Anne Dorte Michelsen Band


Event Details

Dato: 8. september 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Det hele startede med gennembruddet som sanger og sangskriver i popgruppen Tøsedrengene, hvorfra numre som ”Bruge og bruges” og ”Ud under åben himmel”, i selskab med mange andre af gruppens største hits, for længst er blevet folkeeje.
‘Grrrrrrr….’ Det kommende album, Thumbs Up, viser nye sider af sangskriveren, som sætter både temperamentet på spil og sårbarheden forrest. Michelsen ser med sit erfarne, voksne jeg sit unge, åbne pigesind i øjnene med et kærligt og forsonende blik.

Derfor er albummet også fyldt med modsætninger – de store armbevægelser, vreden og det sørgelige står over for inderligheden, det blide og det sjove. Anne Dorte er, som hun selv siger, både en ’F*cking feminist, en rebelsk Volvo-ejer og et søgende menneske’. Nu er Anne Dorte klar med helt friskt materiale på sit første soloalbum siden 2015. Forud for pladen slippes singlen ”Det var de år, hvor vi var mest vrede” – et groovende, potent nummer med et skarpt tekstbudskab præsenteret gennem en ørehængende melodi og en moderne popproduktion.

Om sangen fortæller Anne Dorte:
Kvinders vrede undrer mænd. Nu er der heldigvis hjælp på vej. Alle der står uforstående overfor kvinders raseri, kan med fordel lytte til ”Det var de år, hvor vi var mest vrede”. Sangen tager sig tid til at forklare, hvad der kan bringe kvinder op i det røde felt. Teksten er stærkt inspireret af ‘MeToo’, men den er også en hilsen til de smukke men tankeløse kærester og mandlige venner, der gennem tiden har brilleret med bemærkninger som: ‘Du er så sød, når du er vred’ Eller: ‘Hvorfor er kvinder så sure?’

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 220 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 240 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.