Freja Kirk


Event Details

Dato: 8. april 2022

Tid: Dørene åbnes 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2022

Efter en fantastisk og inspirerende oplevelse i Vild Med Dans i efteråret 2021, er det igen tid til at Freja gør det, hun er allerbedst til: Synger, skriver sange og tager på liveturné. Derfor drager Freja ud med hendes band i foråret på hendes hidtil største danske turné, som kommer forbi 15 danske byer fra slut marts til slut april i 2022.

Freja Kirk udgav tilbage i 2019 det anmelderroste album Pussyfied, som blandt andet blev belønnet med 6-stjerner af GAFFA og som resulterede i en udsolgt turné samt en titel som ambassadør for World Pride 2021. Om albummet sagde Freja selv: ”Det er et album om at turde være sig selv. Et opråb om, at vi er gode nok. Det er også et ret lummert album. Jeg håber, at folk for lyst til at kysse til koncerterne og dyrke sex til sangene derhjemme.”

Siden hen udgav Freja hendes første single ‘Glassy Eyes’ på hendes nye pladeselskab – dette i foråret 2021. I efteråret 2021 kom så endnu en single, nemlig ‘But I’m Okay’. Sidstnævnte handler om at samle sig selv op igen og komme igennem de svære tider, selvom alt føles fuldstændig håbløst. Det er en sang, man kan sætte på, når man har brug for at kigge sig selv i øjnene og sige: “Jeg kan fandeme godt komme igennem det her. Det skal nok gå.”

Freja Kirk er en helt særlig og inspirerende skikkelse på den nyere danske musikscene. Hun er hverken en af drengene eller pigerne. Hun er hverken den strømlinede popsangerinde eller den kantede outsider. Hun er hverken en eksplosion af påtrængende selvtillid eller det selvudslettende modsatte. Hver gang hun bliver forsøgt defineret, undviger hun. Hun eksisterer i et landskab uden klare svar, uden klare identitetsmarkører, og det er en risiko, de færreste tør løbe. Men for hende kan det ikke være anderledes.

Der venter en stor og nærværende musikalsk oplevelse, når Freja Kirk går på scenen med sit band og fylder rummet med sin genrevridende soul/R&B-inspirerede nutidige pop.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.