NY DATO: Hugorm


Event Details

Dato: 16. april 2021

Tid: Dørene åbnes 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2021

På grund af corona-pandemien har Hugorm flyttet deres tour til efteråret. Koncerten i Vershuset bliver fredag d. 17. september 2021

Allerede købte billetter til den oprindeligt planlagte koncert d. 16. april 2021 vil være gyldige til den nye koncertdato i Vershuset fredag d. 17. september 2021.

Billetkøbere, som ikke ønsker at gøre brug af allerede købte billetter til den nye koncertdato fredag d. 17. september 2021, kan få billetprisen refunderet ved henvendelse til booking@vershuset.dk senest fredag d. 12. marts 2021.

Bandet HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik.

Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse.

HUGORM er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse. Bag HUGORMs tekstunivers ligger der, hvad bandet refererer til som katarsis – en sjælerensning og maskingeværs-salve af indestængte tanker og følelser. Det bevæger sig fra det rablende og sprogjonglerende til det decideret spiddende. HUGORM er den bløde mand, der bider fra sig.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 250 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 270 kr.

Unummererede siddepladser