Scorpions Tribute & Ozzy Jam


Event Details

Dato: 29. september 2018

Tid: 20.30

Sted: Spillestedet Vershuset

2018

SCORPIONS TRIBUTE:

Vi kender sangene – de uimodståelige, tidløse Arena-Rock-Hits og uforglemmelige ballader. Den altid genkendelige stemme, de brølende og skrigende guitarer og Rock You Like A Hurricane, Wind Of Change, Still Loving You, In Trance, Big City Nights, Blackout.

Det er selvfølgelig de tyske Hardrock Giganter, SCORPIONS!

Gennem fem årtier har Scorpions serveret en hård og sprød mur af fængslende Heavy Rock og sat scenen i et poetisk lys med smukke ballader.

Scorpions Tribute prøver kræfter med den enorme opgave, det er at spille disse sange på de danske scener, store som små, og spille dem som de skal spilles – med kærlighed, ægthed og inderlighed. Bandet lægger stor vægt på at underholde, og der er liv og gang i den på scenen, med et show der kredser om det klassiske “World Wide Live” album (1985), men med plads til både nyere og ældre sange.

Kom med på en musikalk tidsrejse, og oplev 50 års international rock historie – fortalt og udført med kærlighed til musikken – og kærlighed til SCORPIONS!

Ozzy Jam:

Ozzy Jam hylder The Prince of Darkness, The Blizzard of Ozz, The Godfather of Heavy Metal. Ozzy Jam spiller alle de kendte numre fra hele hans solokarriere og i selskab med Ozzy Jam vil man derfor kunne synge med på numre som Crazy Train, Bark at the Moon, Mama I’m coming home, No more tears og Mr. Crowley. Og man kan lufte den nostalgiske luftguitar til alle de melodiske guitarsoli fra Randy Rhoads, Zakk Wilde og Jake E. Lee.

Bandet sætter en ære i at ligge så tæt som muligt op ad Ozzys visuelle stil og lyd og, der er garanti for en oplevelse ud over det almindelige – som det også er med Ozzy selv!

Dørene åbnes 20.30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.