:

’Det er en kontrastfuld rejse fra reelle rocksange til stille klaverballader. Sangene er som vanligt præget af poetiske syner og sansninger, men et nyt realistisk blik på tingene gennemsyrer også pladens ti sange. Det er nok den mest følsomme plade, jeg har lavet. Der må gerne grædes og grines!’

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Superloader

Date: 21. oktober 2016

Time: 20.30

Location: Vershuset

Superloader

De fem medlemmer af Superloader er Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard. Og selvom ”Travel In Time” er bandets albumdebut, er bandmedlemmerne dog langt fra debutanter. Alle har de mange års musikalsk erfaring på CV’et og har til sammen spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast.
Men for de fem gælder det således nu Superloader. Båret oppe af en stærk fælles passion for rocken og en nysgerrighed udi afsøgen af rockens rødder og afkroge, er det seje hold nu efter mange måneders sangskrivning, indspilninger og øvere klar til at præsentere det endelige albumresultat: ”Travel In Time”. At de har glædet sig er ikke nogen hemmelighed. ”Det er pissefedt. Superloader er uden tvivl et de mest interessante projekter, jeg nogensinde har været med i,” lyder der fra Bjørn Poulsen, der i sin tid slog sine musikalske forsangerfolder i Black City.

Albumtitlen, “Travel In Time”, er en hyldest til den rejse, bandet i fællesskab har været på i forbindelse med udarbejdelsen af deres debut. Som de selv fortæller: “der er sket enormt meget over den tid, det har taget at lave pladen. Det har været en periode, hvor vi også har funderet over, hvad tiden har ført til”. Og netop dét mærker man tydeligt på de 10 sange, der leverer stilsikker, energisk rock og et tekstunivers, som hudløst ærligt skildrer livets op- og nedture. Sangteksterne, der alle på hver deres måde portrætterer Superloaders bandfilosofi: ”Sig tingene som de er – no bullshit”, er således direkte og ærlige historier om break-ups og livets slag, men rummer også håbet om og troen på at kunne rejse sig igen. Livet går jo videre – uanset hvad.

I efteråret 2015 udgav Superloader deres første single, uptempo rockbraget “Life”, der fik en flot modtagelse af radioerne, herunder myROCK. I forbindelse med albumudgivelsen følger 2. singlen “A Star For Me”, som sætter trumf på, at Superloader også besidder evnen til at udføre rockens mere afdæmpede side og ikke er blege for også at smide poppede noter ind i deres rockunivers.

Superloader er i det hele taget bare ladet med en ordentlig dosis rockglæde, der kan sparke døren ind til lejligheden, villaen eller kollegieværelset.

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

 

Alex Vargas

Date: 22. oktober 2016

Time: 20.30

Location: VersHuset

Alex Vargas

Når Alex Vargas tager på tour i Danmark, England eller rundt i resten af Europa, så er der udsolgt. I København har han indtil videre spillet udsolgte koncerter på Ideal Bar, 2 koncerter på Lille Vega, i Studie 2, og nu er hans to kommende koncerter i Store Vega 27. april og 2. maj også udsolgt. Udover 6 festivaler denne sommer er Alex Vargas nu klar med efterårsturné i 2016.

Med en yderst karismatisk udstråling, et drenget glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme, har danske Alex Vargas i løbet af det sidste års tid imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere.

Herhjemme i Danmark topper både EP’en og den nye single ”Shackled Up”, der tidligere på året var P3’s Uundgåelige”, ligeledes iTunes hitlisterne. Det samme sker hos streaming-tjenesten Spotify, der udnævnte Alex Vargas som Spotlight Artist 2016, og dermed et af de navne, som tjenesten bakker ekstra meget op om dette år.

Alex Vargas ligger samtidig #1 på en hollandske iTunes hitliste med den aktuelle EP, ”Giving Up The Ghost”.

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

 

Electric Guitars

Date: 28. oktober 2016

Time: 20.30

Location: VersHuset

Electric Guitars

Electric Guitars har feber!

De kan ikke rigtig finde ud af, om det er feberen, der giver dem ild i røven, eller om det er ild i røven, der giver dem feber. Men Mika Vandborg og Søren Andersen har begge dele, for nu er de to guitarekvilibrister klar med deres andet album String Fever.

Feberen er en helt speciel guitarfeber, strengefeberen, som de har, når de optræder som Electric Guitars. Og det gør de oftere og oftere, og for flere og flere mennesker rundt omkring i verden. De er netop vendt hjem fra en turne i Tyskland, der bringer antallet af koncerter i 2014 op omkring de 70, og snart stikker de af igen til USA og Frankrig, inden det gælder 20 shows i Danmark i foråret 2015. Hvorefter de naturligvis er klar til både festivalsæson og efterårsturne. Og det sker med nyt materiale i guitarforstærkerne. For de har stadig meget svært ved at skjule deres begejstring for det seksstrengede legetøj.

Det kunne man f.eks. opleve i et kvarters tid i Go Morgen Danmark på TV 2, da Søren Andersen og Mika Vandborg tidligere på året var inviteret i studiet i anledning af 60-året for Fender Stratocaster’en. Duoen fortalte begejstret om guitaren og havde samtidig premiere på et helt nyt nummer, skrevet i samme anledning – et hyldestnummer til ’Strat’en’, der naturligvis har fået titlen’String Fever’.

Det er altså endt som titelnummeret på det kommende album, og nu er Electric Guitars klar til at sprede strengefeberen – De har så meget ild i røven, at de slet ikke kan lade være.

(Steffen Jungersen – 5 stjerner i BT for Skanderborg Festival koncert 2012.)

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

 

  • Website
  • Facebook
  • Youtube

Clara Sofie

Date: 29. oktober 2016

Time: 20.30

Location: VersHuset

Clara Sofie

Clara Sofie – nogle gange er den usikre vej den mest sikre.

Indtil nu har hendes sange været produceret af landets allerdygtigste producere, men på hendes kommende album “Understrøm” sidder Clara Sofie selv bag knapperne. Lyden er radikalt anderledes…men den er hendes egen!

Clara Sofies gennembrud i 2010 med kæmpehittet ’Når tiden går baglæns’ var en drøm der gik i opfyldelse, men samtidig var der pludselig sat et prædikat på hvem hun var og hvilken vej hun skulle gå ud af som udøvende kunstner.

– Den succes jeg havde førte selvfølgelig en masse dejlige ting med sig, men det låste mig samtidigt fast i forhold til hvem jeg skulle fremstå som og hvilken slags musik jeg skulle lave.
Jeg havde et enormt behov for at afprøve flere sider af mig selv, men det var svært når man står i midten af dygtige producere og pladeselskabsfolk med store ambitioner. Og jeg har nok ikke for alvor været parat til at give slip på det hele før nu – og det er man nødt til hvis man skal finde ind til kernen.

Siden gennembruddet i 2010 har Clara Sofie udgivet 3 albums og samarbejdet med landets dygtigste producere inkl. Rune RK, Rune Rask og Tomas Barfod som hver producerede hendes 3 seneste udgivelser.

– Efter udgivelsen af min seneste plade blev jeg følelsesløs og forvirret. Hvem var jeg som sanger og sangskriver – og ikke mindst som kunstner? Jeg var rundt hos samtlige producere for at lave nye numre og finde en ny lyd, men der var ikke noget af det, som føltes helt rigtigt. Jeg var nødt til at dekonstruere hele lortet for at finde ind til kernen af hvad der var mig selv igen. Efter 10 år, hvor jeg har siddet og kigget en anden producer over ryggen, gik det op for mig, at hvis jeg skulle udvikle mig, var jeg nødt til at gøre det selv. Jeg har ikke haft mange kvindelige forbilleder at se op til, så jeg havde slet ikke overvejet muligheden for, at jeg selv kunne producere. Men da det åbenbarede sig for mig var det jo den mest naturlige udvikling for mig som kunstner.

Clara Sofie har altid været vild med at skrive de store opløftende popmelodier selvom hun kontinuerligt har haft melankolien som den blå grundtone. Hendes hidtidige radiosingler med det store omkvæd har ifølge hende selv været et selvterapeutisk kick, som har kunne løfte hende over overfladen igen – fra mørket ind i lyset. Men, som titlen også antyder, har hun med “Understrøm” givet helt slip ladet sig falde ned i dybet, mørket, det skæve, det usikre og væk fra andres og egne forventninger om hvor musikken skulle passe ind.
Anledningen til at gå i skævere retninger end før skal bl.a. findes i igangværende samarbejder med nogle af de største profiler inden for de mere eksperimenterende bastunge UK scener.

– I de kredse er det jo nærmest: jo mærkeligere, jo bedre. Og jo mere indie, jo mere eksklusivt. Det er totalt kompromisløst og meget inspirerende.

Clara Sofie har produceret ”Understrøm” med den umiddelbare tilgang til tingene, man har inden man når at skabe vaner. Vokalerne var det hun kendte mest til, så i mange af sangene har hun brugt sine egne vokaler som et instrument – dekonstrueret. Derudover kan man mærke hendes kærlighed til de rå, metalliske og mørke lyde og de stemningsfulde synths, der alt sammen har til formål at skabe stemning frem for at være direkte vellydende. Alt dette kombineret med Clara Sofies skarpt skårede hooks.

– Jeg er klar over at der vil være en del mennesker som ikke vil synes om min nye retning. Det kan betyde at jeg mister en del af mit publikum, men til gengæld finder jeg mig selv. Nogle gange er den usikre vej bare den mest sikre.

“Understrøm” er en kompromisløs udgivelse. Clara Sofies forvandling er tydelig og overraskende og hun hviler i sig selv på en helt anden måde end før. Fejlene og umiddelbarheden bliver til særpræg når Clara Sofie går ned under overfladen og tør være grim, ærlig og sårbar. Hendes stemmeleje er også dybere end vi har hørt før og dogmet ved alle tekster er, at de alle omhandler ting hentet fra Clara Sofies eget liv. ’Løbe i Vand’ er tung som titlen og udspringer af et skænderi, ’Sletter det hele’ om utroskab og ’Junk’ om hendes ulykkelige kærlighed til musikken. Og med instrumentalnummeret ”12 m.” markerer Clara Sofie sig skarpt som musiker og producer.

– Det er svært ikke at lade sig forføre af løftet om masser af succes. Konsekvensen af det er nok også at jeg har glemt mig selv undervejs og gjort tingene lidt hurtigt uden at tænke alt for meget over det. Nogle gange har jeg ramt rigtigt og andre gange ikke. Men nu kan jeg for første gang sige, at uanset hvad der sker, er jeg med hele vejen og jeg håber folk kan høre og forstå det og har lyst til at tage stilling til det. Det bliver perfekt uperfekt.

Fakta
Clara Sofie går under det borgerlige navn Clara Sofie Fabricius.
Har skrevet ’Når tiden går baglæns’, som hun med producer Rune RK tidligere har hittet med. Nummeret lå nummer ét i seks uger og sikrede sig tripleplatin.
Udgav i 2014 sit seneste album ’Gennem Himlen’.

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

 

Anya

Date: 9. november 2016

Time: 20.30

Location: Spillestedet Vershuset

Anya

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og annoncerer nu, at hun tager på turné til efteråret – med nye numre og ny lyd.
Sidste år udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’ samt Politikens Ibyen-pris i kategorien ’Årets upcoming’. Derudover blev hendes single ’Snap Back’ P3’s Uundgåelige og hun blev udpeget af både Gaffa, Soundvenue og Vega, som værd at holde øje med i 2015.

På live-fronten var 2015 også et godt år for ANYA – det blev både til en udsolgt debutkoncert på Ideal Bar, lange køer ved SPOT festival 2015 og en udsolgt Lille Vega som udløste ekstrakoncert samme sted.

ANYA var også at finde på dette års SPOT Festival, hvor hun med ny lyd og nye sange, udfordrer sin egen musikalitet. En optræden, der fik Soundvenue til at skrive følgende flotte ord:

“Der sker åbenbart ting og sager med Anya, for i Musikhusets Store Sal stod det soleklart, at sangerinden i fremtiden kommer til at skifte stil ovenpå debut-ep’en ‘The Credit’s afdæmpede og inderlige r’n’b. (…) To nye numre klingede af moderne, UK-inspireret r’n’b med smæk på både bas og tempo, og lukkeren ’Wasted Love’ smagte ligefrem af Disclosure”.
ANYAs debut-EP ’The Credit’ er skabt i samarbejde med producerne Carl Barsk og Frederik Carstens, men om ’Break Up Battle’ og sin egen musikalske fremtid siger hun:

”EP’en ’The Credit’ er på mange måder mit hjertebarn. Den udgøres af seks sange, som står mit hjerte helt utroligt nært, og som jeg er enormt stolte af. Men efter vi havde udgivet EP’en, følte jeg, at det var tid til at udfordre min musikalitet ved at søge nye veje. Jeg havde lyst til at prøve at arbejde sammen med alle mulige forskellige producere, for at finde ud af, hvad der egentlig var den rendyrkede ’ANYA’-lyd”.

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

 

Hymns From Nineveh

Date: 19. november 2016

Time: 20.30

Location: Spillestedet Vershuset

Hymns From Nineveh

Hymns from Nineveh med Jonas H. Petersen i spidsen har i mange år markeret sig som et af Danmarks mest interessante orkestre.
Nu tager Petersen og bandets pianist, Nikolaj Paakjær, for første gang på akustisk duotour, hvor et siddende publikum inviteres med helt ind i de nærværende sanges univers. Hymns from Ninevehs begavede, følsomme sange om tvivl og spiritualitet har rørt publikum og anmeldere siden detbutalbummet i 2011 – et album, som gik til tops på hitlisterne, og som kåredes til Årets album i GAFFA.

Siden har orkestret haft flere radiohits, bl.a. singlen A Kid On The Beach, som blev kåret til Årets Uundgåelige på P3 i 2014, samme år de blev nomineret til hovedprisen, P3 Prisen.

I februar 2016 udkom bandets 4 album, Sunday Music, som med Petersens personlige sange og den nænsomme produktion ifølge Soundvenue“bobler af længsel og optimisme”, og som Politikens Kim Skotte kastede lovprisende ord og 5 hjerter efter.

Hymns from Nineveh har optrådt med på landets største scener og i flere store opsætninger med symfoniorkstre, men nu tager bandet på tour som duo, der skal give publikum en oplevelse af at komme helt ind i sangenes DNA.

Ideen til at lave en duotour kom efter en velgørenhedskoncert på Store Vega i December 2015. Petersen skulle have spillet et solosæt, men han fik lyst til at give publikum et ekstra lag til oplevelsen, og spurgte bandets pianist, Nikolaj Paakjær om at være med, og duo-opsætningen var en realitet. Egentlig har de to spillet sammen i forskellige konstellationer siden gymnasietiden, men dette er første gang, de udfolder samspillet på en hel tourné.

Om hvad publikum kan forvente af duokoncerterne, siger Jonas H. Petersen:

“Duokoncerterne bliver nærværende og sølvertrådsfine, tror jeg. Det er en spændende kunstnerisk opgave at transformere alle
sangenes lydlag til noget, to personer kan forløse, og man kommer på en særlig måde helt tæt på sangens oprindelige form,
sådan som de er skrevet hjemme i min stue.”

Lørdag d. 19. november Unummererede siddepladser
Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Scarlet Pleasure

Date: 25. november 2016

Time: 20.00

Location: Spillestedet Vershuset

Scarlet Pleasure

Publikum i hele landet kan allerede nu begynde at glæde sig til sommer, hvor den fremadstormende R&B-pop trio besøger samtlige toneangivende festivaller. I efteråret står den på koncerter rundt på landets spillesteder.

Det er nu godt to år siden at Scarlet Pleasure skød karrieren i gang med popbrisen ’Windy’ – og nu er debutalbummet endelig på vej. Trioens bagkatalog har kurs mod 20 millioner streams og med de storhittende ’HEAT’, ’Wanna Know’ og senest ‘Casual’ fra marts 2016 er Scarlet Pleasure blevet et populært navn på de danske radiobølger.

Scarlet Pleasure leverer stærke melodier i et unikt mix af groovy 80’er pop og sexet 90’er RnB. Helt forrest i lydbilledet står frontfigur Emil Golls dragende vokal og nordisk kølige udstråling. Med ham er rytmegruppen Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas, som leverer den groovy lyd, der danner en solid bund til den lyse vokal.

Danmarks hotteste pop-trio er nu klar til at indtage sommeren, hvor de spiller på Roskilde Festivals Orange scene og desuden besøger Danmarks mest toneangivende festivaler såsom Northside Festival, Tinderbox Festival, Nibe festival, Wonderfestiwall og Smukfest. Sidstnævnte i et spændende mash-up med Julias Moon. Publikum kan forventet at blive taget med på en mental rejse til steder som Las Vegas’ neonlys, casinofacader og stripklubber, og til Venice Beach med palmetræer og glamour. Udover et tæt pakket festivalprogram får trioen desuden æren af at spille for et 20.000 mennesker på et udsolgt Østerbro Stadion sammen med Lukas Graham i starten af juni.

Til efteråret gæster Scarlet Pleasure landets spillesteder. Hvis ikke du allerede har oplevet landets hotteste pop-trio, så tøv ikke med at købe billetter, og drøm dig væk til Venice Beach i en oase af sexet pop, sol og nostalgi

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

Black Dylan feat. Wafande

Date: 26. november 2016

Time: 20.30

Location: Spillestedet Vershuset

Black Dylan feat. Wafande

Black Dylan – Wafandes soul-projekt.

Wafande bevæger sig uden for de dancehall-rammer, han hidtil har befundet sig i og har fundet et nyt hjem i soul musikken, stærkt akkompagneret af producer Nuplex, i det nye band Black Dylan. Kombineret med hans dybe tekster og store entertainer-gen, slipper Wafande ualmindeligt godt fra dén disciplin.

Inspirationen til Black Dylan kommer fra amerikanske soul-mestre som Ray Charles og Marvin Gaye. På scenen er Black Dylan akkompagneret af et band af yderst talentfulde musikere, der skaber den helt rette stemning og lyd. Sammen leverer de et forrygende show med melodier og tekster, der går lige i hjertet.

Lørdag d. 26. november
Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

 

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325