Spørgsmål og svar

Tid og sted:

Hvor afholdes Spillestedet Vershusets arrangementer ?

Spillestedet Vershusets arrangementer afholdes i lokaler på Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved, hvor vi benytter de to forskellige lokaliteter ”Musikstalden” og ”Gammel Ridehus”. Lokaliteterne ligger ca. 40 meter fra hinanden.

Hvad tid starter arrangementerne ?

Dørene åbner på det tidspunkt, der er anført i programmet og musikstart er ca. 1 time efter dørene åbner. Husk at komme i god tid, hvis du vil sikre dig en god plads og undgå kø, når musikken er startet.

Er der siddepladser til Spillestedet Vershusets arrangementer ?

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser. Afhængig af lokale, musikgenre og antal gæster, så vil der ofte være et begrænset antal borde og stole bagerst og i siderne af lokalet. Men der er ingen garanti for siddepladser.

 

Aldersgrænse

Hvor gammel skal man være for at komme ind til Spillestedet Vershusets arrangementer?

Vi har i princippet ingen nedre aldersgrænser. Men vi anbefaler at børn under 15 år ledsages af en ansvarlig voksen. Tænk også over hvilken type koncert det er.

Skal børn betale fuld billetpris?

Børn op til og med 11 år kommer gratis ind – men kun ifølge med en betalende voksen (og maks. 2 børn pr. betalende voksen). Fra 12 år betales normal billetpris. Er koncerten udsolgt, skal barnet have billet for at komme med ind.

Betaling:

Hvordan kan jeg betale i Spillestedet Vershuset ?

Vershuset modtager kontanter og almindeligt Dankort, VISA/Dankort samt alle kreditkort i indgang og bar. Der kan også betales med MobilePay i indgangen.

Frivillig i Spillestedet Vershuset:

Hvordan bliver jeg frivillig i Spillestedet Vershuset ?

Du kan altid sende en kort ansøgning til Spillestedet Vershusets formand på mail: post@vershuset.dk. Skriv lidt om dig selv og hvilke opgaver, du er interesseret i. Det er også altid godt at tage en snak med nogle af de nuværende frivillige. De fortæller gerne om, hvordan de fungerer i praksis.

Glemte sager:

Hvordan får jeg fat i glemte sager ?

Kontakt Steen Aggerlin på mail: booking@vershuset.dk. Vi opbevarer glemte sager i 14 dage, hvorefter de afleveres til det lokale politi.

Medlemskab:

Hvorfor skal jeg være medlem for at komme ind til Spillestedet Vershusets arrangementer?

Spillestedet Vershuset er en forening som har eksisteret siden 1973. Vi er en ”non-profit” organisation som drives af 100% frivillig arbejdskraft. Alle indtægter bruges på at skabe et varieret kvalitetsudbud af livekoncerter i Næstved. Ifølge foreningens vedtægter skal alle gæster være medlemmer for at deltage i arrangementerne.

Hvordan bliver jeg medlem af Spillestedet Vershuset ?

Du udfylder og betaler et medlemskort ved indgangen til et arrangement. Hvis du køber billettypen ”Inkl. Medlemskort” i forsalg, har du bare betalt medlemskortet forud – og skal stadig udfylde medlemskortet ved indgangen.

Hvilke forpligtelser har man som medlem af Spillestedet Vershuset ?

Der er ingen forpligtelser. Du vil formentligt modtage et nyt medlemskort med posten året efter, men du bestemmer selv, om du vil forny dit medlemskab. Hvis du ikke betaler, betragtes du automatisk som udmeldt ved årets udgang.

Hvilke rettigheder har man som medlem af Spillestedet Vershuset ?

Du kan komme ind til vores arrangementer (mod betaling af entre), og du kan deltage i Spillestedet Vershusets generalforsamling, der afholdes i foråret.

Jeg kan ikke finde mit medlemskort – hvad gør jeg ?

Vi kan desværre ikke tilbyde at udstede erstatningsmedlemskort. Vi har ikke et opdateret medlemsregister. Du må derfor købe et nyt medlemskort og glæde dig over, at de 40 kroner går til et godt formål. Hvis det bortkomne medlemskort senere dukker op, så kan du medbringe begge medlemskort til et arrangement og få det ekstra refunderet.

Jeg har købt billettypen ”Inkl. Medlemskort” i forsalg til en koncert, der ligger senere end den koncert jeg nu vil deltage i – hvad gør jeg ?

Du må købe et nyt medlemskort til den første koncert. Det kan du altid gøre ved indgangen. Til den koncert hvor du har købt billet ”Inkl. Medlemskort”, skal du så medbringe medlemskortet fra den første koncert og kan få refunderet det ekstra medlemskort ved indgangen.

Øvrige:

Hvilke muligheder har jeg for at deltage i koncerter som handicappet/kørestolsbruger ?

Spillestedet Vershuset afholder arrangementer i lejede lokaler på Grønnegades Kaserne. Der er rampe og adgang for kørestolsbrugere. Handicappede med gyldig billet kan medbringe en gratis ledsager, hvis vedkommende har det officielle ledsagerkort.

Er det muligt at komme af med sit overtøj ?

Ja – der er bemandet garderobe i indgangen mod mindre betaling.

Hvordan er ryge-reglerne i Spillestedet Vershuset ?

Det er ikke tilladt at ryge indenfor, men der er mulighed for at gå udenfor og komme ind igen.

 

Stroboskop / blinkende lys?

Der benyttes ofte stroboskop eller andet kraftigt blinkende lys. Dette kan i nogle tilfælde fremprovokere epileptiske anfald.