2018

Dicte & Hempler feat. Mika Vandborg

Dato: 15. december 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i december 2018! Med sig har de to et fællesalbum med titlen ’Uppers’.

Derudover er Claus Hempler i efteråret aktuel i TV programmet ’Toppen Af Poppen’ – et program Dicte tidligere har deltaget i.

Dicte + Hempler har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg..

‘Uppers’ er deres første reelle studiealbum og en fortælling om to sjæle, der har fundet ind til en fælles smag og ægthed. Der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse. Vejskilte peger mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os – transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer – på et album, der består af sange, der vil gode historier og som vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.

Dicte + Hempler har sammen med Mika Vandborg fundet en melodi, der slår elegante gnister på scenen!

Dørene åbnes 20.30

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 250 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Ida Nielsen & Band

Dato: 24. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet og udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og efterårstur, der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves.
– og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne. I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

LINEUP:
Ida Nielsen: Bass + Vocal
Mika Vandborg: Guitar + Vocal
Kuku Agami: Rap
Patrick Dorsean: Drums
Sofia Hejslet: Keys + Vocal
DJ Africancuts Amazulu Nanga: Crastch + Vocal

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/IdaNielsenfanpage

Sveistrup

Dato: 17. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Pågående soul, suveræn funk, dyb troværdig vokal.

To år er der gået, siden Jakob Sveistrup udsendte sit seneste album ”All In/All Out”. I mellemtiden har den fynske sanger droppet sit fornavn i musiksammenhæng, fordi det alt for ofte blev stavet med c i stedet for k.

Albummet er komponeret og skrevet af Jakob selv, i samarbejde med Lars Rahbek Andresen og bandet. Det er denne holdpræstation, der gør at albummet fremstår så dynamisk på den fede måde.

Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de seneste fire år, hvilket har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band. Den interne forståelse har været guld værd i studiet, siger Jakob Sveistrup.

Bandmedlemmerne og korsangerne har også stået på spring, når der har været ledige stunder i Medley‐studiet i København, hvor Jakob Sveistrup har indspillet ”In Your Face”.

Pressen skrev bl.a.:

Ældre og bedre end nogensinde.

Sveistrup rejser sig med et nyt album, der redefinerer ham som sanger og komponist.

Albummet oser af Sveistrups kærlighed til Soul og Funk og som han selv siger: “Det her er min lyd. Det her er det nærmeste man kommer mit musikalske ståsted “.

Anmelderne har da også kastet mange flotte ord efter SVEISTRUP siden sidste album udkom. Ord som: ”SVEISTRUP med fascinerende tyngde”, ”krænger sit indre ud”,”karakter, krop og kant”, ”synger med den største selvfølgelighed”, ”yderst personlige sange”, ”uovertruffen vokalteknik” beretter om, at der er tale om et talent, der fortjener stor opmærksomhed.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/jakob.sveistrup/

Safri Duo

Dato: 16. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

SAFRI DUO – episode I+II tour

En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party

Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Safri Duo er et af de få bands (hvis ikke det eneste) i verden, der har haft en lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene, det Safri Duo selv definerer som deres henholdsvis Episode I og Episode II. Siden 1988 er det blevet til ca. 1.000 koncerter i de største klassiske koncertsale verden over og ca. 1.000 koncerter og TV-live-optrædener på popscenen – også i hele verden. Safri Duo har været jorden rundt adskillige gange, og musikken bærer selvfølgelig præg af de mange musikalske kulturer de er kommet tæt på.

I 2000 brød Safri Duo lydmuren med verdenshittet Played-A-Live, og andre hits fulgte med på albummet Episode II: Sambadagio, Baya-Baya og Sweet Freedom. Singlerne kom på ca. 40 millioner compilations, solgte 4,5 millioner eksemplarer og albummet med den hårdtslående duo gik som varmt brød i hele Europa, Sydamerika og i Asien med 1,5 millioner solgte cd’er. Som de første danskere modtog de MTV-Award og den prestigefulgte tyske Echo Award, blandt mange andre priser. Den dag i dag får Safri Duo’s musik mange dansegulve verden over til at gå amok. Den velkendte energifyldte Safri Duo musik, får sportsudøvere til at gennemføre deres maraton, skøjteløbere til at præstere deres yderste og forener både unge og gamle på dansegulvet til fødselsdage og bryllupper.

Med anekdoter og fortællinger får publikum mulighed for at høre om deres unikke historier og bedrifter. Og har man ikke hørt Safri Duo spille klassisk musik, får man muligheden her – og selvfølgelig EPISODE II for fuld blæs.

Dørene åbnes 20.30

Pris 270 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 290 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Dan Baird & Homemade Sin (US)

Dato: 9. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Rock- og countrylegenden Dan Baird tager sit dreamteam af et rockband, Homemade Sin, med sig til Vershuset og garanterer en aften med “tre akkorder og en støvsky”.

Man anslår, at mindst otte bands spiller coverversioner af rocknummeret ”Keep your hands to yourself” hver eneste aften rundt omkring i USA. Manden bag nummeret, Dan Baird, har med andre ord skabt et megahit, der på 30. år stadig giver genlyd i hele rockverdenen.

Sangskriveren er nok bedst kendt som forsanger i 80’er-bandet ‘The Georgia Satellites’, og når han gør entre på i Vershuset, er det bl.a. i selskab med en tidligere bandkollega, nemlig trommeslageren Mauro Magellan.

Den nye bandkonstellation, der bærer navnet Dan Baird and the Homemade Sin, er kendt som et af de bedste rockbands, når det gælder livekoncerter. Selv definerer de sig som “tre akkorder og en støvsky”, og deres live-kundskaber har de demonstreret flere gange på bl.a. Sweden Rock Festival og Hard Rock Hell i Storbritannien, hvor de tiltrækker fans fra hele verden. Udover Baird’s tidsløse hits, kommer bandet også med en ny plade i bagagen. “Rollercoaster”, der er gruppens fjerde fælles album, og som udkom sidste år.

Dørene åbnes 20.30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/danbairdandhomemadesin/

The Electric Nomads (US/DK)

Dato: 3. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Det populære jazz-funk band, The Electric Nomads, er tilbage med alle de oprindelige verdensstjernemusikere. At bandet igennem årene har været et enormt succesfuldt live band er ikke så underligt. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det, deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband.

Pressen hæfter sig ved alle de Grammy’er, legendariske indspilninger, legender og bands, der er repræsenteret på scenen, når dette unikke band er samlet.

For bandet selv er The Electric Nomads stedet, hvor de blandt venner lader musikken føre dem, hvor end øjeblikket og inspirationen leder dem – om det så er jazz, funk, rock eller RnB.

The Electric Nomads er Dave Weckl (trommer), Dean Brown (guirar) og George Whitty (piano), Chris Minh Doky (bas).

Lørdag d. 3. november 2018

Dørene åbnes 20.30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Flashback80 – 80’er fest

Dato: 2. november 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Husker du…? Det gør vi! – På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes.

Flashback 80´s, Danmarks fedeste 80er orkester er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de
sprudlende farverige 80er dage, hvor Helmig havde slangekrøller, Michael Jackson stadig var ”Bad” og Tv2 endnu kun var et ungdomsorkester fra Århus. Flashback 80´s leverer alle de fede gamle 80er hits, danske såvel som internationale udødelig-gjorte klassikere af bl.a. Tøsedrengene, Thomas Helmig, Sanne/Sneakers, Dodo and the Dodos, Ray Dee Ohh, Halberg/Larsen, Tina Turner, Michael Jackson, og mange mange flere….Flashback 80´s leverer et energifyldt og farverigt show med godt for både øjne og ører.

Bandet består af top professionelle musikere, som leverer et show med stort musikalsk overskud og et 80er glimt i øjet. Alle må overgive sig når Flashback 80´s sender en lind strøm af 80er hits ind i øregangene på publikum…

Dørene åbnes 20.30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.flashback80.dk/

https://www.facebook.com/flashback80eighties/

The Tarantino Twist Show

Dato: 26. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

The Tarantino Twist Show er et show, der i bedste Tarantino stil forvandler Vershuset til vandhullet i en støvet flække, med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer. Træd ind i et varmt og diset ørkenlandskab med tørre kaktusser og glohedt sand. En rygende revolver og et skælmsk blik under en cowboyhat. En flaske tequila klirrer på bordet i takt til musikken fra bandet og stemmen fra en forførende sangerinde. Tonen fra en hæs saxofon spiller op til den uimodståelige danserindes vuggende bevægelser, mens en vibrerende Fenderguitar hviner og sender drømme ud i skumringen. På det her sted ved man aldrig, hvad der venter en.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/tarantinotwistshow/

http://tarantinotwistshow.dk

Sko/Torp

Dato: 20. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Kære gæster.

Da koncerten med Sko/Torp næsten er udsolgt, skal vi bede jer komme i ekstra god tid, så alle kan nå ind, inden koncerten starter. Dørene åbnes allerede kl. 20.

———————————————————

Med godt 80 koncerter Danmark årligt er Sko/Torp et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands. Sangene fra deres bundsolide bagkatalog, der strækker sig over adskillige årtier, har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget nyt brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye “malerier” – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren.

Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. ’After Hours’ er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre.

Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ’Dreamer’ er skrevet til Sørens yngste søn, »en hyldest til en rigtig drømmer«, som han beskriver den, mens den rørende ’Going Home’ behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi.

»Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relaterbare«, siger Søren. »Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst«.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/skotorp/

Annika Aakjær

Dato: 18. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter er tiden nu blevet moden til at Annika endelig kaster sig over sit første regulære one-woman show.

Showet bærer titlen “Enebarn” og kommer bla. til at handle om at gå igennem livet med følelsen af at være alene. Og som altid vil det bære præg af Annikas evne til at balancere det ufatteligt triste med det tragisk og absurd-komiske, stadig centreret omkring Annikas sang og sangskrivning.

Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ’Come Together’ og ’Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’ og er med i ’Toppen af Poppen’ 2018.

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Dørene åbnes 19.00

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Zapp Zapp

Dato: 12. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

ZAPP ZAPP ER TILBAGE OG DE ER BEDRE END NOGENSINDE

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli. Med en hitparade og et velspillende band var det tydeligt for alle, at Zapp Zapp er i topform. Til efteråret kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger 11 byer landet over.

Med to albums og superhittet ’You Better Believe’ dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer.

Gendannede Zapp Zapp er klar til at vise, at de stadig er blandt Danmarks stærkeste funkbands.

Dørene åbnes 20.30

Pris 250 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 270 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/Zapp-Zapp-138653920071766/

The Boy That Got Away

Dato: 6. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front. Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejdede bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den andsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road” udkommet.

Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet – nu følges der op med PART II:

The Boy That Got Away er kommet for at bringe 90’ernes danske grungelyd tilbage i æteren. De leverede i år en af de mest energiske, kraftfulde og fejlfri koncerter, da de rev P3 Teltet på Smukfest ned til grunden. Med en attitude, der ikke var til at skyde igennem, formåede trioen at gøre resten af festivalens rockprogram til skamme på fantastisk imponerende vis.

Dørene åbnes 20.30

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/theboythatgotaway

Kulturnat 2018

Dato: 5. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Ved Kulturnat 2018 i Næstved vil Spillestedet Vershuset holde åbent – med gratis entré og intet krav om medlemskab. Samtidig byder vi på et meget varieret program for enhver smag.

Vershuset præsenterer en musikalsk aften fra kl. 18.30 med først 2-3 nye up-coming navne fra Næstved som offentliggøres på et senere tidspunkt, efterfulgt af ’Kulturnat AFTERPARTY’ fra kl. 21 med de to lokale partybands, MAYDAY og ENTERTAIN US, der spiller op til fest og dans.

Mellem kl. 19 og 24 vil Arne Barlem underholde ved sceneskift.

Så kig forbi og få en musikalsk oplevelse. Vi ses…

Marie Key

Dato: 4. oktober 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

I marts 2018 udkom Marie Key med sit fjerde solo album – “Giganter”.

Marie Key har en række gæster med på pladen – både i form af duetmakkere på fire af albummets 10 sange – men også imellem sangene, hvor man hører giganter tale i albummets interludes.

Marie Key siger om sit nye album: “Efter “Tænker du vi danser” tog jeg en form for orlov, hvor jeg læste bøger og hørte en masse radio interviews. Uden helt at være klar over det, ledte jeg efter en vej frem oven på nogle år med en del opmærksomhed og høj fart. Ved at lytte til mine forbilleders fortællinger fandt jeg svar på nogle af de spørgsmål, som de sidste par år havde sig sat i mit hoved. Hvad vil det sige at stille sig frem? Hvad har det af omkostninger?

Ved at lytte til mine giganters historier, blev jeg klogere på min egen historie og mit eget ståsted. Da jeg havde skrevet en håndfuld sange – inspireret af de ting, jeg havde læst og hørt – fik jeg kontakt med producer Rasmus Bille Bähncke, som bor og arbejder i New York. Jeg tog over Atlanten, og sammen begyndte vi at lave et landskab til de nye sange.

Når jeg lytter til den færdige plade nu, synes jeg først og fremmest den handler om at vælte og så rejse sig igen. Når man først er væltet, har man brug for andre menneskers lys for at komme op og stå igen. Heldigvis er man ikke alene i verden. Der masser af forbilleder at lytte til.”

Dørene åbnes 18.30

Pris 300 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 320 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Scorpions Tribute & Ozzy Jam

Dato: 29. september 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

SCORPIONS TRIBUTE:

Vi kender sangene – de uimodståelige, tidløse Arena-Rock-Hits og uforglemmelige ballader. Den altid genkendelige stemme, de brølende og skrigende guitarer og Rock You Like A Hurricane, Wind Of Change, Still Loving You, In Trance, Big City Nights, Blackout.

Det er selvfølgelig de tyske Hardrock Giganter, SCORPIONS!

Gennem fem årtier har Scorpions serveret en hård og sprød mur af fængslende Heavy Rock og sat scenen i et poetisk lys med smukke ballader.

Scorpions Tribute prøver kræfter med den enorme opgave, det er at spille disse sange på de danske scener, store som små, og spille dem som de skal spilles – med kærlighed, ægthed og inderlighed. Bandet lægger stor vægt på at underholde, og der er liv og gang i den på scenen, med et show der kredser om det klassiske “World Wide Live” album (1985), men med plads til både nyere og ældre sange.

Kom med på en musikalk tidsrejse, og oplev 50 års international rock historie – fortalt og udført med kærlighed til musikken – og kærlighed til SCORPIONS!

Ozzy Jam:

Ozzy Jam hylder The Prince of Darkness, The Blizzard of Ozz, The Godfather of Heavy Metal. Ozzy Jam spiller alle de kendte numre fra hele hans solokarriere og i selskab med Ozzy Jam vil man derfor kunne synge med på numre som Crazy Train, Bark at the Moon, Mama I’m coming home, No more tears og Mr. Crowley. Og man kan lufte den nostalgiske luftguitar til alle de melodiske guitarsoli fra Randy Rhoads, Zakk Wilde og Jake E. Lee.

Bandet sætter en ære i at ligge så tæt som muligt op ad Ozzys visuelle stil og lyd og, der er garanti for en oplevelse ud over det almindelige – som det også er med Ozzy selv!

Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Ida Corr

Dato: 28. september 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Når Ida Corr drager på akustisk turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme.

I efteråret 2016 deltog Ida Corr i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV 2, hvor hun imponerede både de andre medvirkende og seerne hjemme i stuerne med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger som Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” og Carpark Norths ”Within My Reach”.

Ida Corr viser nye sider af sig selv som artist, når hun kommer med sit nye akustiske live-setup. Hendes største popsange, samt et par stykker fra Toppen af Poppen, vil blive omarrangeret og fortolket med kun klaver, guitar, percussion samt vokal og kor. Koncerten bliver leveret med små anekdoter imellem sangene og interaktion med publikum – det kan godt blive festligt, selvom det er siddende koncerter.

Fredag d. 28. september 2018

Dørene åbnes 20.00

Unummererede siddepladser

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

https://www.facebook.com/ida.corr.5

Sherpa

Dato: 21. september 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Gratis entré til koncerten for alle Vershusets medlemmer. Medlemskort kan købes i indgangen.

Sherpa er en ny dansk indiepop duo bestående af den erfarne producer Tore Nissen og den talentfulde sanger Carsten Sherpa.

De står nu klar med en række sange, der viser præcis hvad de står for: fra mørk og melankolske ballader til festlig
teatralsk popmusik – der samtidigt trækker på en inspiration fra 90’ernes trip hop og rock-lyd.

Inspirationen til musikken henter makkeparret bag Sherpa fra en grundfilosofi om at sætte sig selv på spil i musikken, mens sangskrivningen ifølge dem selv er centreret omkring stålfast at turde konfrontere livets tunge emner og svære tanker.

Pris 60 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 80 kr.

Dørene åbnes 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Billy Cross Band

Dato: 15. september 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Som altid, når Billy Cross optræder live, er hans og bandets performance helt igennem professionel og samtidig, har de en spilleglæde der smitter af helt ned til bagerste række. Fans af Bo Diddley, Randy Newman, Bruce Springsteen og Ricky Nelson går ikke forgæves her.

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk international karriere som både guitarist, producer, arrangør, sanger og sangskriver. På det nye album udfolder Cross atter sit talent i en række ærlige sange om det levede liv, kærligheden og forholdet til sit amerikanske ophav, som bl.a. omtales i nummeret ‘I Still Pray For You America’: “Hver gang jeg kigger over Atlanten, bliver jeg frustreret over, hvad jeg ser… Den her sang er min bøn til, at det land hvor jeg voksede op kan genvinde den moral, som det engang gik forrest med.”

Cross, som har rundet de 70 år, tager med albummet hul på et nyt kapitel i sit liv og med udsigten til endnu et årti med rock’n’roll, tages der et kærligt favntag med de store oplevelser, som han har haft gennem livet. På flere af albummets numre kan vi høre et ekko af de samme inspirationskilder som hans forhenværende arbejdsgiver Bob Dylan også sværger til; den oprindelige Mississippi blues og folkemusikkens tidligere mestre.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/Billy-Cross-Music-Activity-Page-458664300382/

Madonna – Prince – Michael Jackson Tribute

Dato: 7. september 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Siden 2013 har Benjamin Koppel turneret med forskellige shows og en lang række af landets største stemmer og bedste entertainere – senest med show’et ”Class of 1958” – hvor de hylder levende og afdøde legender: Madonna – Prince – Michael Jackson i anledningen af deres 60 års fødselsdage.

De excentriske superstjerner har leveret en sangskat som indeholder nogle af de mest opløftende popsange, store ballader og power hits som verden har kendt!

Med Kaya Brüel, Bobo Moreno og Marie Carmen Koppel bag mikrofonerne lagde holdet spillestederne ned med deres fortolkninger af alle de store hits i nye gennemswingende udgaver, akkompagneret af nogle af landets bedste musikere.

Glæd Jer til en glamourøs og sprudlende aften i selskab med dette band.

Dørene åbnes 20.30

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Die Herren

Dato: 31. august 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 31. august står de atter klar.

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren koncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Publikum kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum. Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt – kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår.

Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne.

Når Die Herren inviterer til U2-fest er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik
glip af!

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Dørene åbnes 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

The Interbeing

Dato: 26. maj 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
The Interbeing smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ”Edge of The Obscure” i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over.
 
The Interbeing er et af Danmarks mest populære metalbands. Bandet har udgivet to fuldlængde albums på internationale labels og har spillet på store festivaler som Copenhell i København og Euroblast i Køln samt UK Tech Fest. Derudover har bandetspillet hovedsupport for store internationale navne som Stone Sour (US), Meshuggah (SE) og Parkway Drive (AU).
 
The Interbeing har altid været en pressedarling, hvor bl.a. Metal Hammer håndplukkede bandet til deres showcase på verdens største branchefestival – SXSW i Austin, USA. Deres albums er også blevet udgivet i Japan og så sent som i november 2016, spillede bandet i en bragende udsolgt sal til branchefestivalen Hokuo Music Week i Tokyo.
 
I Juni 2017 udgav The Interbeing det grandiose dystopiske sci-fi konceptalbum ”Among the Amorphous”. Et album der er blevet skamrost af metalverdenen. Metal Hammer UK skrev bl.a.: ”… precise and punishing with excellent choruses that rise from the twisted metal below, bathed in apocalyptic electronics” og smed 8/10 stjerner efter albummet. De danske anmeldere var også enige: ”De har begået et fabelagtigt album” (9/10 stjerner, Heavymetal), ”… international klasse” (8/10 stjerner, Metalized), ”… industrielt pumpende og fandens velklingende” (4/5 stjerner, Devilution), ”… en håndfuld rigtig stærke numre” (4/6, Gaffa).
 
Samme dag som albumudgivelsen indtog The Interbeing den store HADES scene på dette års Copenhell Festival. Efter sommeren headlinede de anden scene på én af Europas vigtigste festivaler for progressiv metal, Euroblast. En koncert som det største tyske metal webzine, metal.de, kaldte et højdepunkt på festivalen. I efteråret 2017 blev bandet inviteret med som hovedsupport for det prisvindende Australske metal band Twelve Foot Ninja på deres Europa turné. En turné der strakte sig igennem seks lande over tre uger, med flere udsolgte shows til følge. Touren blev afsluttet med to headliner shows i november – et udsolgt BETA i København og et fyldt HQ i Aarhus.
 
The Interbeing har cementeret deres plads på den Europæiske metal scene – nu går turen til de danske spillesteder!
 
Dørene åbnes 20.30
 
Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.
 
Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.
 

Mike Tramp & Band Of Brothers

Dato: 18. maj 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

Han er manden som har rejst verden tyndt og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig, har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste.

Hans nyeste album “Maybe Tomorrow” er den 6. plade som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv at det er her han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det der fulgte med.

Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Mike Tramp er et nostalgisk menneske, og mener at man skal ikke fixe det der ikke er gået i stykker.

Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten, med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde samt med en blanding af den rødternede dug og ”American Rock’N’Roll”, må man sige der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2017.

Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år. Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.

Dørene åbnes 20.30

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.
Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/MikeTrampOfficial/

Niels Skousen Band

Dato: 12. maj 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Niels Skousen har samlet et nyt band, som oser af spilleglæde og får den 72- årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt!

Legenden udgav i november 2016 sit 5. album siden comebacket ‘Dobbeltsyn’ i 2002. Albummet hedder ‘Hvem er du som kommer imod mig’. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste ‘Smil eller dø’.

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene. Bl.a. derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.
Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Guy Forsyth (US)

Dato: 28. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Gratis entré til koncerten for alle Vershusets medlemmer. Medlemskort kan købes i indgangen.

Den amerikanske sanger og musiker Guy Forsyth har ved flere lejligheder givet koncerter rundt i Danmark og endnu engang er turen kommet til Spillestedet Vershuset. Har man oplevet Guy Forsyth live tidligere, så ved man, at man kan se frem til en besnærende musikalitet, ægte showmanship, en varm og rå vokal, fede melodier og heftige soloer på alt lige fra akustisk og elektrisk guitar til slideguitar, ukulele, sav og mundharpe.

Genremæssigt er vi ude i en unik blanding af blues og americana. Lyden er til tider i den tunge, sumpede ende af blues-skalaen og propfyldt med referencer til både den allertidligste bluesmusik, den såkaldte Delta Blues fra Mississippi-deltaet men samtidig tilsat en god dosis af den urbane lyd af Chicago Blues og Texas Blues.
Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Her står han som en respektfuld fornyer af bluestraditionen og som garant for koncerter, hvor humor, seriøsitet og autenticitet går hånd i hånd.

Guy var kun 16 år, da han hengav sig til guitaren og folk- og bluesmusikken – det var efter han havde hørt Robert Johnson i radioen. Siden har Guy vundet adskillige priser, udgivet en række anmelderroste albums og været ’on the road’ både i USA og i stigende grad i Europa.

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/guy.forsyth

Hanne Boel

Dato: 26. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i foråret tager på tur rundt i landet.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som Hanne Boel er gjort af. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

Dørene åbnes 20.30

Pris 250 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 270 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/HanneBoelDK/

UDSOLGT – SaveUs

Dato: 14. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

KONCERNTEN ER UDSOLGT!!!

______________________________________

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor…

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, ‘Levitate Me’, har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”

Soundvenue skriver: Hedegaards vokal er i særklasse, og han viste da også overlegen beherskelse, særligt i ‘Himalaya’, hvor han fraserede sig helt op i falset-skylagene. Da han samtidig var i kontakt med sine tilhørere og opfordrede til interaktion via fællesklap og call and response-passager, lå associationerne til Freddie Mercury lige til højrebenet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 
https://www.facebook.com/saveusofficial/

http://soundvenue.com/tag/saveus

The Van

Dato: 13. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

The Blue Van løfter sløret for det nye projekt The Van, der for kort tid siden udgav ny single.

Det danske band har omfavnet deres rødder i garagerocken med projektet The Van, der i dag udgiver singlen “P.O.P.” – en storsvingende, psykedelisk klingende rocksang hvor pigtrådsguitarerne, hammondorgelet, tamburinen og det flerstemmige kor får frit løb.

Steffen Westmark, Allan Villadsen, Søren Christensen og Per Jørgensen, bedre kendt som The Blue Van, har med deres nye projekt The Van søgt tilbage til udgangspunktet, hvor 4 knægte, i deres bedste alder, laver spontan musik sammen i øveren og får den ned på bånd med det samme. Det har været nødvendigt for bandet på et personligt plan at skabe en ny platform til denne mere umiddelbare skabelsesproces.

Dørene åbnes 20.30

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.


https://www.facebook.com/thevanbandyo

Blast

Dato: 7. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Blast er et dansk soul-funk bigband som har spillet siden 1980. Det holdt en pause i 90’erne og har så været i fuld gang i de sidste 15 år med mere end 400 koncerter og 5 LP/cd bag sig. Blast er kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Der er fokus på det solistiske,men også på et levende og uhøjtideligt sceneshow. Det er som at være til den store klassefest, hvor publikum og bandet har en fest sammen.

Kort og godt er det levende musik spillet og sunget af ”rigtige” musikere. Ingen ”maskiner”. Ingen play back. Ingen sing back. Alt bliver håndspillet på stedet. Stort orkester med 15 musikere på scenen. Kun ægte engagement fra de optrædende og kærlighed til musikken – og hinanden – muliggør koncerter af denne type.

I bandets levetid har mere end 100 musikere fra jazz og rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell, der tegnede bandet i en periode i 80’erne. I dag er bandet en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også Kenneth Agerholm og Jakob Olsne, som har været med fra bandets start i 1980. I alt 7 musikere har været med fra de tidlige 80’ere.

Blast 2017
Vokal: Christina Boelskifte, Britt Hein, Helle Henning,
Trompeter: Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard
Basuner: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning
Saxer: Kasper Wagner (alt), Nis Toxværd (tenor), Ole Himmelstrup (Bar)
Keys: Jørgen Kauffmann
Guitar: Jakob Olsne
Bas: Ole Skipper
Trommer: Niels Ratzer
Dørene åbnes 20.30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

The Young Dubliners (IRL / US)

Dato: 6. april 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

The Young Dubliners er sandsynligvis Celtic Rocks hårdest arbejdende band. Hvert år spiller de hundrede koncerter i USA og Europa.

Musikken bliver almindeligvis kaldt ”Celtic Rock”, men med et tydeligt ”irsk” præg, som gør koncerterne meget energiske og særdeles dansevenlige. Der er altså dømt flot, svedig irsk folk/rock denne aften.

Dørene åbnes 20.30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

60’er fest med Hithouse Shakers

Dato: 29. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

”60’er-rock, som den skal spilles”

Danmarks bedste 60’er-rock band, Hithouse Shakers, lægger vejen forbi Vershuset med deres forrygende show. Hithouse Shakers har gennem de seneste 20 år etableret sig som et solidt 60’er -band med et stort og trofast publikum.

Repertoiret består af en lang perlerække af de mest populære numre fra den uudtømmelige sangskat fra de glade tressere, og gruppens varemærke er loyalitet overfor originalmaterialet. Numre af bl.a. Rolling Stones, Kinks, Beatles og Doors afleveres med en smittende og rå spilleglæde kombineret med humor og uhøjtidelighed fra scenen.

Med Hithouse Shakers på scenen forvandles Vershuset til en hed sommeraften i 1965 i det legendariske pigtråds-temlet Hit House på Frederiksberg, hvor dansegulvet var pakket med unge sjæle, der helt og aldeles levede sig ind i musikken. Det er uforfalsket tråd, der vækker gode minder hos mange af os.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk aften i selskab med dette superrutinerede band – rendyrket nostalgi.

Dørene åbnes 20.30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Søren Sko & Benjamin Koppel’s Nat King Cole Project

Dato: 23. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, kan det ikke gå galt.

Den danske sanger Søren Sko har – lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989 – været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevisninger. Og sammen har de to – med hjælp fra tre af Nordens fineste jazzmusikere – givet deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.

Søren og Benjamin har nøje udvalgt klassikerne – og er også ganske bevidst gået uden om nogle af de måske allermest oplagte, allermest fortærskede. Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske overskudssaxofon i centrum.

De to stjernesolister bliver akkompagneret af den islandske pianist Eythor Gunnarsson, ankermand i det legendariske fusionsband Mezzoforte; den danske verdensbassist Jesper Bodilsen, kendt fra topjazzsammenhænge som Ed Thigpen og Joe Lovano; og danmarks måske største jazztrommeslager, Morten Lund.

Resultatet er en vidunderligt indbydende plade, med ro på, et skævt smil og fuld af flirt. En jazzpladeder rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

SØREN SKO – vokal / BENJAMIN KOPPEL – altsaxofon / EYTHOR GUNNARSSON – piano
JESPER BODILSEN – kontrabas / MORTEN LUND – trommer

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Albert Hammond (UK)

Dato: 17. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Med mere end 360 millioner solgte plader i bagagen, er engelske Albert Hammond ikke “Hr. Hvem som helst”. Han har siden 60’erne produceret et hav af sange, både til selv, men i særlig grad til andre, og han har igennem årene haft adskillige sange i toppen af hitlisterne rundt omkring i verden.

Verdensnavne som Tina Turner, Diana Ross, Whitney Houston, The Hollies, Rick Nelson og Julio Iglesias har nydt rigtig godt af Albert Hammonds evner udi sangskrivning og komposition og har scoret adskillige hitliste-toppere med hans sange. Selv har Albert Hammond også haft flere store træffere – for eksempel: “99 Miles From L.A.”, “Down By The River”, “The Free Electric Band” og ikke mindst “It Never Rains In Southern California”.

Dørene åbnes 20.00

Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/AlbertHammondOfficial

De Danske Hyrder

Dato: 10. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

DE DANSKE HYRDER – 7 rappere, 7 personligheder og over 15 millioner streams

De Danske Hyrder er for langt de fleste et ukendt navn, der nok vækker tanker om noget helt andet end ”morgendagens rapstjerner”. Men bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker syv unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap, fællesskab og god gammeldags historiefortælling. 

Historien starter egentligt lang tid før, der var noget der hed De Danske Hyrder. Don Luc og T.O. (producere og rappere) har skrevet og produceret musik sammen, siden de var ganske unge. Igennem de tidlige ungdomsår fungerede deres hjemmestudier som base for diverse for-fester for de nærmeste venner. Her blev der drukket, fortalt røverhistorier, jammet, rappet, sunget og indspillet, og pludselig lå et album klar. Uden de store armbevægelser besluttede de sig for at selvudgive det i 2013. De Danske Hyrder var født.

Dørene åbnes 20.30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

https://www.facebook.com/DeDanskeHyrderOfficial/

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen

Dato: 3. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

MORMØDRE OG DRENGERØVE I STORFORM

Tøsedrengenes største hits kommer nu sensationelt samlet tilbage på livescenen med de oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i front!

Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på scenen. Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet.

Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af Mads Michelsen – velspillende som altid. Og udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu.

Sangkatalogets tekster kommer hele vejen rundt i tilværelsen og fremføres med rytmisk nerve af Anne Dorte og Maria, der begge er blevet mormødre siden sidst! Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.
Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/annedorteogmaria/

Chris Minh Doky Trio

Dato: 2. marts 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Med sin verdenskendte tone har den danske bassist bevæget sig ubesværet på tværs af genrer med et fundament i jazzånden og igennem en lang karriere. Minh Dokys tone og lyd er affødt af den danske arv og sine mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og sidenhen håndplukket af de største musiklegender. Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

Sidste turné var i 2015 og efterspørgslen på den kendte dansker gør, at det desværre hører sig sjældenhederne til, at Chris Minh Doky optræder i Danmark. Kalenderen er tæt pakket, hvorfor vi ikke kan forvente at opleve virtuosen igen før ind i det nye årti. På denne turne vil Chris Minh Doky være aktuel med sit nye akustisk album Transparency der følger op på det store kritikerroste album; New Nordic Jazz. Repertoiret vil både være fra det nye album men også dugfriske versioner, af de mest populære kompositioner fra hans bagkatalog.

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse – det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil. Chris Minh Doky – akustisk bas / Peter Rosendal – piano / Jonas Johansen – trommer.

Pressen skriver:
”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren
jazz lykke-pille” (BT), “…a commanding presence…” (The New York Times), “..world-class
bassist…” (The Guardian), “A virtuoso” (Le Monde)

Dørene åbnes 20.30

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

http://www.doky.com/

She’s A Sailor

Dato: 24. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Det 6 mand store orkester She’s A Sailor har et mål. De ønsker at bringe nerve, personlighed og den musikalske æstetik tilbage i mainstream.

Musikken er iørefaldende og stemningsfuld pop-musik flankeret af trompet og strygere. Resten af bagkataloget er
varieret og ind i mellem også både kringlet og eksperimenterende.

Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen er makkerparret bag det nye danske band She’s a Sailor. Stor inspiration er
hentet blandt farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies fra The Kinks, Harry Nilsson, Scott Walker, The Zombies,
The Divine Comedy og Brian Wilson fra The Beach Boys.

Debutsinglen Beautiful fra She’s a Sailor udkom i april 2016 på Iceberg records, og portrætterer bandet fra dets mest
catchy side. Den er da også strøget direkte i rotation på DRs P4, hvor den i lange perioder var blandt de 10 mest
afspillede sange på kanalen.

”Der er et tema, et par hooklines og en god melodi – ikke så meget pjat”, griner forsanger Jesper Vindberg og
fortsætter: ”og ganske som vi kan lide det, er nummeret krydret med trompet, strygere, flygel og klokkespil”.

Dørene åbnes 20.30

Pris 70 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 90 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er
siddepladser.

https://www.facebook.com/shesasailor/

Polyfeen

Dato: 23. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Polyfeen – ægte dansk syrerock fra dengang, man lå ned til koncerterne.

De spillede sammen med Gasolin’, Alrune Rod og alle de andre store bands i 1970erne. Nu er Polyfeen fra Næstved gået sammen igen efter 45 år – med ny plade og turné. Syrerock er mere populært end nogensinde – både blandt unge og gamle. Det har fået det psykedeliske Næstved-band Polyfeen til at finde sammen igen efter 45 års pause.

Polyfeen fik aldrig indspillet en plade dengang i 1970erne, men i 2005 udsendte det lille pladeselskab Orpheus Records en live-optagelse fra 1972, der hurtig blev udsolgt – det var også dem, der stod bag den første plade med Spids Nøgenhat, som hører til den nye generation af syrerockere.

Men i sommer udsendte Polyfeen deres første studieplade. Den hedder Silhouetter” og indeholder nogle af de gamle sange fra dengang samt nyt materiale. Pladen er udkommet som stream, på cd – og på syregrøn vinyl, naturligvis! 

“Nu om dage bliver der eksperimenteret for lidt. Jeg tror, det er derfor, at flere og flere begynder at interessere sig for musikken fra dengang. Fordi mange er trætte af mainstream popmelodier på 3,5 minut. Så hører de sådan nogle som os, for vi spiller jo bare, som vi gjorde dengang,” siger Finn Sørensen.

Polyfeen anno 2017 består af de originale medlemmer Erik Hansen på sang, Per Hugo Rotbøll Nielsen på orgel og Finn Sørensen på guitar, som har fået selskab af to nye medlemmer Michael Stanley på bas og Frederik Leo på trommer.

Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/polyfeen

 

Jonah Blacksmith Trio

Dato: 17. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager i februar 2018 på en intim trio-tour rundt i landet med et til anledningen nedbarberet setup. Til gengæld bliver der ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil.

Den for nyligt afsluttede sommertour har høstet store anmelderroser, hvor både Politikens Kim Skotte, BT’s Jan Eriksen og Gaffas Ole Rosenstand Svidt alle har kvitteret med henholdsvis 5 hjerter (Komos Festival), 5 stjerner (Tinderbox) og 5 stjerner (Tønder Festival). Bandet aflagde desuden Canada besøg i juli måned og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge.

Hvor end scenen er i Vancouver eller i Vanløse fornægter det Thy’ske ophav sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strenge- instrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets to albums taget ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

Det selvbetitlede album Jonah Blacksmith, som udkom i februar, har opnået massivt airplay – ikke mindst på P4, hvor singlerne Once You Love og Daughter Of Jonah har været i daglig rotation. Disse og mange andre sange vil komme under kærlig behandling, og kan altså til februar opleves ‘triofiseret’ rundt i kongerigets afkroge.

Dørene åbnes 20.30

Unummererede siddepladser

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

https://www.facebook.com/jonahblacksmith

UDSOLGT – Burhan G

Dato: 16. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Burhan G tager i 2018 på en omfattende turné sammen med sit hold bestående af 3 musikere og to korsangere, og fredag d. 18. februar lægger de vejen forbi Spillet Vershuset. Det bliver en intens koncert, hvor publikum får Burhan G helt tæt på. Efterhånden er det en lang række af hits, Burhan G har i rygsækken, og de bliver alle sammen præsenteret for publikummet med opbakning fra hans to fantastiske korsangerinder Caroline Franceska og Amanda Vium.

Burhan G har solgt mere end 100.000 plader og har optrådt på diverse tv-shows. Senest er han en del af Toppen af Poppen som løber over skærmen i september og oktober 2017, og der er ingen tvivl om, at det er meget få i Danmark, der besidder det hitkatalog, som Burhan G har.

Glæd jer til en aften med en fantastisk artist.

Dørene åbnes 20.00

Unummererede siddepladser

Pris 300 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 320 kr.

 

https://www.facebook.com/burhang

Black Dylan

Dato: 10. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Reggaekongen Wafande har fundet et nyt hjem i soul musikken.

”Jeg har ikke droppet reggaemusikken, men har altid set mig selv lidt som en crooner”,
udtaler Wafande, der med sin unikke og karakteristiske stemme finder sig helt naturligt tilpas i soul universet.

Inspirationen til Black Dylan kommer fra den amerikanske soul tradition med forfædre som Ray Charles, Marvin Gaye og Smokey Robinson.

På scenen er Black Dylan akkompagneret af et band af yderst talentfulde musikere, der
Skaber den helt rette stemning og lyd. Sammen leverer de rygende groovy melodier og tekster der går lige i hjertet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/blackdylanofficial/

Shawn Holt & The Teardrops (US)

Dato: 9. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Som søn af den nu afdøde blueslegende Magic Slim blev Shawn Holt født ind i en verden af blues. Sammen med sin fars orkester “The Teardrops” fører han arven videre og holder fanen højt for den elektriske Chicago blues.

Du kan ikke blive en “Teardrop”, før Magic Slim siger, du er god nok. Shawn Holt blev en ægte Teardrop i 2013, og da hans far blev syg midt under sin sidste turné, tog sønnike det store skridt frem til mikrofonen og fortsatte blues-traditionen. Bandet består af:

Shawn Holt – Guitar, vokal
Tom Holland – Guitar
Russell Jackson – Bas (har spillet i B.B. Kings band)
Allen Kirk – Trommer
Dørene åbnes 20.30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.shawnholtandtheteardrops.com/

https://www.facebook.com/shawnholtandtheteardrops/

Ibrahim Electric

Dato: 3. februar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Uforudsigelig, legende og levende trio.

Trioen Ibrahim Electric befinder sig musikalsk i en helt særegen kategori. Når de tre medlemmer Jeppe Tuxen, Niclas Knudsen og Stefan Pasborg med deres Hammondorgel, guitar og trommer indtager en scene, springer der gnister fra et bål, som ingen andre danske bands for tiden formår at antænde. Bålet består af et vanvittigt psykedelisk sammensurium af funk, jazz, blues, retrorock og ditto punk, der fremføres i et halsbrækkende, fandenivoldsk, højspændt tempo. Det er dét – kombineret med et teknisk, kunstnerisk højt niveau – der gør bandet til et af de bedste live acts herhjemme pt.

Dørene åbnes 20.30

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

http://www.ibrahimelectric.com/

https://www.facebook.com/ibrahimelectric/

Catbird

Dato: 27. januar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

CATBIRD er en trio bestående af sangerinden Billie Koppel (datter af Annisette og Thomas Koppel), Frank Hasselstrøm (klaver, keys, horn, perc og guitar) og Bjarke Falgren (violin, bratsch, cello, guitar og percussion).

CATBIRD’s musik samles i et drømmende, poetisk crossover univers mellem den akustiske og elektroniske genre. Bandet har med deres 3 seneste albums markeret sig som et af de mest originale bands på den danske scene, og har således været nominereret til flere DMA awards og til DR’s P3-pris.

Billie Koppel er stort set vokset op på scenen, og startede karrieren som teenager med at synge kor i Savage Rose. Hun har turneret i det meste af verden med bl.a. Savage Rose, Catbird, som solist, og har desuden medvirket i adskillige teaterfestivaler. Med på scenen har Billie multiinstrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren (kendt fra Outlandish, Mike Sheridan og Fallulah).

”Allerede fra første nummer ’City of Blue’, fik publikum for alvor at høre, hvad Catbird er i stand til live. Billie Koppels inciterende smukke stemme lå som forventet i centrum, mens Frank Hasselstrøm fik glæden og æren af at låne Museets koncertflygel for en aften. Det er sjældent hørt federe… Det kan kort sagt ikke gives nok roser til de tre musikere på scenen.”
– Anmeldelse af Catbird koncert (Statens Museum For Kunst) /GAFFA.
Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/catbirdofficial

http://www.catbird.dk/

Blues Brothers Souvenir Show

Dato: 26. januar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende
show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når ‘Opening Act One’ bliver sat an og fortsætter ind i ‘Who’s Making Love’ og ‘Soul Man’, lykkes det meget godt.

To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion!

Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen. Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver – og sved!

Dét er The Blues Brothers Souvenir Show!

Dørene åbnes 20.30

Pris 250 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 270 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 

https://www.facebook.com/bbss.dk

http://www.bbss.dk/

Classic Rock Event med Deep Purple Jam, Black Sabbath Tribute & Falling Hazard

Dato: 13. januar 2018
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og Fallen Hazard (Thin Lizzy)

Der er dømt headbanging og svedig luftguitar, når ikke færre end tre bands yder tribut til Heavy Metal-genrens ypperstepræster.

Vi kan med stor fornøjelse byde velkommen til vores nye forsanger Oliver Weers, som er frisk på en ordenligt omgang Deep Purple Jam! Så smid alt hvad du har og kom til Vershuset og hør det nye Deep Purple Jam Feat. Oliver Weers – kendt fra sin x-factor-deltagelse for nogle år siden.

Den københavnske kvartet Falling Hazard har skuespilleren Lars Ranthe med på guitar til Classic Rock Event i Vershuset 13. januar 2018. Koncerten bliver en hyldest til Thin Lizzys 40 år gamle album Live And Dangerous.
Lars Ranthe er mere kendt for sin skuespillerkarriere – bla. Tv-drama serien Sommer fra 2008 og Badehotellet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.