2019

Carl Emil Petersen

Dato: 23. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København” har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet:
“En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”

Politiken havde fem stjerner til Carl Emil Petersen, da han i oktober sidste år udsendte solodebuten ”Natradio”. Fra albummet stiftede radiolytterne bekendtskab med stærke sange som ”Liv før døden”, ”Skærgården” og ”Finale på et filmset”, der alle viste, at Carl Emil Petersen også som solist havde noget helt særligt at byde på.

Efter albumudgivelsen drog Carl Emil på turne med sit band – og med et repertoire, der både rummede de nye solo-sange og højdepunkter fra Ulige Numre-kataloget.

Gaffa oplevede Carl Emil og skrev efterfølgende: ”Noget tyder på, at Carl Emil har fundet sig et sted at stå – uden at flygte fra fortiden, men ej heller frygte noget for fremtiden.”

Som frontfigur og sangskriver i bandet Ulige Numre udgav Carl Emil Petersen de to albums ”Nu til dags” (og ”Grand Prix” – og blandt de mange store numre fra bandet kan nævnes: ”København”, ”Frit land”, ”Halvnøgen”, ”Blå” og ”Navn i sne”.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

The Sandmen

Dato: 22. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock’n’roll – i det hele taget bare MERE!! De heldige billetkøbere kan se frem til en aften med kendte Sandmen klassikere og et velvalgt udpluk af nye sange fra det kommende 2019 album.

“Et brag af en koncert fra et orkester som synes forynget og erfarent på en gang – The Sandmen har aldrig været bedre”. Gaffa.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Safri Duo

Dato: 16. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

SAFRI DUO – episode I+II tour

En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party

Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Safri Duo er et af de få bands (hvis ikke det eneste) i verden, der har haft en lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene, det Safri Duo selv definerer som deres henholdsvis Episode I og Episode II. Siden 1988 er det blevet til ca. 1.000 koncerter i de største klassiske koncertsale verden over og ca. 1.000 koncerter og TV-live-optrædener på popscenen – også i hele verden. Safri Duo har været jorden rundt adskillige gange, og musikken bærer selvfølgelig præg af de mange musikalske kulturer de er kommet tæt på.

I 2000 brød Safri Duo lydmuren med verdenshittet Played-A-Live, og andre hits fulgte med på albummet Episode II: Sambadagio, Baya-Baya og Sweet Freedom. Singlerne kom på ca. 40 millioner compilations, solgte 4,5 millioner eksemplarer og albummet med den hårdtslående duo gik som varmt brød i hele Europa, Sydamerika og i Asien med 1,5 millioner solgte cd’er. Som de første danskere modtog de MTV-Award og den prestigefulgte tyske Echo Award, blandt mange andre priser. Den dag i dag får Safri Duo’s musik mange dansegulve verden over til at gå amok. Den velkendte energifyldte Safri Duo musik, får sportsudøvere til at gennemføre deres maraton, skøjteløbere til at præstere deres yderste og forener både unge og gamle på dansegulvet til fødselsdage og bryllupper.

Med anekdoter og fortællinger får publikum mulighed for at høre om deres unikke historier og bedrifter. Og har man ikke hørt Safri Duo spille klassisk musik, får man muligheden her – og selvfølgelig EPISODE II for fuld blæs.

Dørene åbnes 19.30 – Koncertstart 21:00

Pris 270 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 290 kr.

Unummererede siddepladser

MC Einar

Dato: 9. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav debutalbummet “Den Nye Stil”. Det var det første danske rapalbum og bød på hits som “En af den slags dage” og “Provokerer, onanerer”. I julen samme år ud-sendte de julesangen “Jul, det’ cool” som er blevet en klassiker inden for danske jule-sange. Ifølge sangskriverorganisationen Koda var sangen i perioden 2008-2012 den mest spillede julesang i radioen.

I 1989 efter fulgte albummet “Ahr Dér”, hvorfra blandt andet titelnummeret blev et hit, men allerede i 1990 gik gruppen i opløsning grundet interne uenigheder. Einar Enemark vendte dog tilbage til musikscenen i begyndelsen af 00’erne og optrådte blandt andet med forskellige udgaver af det gendannede MC Einar. I 2011 udgav han selv-biografien “Manden, der var MC Einar”, skrevet i samarbejde med musikjournalist Anders Houmøller Thomsen.

I 10’erne har Einar Enemark optrådt med det jazzinspirerede band KunTakt, som han også har udgivet to album med, senest “Åben dine læber” fra i år. Et album, som GAFFAs an-melder Ivan Rod tildelte fem stjerner og blandt andet følgende ord: “MC Einar & KunTakt har med deres seneste album, åben dine læber, lavet noget af det bedste, jeg har hørt, siden Halfdan E og Dan Turèll i 1993 udgav deres epokegørende album Pas På Pengene. Den klædeligt modne rapper Einar Enemark, og den uhøjtidelige trio KunTakt (Anders Bast, Jens Kristian Andersen og Thomas Præstegård) har – på baggrund af tekster af de to nu afdøde forfattere, Rune T. Kidde og Mark Hebsgaard – skabt et forrygende godt rap-jazz-spoken-poetry-album, som næsten i enhver forstand er som i forlængelse af Halfdan E’s og Dan Turèlls nu 23 år gamle perle.

Og så er vi fremme i 2018, hvor det første danske rap-album ”Den Nye Stil” i juni kunne fejre 30 års jubilæum og hvor det efterfølgende album med lande-plagen i 1989 ”Ahr Der” blev udgivet, – så Einar er i den grad sammen med de gamle musikere DJ Jan og Jesper Vildmand klar på at turnere i 2019 med masser af hits og stemningen fra dengang.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Jakob Illeborg Band ft. gospelkoret “First Choice”

Dato: 8. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Jakob Illeborg er af de fleste i dag kendt som journalist og TV-vært på bla. programmet ”kontant” men han har en længere musik karriere bag sig. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, og gav koncerter over store dele af verden.

Efter en lang musikpause er Jakob Illeborg nu igen klar til at gå hundrede procent ind i musikken og det sker med solo debutalbummet ”Once Upon Tomorrow”, der er indspillet over flere år i Storbritannien og Danmark.

“Det startede som et minimalistisk projekt med kun trommer, bas og en guitar. Men i studiet stod det hurtigt klart, at sangene ville folde sig ud til en større produktion, og det endte nærmest som en slags rock & roll big band på nogle numre med stort backing band med trommer, bas guitarer, percussion, hammondorgel, hornsektion, strygere og sågar et gospelkor”, fortæller Jakob Illeborg om arbejdet med albummet.

I næstved har jakob the lokale gospelkor “First Choice” med på scenen.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Big Daddy Wilson (US)

Dato: 2. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Blues Paradise Festival er flyttet til Næstved Kulturcenter og Vershuset.

Lørdag d. 2. november 2019
Tidsplan for koncerter i Vershuset:

Dørene åbnes kl 16.00
Shade Of Blue – DK – 16.30
Cph Slim  –  DK – 18.30
Big Daddy Wilson – US – 20.30

Billetinfo:

Medlemsskab ikke nødvendigt denne dag

Billetter til hele festivalen: www.arenanaestved.dk  giver også adgang til koncerterne i Vershuset
Billetter til Big Daddy Wilson (køb her) giver udelukkende adgang til Big Daddy Wilson – US

Shades Of Blue kl. 16.30

Stålstærkt spillet og med en dirrende nerve – uovertruffen, suveræn musikoplevelse. Fremragende Blues i verdensklasse. Sådan lyder det igen og igen, når den 5-stjernede dom for Shades Of Blue bliver offentliggjort efter hver af deres koncerter. Og bandet er helt fortjent kåret som årets danske blues band. Nu kommer de til Vershuset med endnu en eksklusiv og intim koncert.

Shades Of Blue’s fundament er super-tight Chicago-blues. Muddy Waters og John Lee Hooker har ikke levet forgæves, og traditionen forvaltes med lige dele respekt og sprællevende gnist. Rødderne fornægter sig heller ikke i Shades Of Blue’s originale materiale. Numre som I’m Gonna Cut My Hair, Yo Taxi og Blues Gon Take My Life er efterhånden blevet klassikere hos blues-publikummet.

Omdrejningspunkt i Shades Of Blue er den unikke nerve og autenticitet. James Loveless’ kraftfulde, indlevende vokal og Uffe Steens ekvilibristiske guitar er en cocktail, der er svær at slå. Når man hertil lægger en af bluesscenens mest garvede rytmesektioner – Morten Brauner på bas og Claus Daugaard på trommer – samt bandets fortættede, dynamiske sammenspil, så er der dømt blues i verdensklasse.

Copenhagen Slim Band kl. 18.30

Nisse Thorbjørn, alias Copenhagen Slim eller blot CPH Slim, der vandt prisen som Årets Danske Bluesnavn i 2009, er måske mest kendt med sit orkester Copenhagen Slim Band, der må siges at være i verdensklasse. Chicago blues og storby soul er kernen af repertoiret hos Nisse Thorbjørns rutinerede kvartet, men der krydres også med afstikkere til Delta Blues og andre former for Americana.

I 2013 var det den store svenske Åmål Blues Festival, der fik besøg af Copenhagen Slim Band i selskab med Muddy Waters’ tidligere lead guitarist John Primer, som var på toppen af plakaten, og der er flere planer om turneer med blandt andre Lurrie Bell.

Nisse Thorbjørn har også udgivet CD’en “CPH Slim,” der fik 4 hjerter i Politiken, og som andetsteds blev betegnet som genrefornyende med dybe rødder i traditionen. Ud over Nisse Thorbjørn består bandet af den fremragende guitarist Rune Højmark, der har været med hele vejen fra start. Rune optræder med andre kendte navne på den danske blues- og folk-scene inklusiv gæsteoptrædener med for eksempel One Eyed Mule, Thorbjørn Risager og Chasing Grace. Kvartettens trommeslager Michael Strange har blandt andet medvirket på Jamie Cullums udgivelse “Thirty something,” der gik verden rundt. Bassen bestrides af Kristian Bast. Han er yderst rutineret på sit instrument og bliver også flittigt brugt i mange andre sammenhænge. Der er lagt op til en forrygende koncert med masser af Chicago superblues og storby soul i verdensklasse i selskab med fire fantastiske musikere, som den danske bluesscene kan være stolt af!

Big Daddy Wilson kl. 20.30

Big Daddy Wilson blev født i en lille by kaldet Edenton, North Carolina. Han forlod skolen som 16-årig og meldte sig kort efter til den amerikanske hær. Efter at have været blevet udstationet i Tyskland et par år senere, mødte Wilson en tysk pige, der blev hans kone, og hun er grunden til, at han blev i Tyskland. Og så hørte Wilson blues’en for første gang.

Tilbage i Edenton havde han kun lyttet til musik i kirken og fra den lokale radiostation, men nu gik han for første gang til en rigtig blues koncert: “Jeg mødte blues her i Tyskland. Før vidste jeg ikke, hvad blues var, “siger Big Daddy Wilson. “Det var her, jeg fandt den del af mig, der havde manglet så længe i mit liv.” Champion Jack Dupree, Louisiana Red, Eddie Boyd … alle musikere, der i Europa skabte deres hjem og bragte blues med dem – lykkedes bedre her end i USA. Selv Luther Allison boede i Europa i 14 år før hans store pause.
Og nu er der så Big Daddy Wilson, en amerikansk sanger og sangskriver, der fandt sit hjem i det nordlige Tyskland.

Men noget er anderledes med hensyn til Big Daddy Wilson. Da han kom fra USA var der – som nævnt – ingen blues i hans bagage. Han opdagede oprindeligt blues her i Tyskland. Det tog ikke lang tid før den generte fyr, der havde skrevet nogle digte, begyndte at lede efter melodier og starte sin egen internationale karriere. Bandet , der står bag Big Daddy Wilson, skal altid være på ”dupperne”, fordi hans musik ikke er én ting. Numrene kan fra gang til gang nlive  omdannet til noget hårdkørende, tilbagelænet, funky eller ”blues’et”.

For nogle år siden fortalte Big Daddy Wilson en interviewer, at hovedårsagen til, at han bærer solbriller på scenen, er hans iboende generte natur. “Jeg er ingen entertainer,” hævdede han på det tidspunkt. Hans koncerter leverer nogle ret stærke beviser for det modsatte. Og alligevel har han ret på en bestemt måde. Wilsons musik – som Wilson selv – er ægte. Det er ærligt. På intet tidpunkt er denne mand nogensinde bare i et show!!

“Jeg er bare interesseret i at synge, få min besked ud og føle publikum – og så håbe, jeg kan få dem til at føle mig.”, siger han.

UDSOLGT – Flashback80 – 80’er fest

Dato: 1. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

KONCERTEN ER UDSOLGT, OG DER VIL IKKE VÆRE BILLETSALG I DØREN!

 

Husker du…? Det gør vi! – På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes.

Flashback 80´s, Danmarks fedeste 80er orkester er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de
sprudlende farverige 80er dage, hvor Helmig havde slangekrøller, Michael Jackson stadig var ”Bad” og Tv2 endnu kun var et ungdomsorkester fra Århus. Flashback 80´s leverer alle de fede gamle 80er hits, danske såvel som internationale udødelig-gjorte klassikere af bl.a. Tøsedrengene, Thomas Helmig, Sanne/Sneakers, Dodo and the Dodos, Ray Dee Ohh, Halberg/Larsen, Tina Turner, Michael Jackson, og mange mange flere….Flashback 80´s leverer et energifyldt og farverigt show med godt for både øjne og ører.

Bandet består af top professionelle musikere, som leverer et show med stort musikalsk overskud og et 80er glimt i øjet. Alle må overgive sig når Flashback 80´s sender en lind strøm af 80er hits ind i øregangene på publikum…

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.flashback80.dk/

Nikoline

Dato: 26. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for ‘bedste originale sang’ til filmen Ditte & Louise.

Før det skabte Nikoline opmærksomhed med videoen “Flertallet er dumme”, som fik over 600.000 views på tværs af platforme, mange tusinde delinger, en politianmeldelse, forargede politikere og heftig debat om demokrati og ytringsfrihed i aviser og kommentarspor overalt på nettet.

Nikoline er en stærk forkæmper for ytringsfrihed og har som debattør markeret sig i bl.a. Radio24syv, DR2, P1 Shitstorm, TV2, DR3, Politiken iByen, Berlingske, Gaffa og Soundvenue, ligesom hun er ambassadør for Gyldendal og Kammeradvokatens “Demokratispillet”.

På livefronten er Nikoline kendt for at være furiøs og eksplosiv.

GAFFA skrev om hendes optræden på Smukfest: ”Dagens bedste optræden og langt ude over scenekanten”

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Hjalmer

Dato: 25. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’.

Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler. Dig & Mig´ og Lige Nu´. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Ifølge ham selver musikken ”Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken”.

På scenen er den unge sangskriver blevet rost for sit nærvær og publikumstække. Begge dele kan opleves til efteråret, når Hjalmer igen drager ud på en omfattende Danmarksturne.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Anya

Dato: 19. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen. ANYA blev kaldt ”Danmarks nye R&B- håb” og vandt bl.a Politikens iByen-pris i kategorien Årets Upcoming. Efter den eksplosive start på karrieren har ANYA siden fulgt op med stærke singler som Doorstep, Break Up Battle og Overrun, og har flere gange været P3s Uundgåelige.

Med en perlerække af singler strøet over de seneste par år, har ANYA altså for længst levet op til hypen og etableret sig som en cementeret artist på den danske R&B-scene. Den 28-årige sangerinde er kendt for sin indlevelse på scenen, og har spillet adskillige udsolgte koncerteri København. Efter at have spillet support for Thomas Helmig på hans udsolgte Arena turné er ANYA og hendes band i absolut topform. Med starten på det nye år, går ANYA nye, mere poppede veje, end hvad hun hidtil har budt på, og den nye stil kulminerer med udgivelsen af sangerindens debutalbum i første halvdel af 2019. –

”Jeg har arbejdet på det her album i flere år nu, og har arbejdet intensivt på at samle alle trådene. Musikken er stadig inderlig og ærlig, men den er blevet mere legesyg og energisk. Jeg har uendelig kærlighed til de nye sange, og jeg føler, at jeg endelig har omfavnet det store, bankende pophjerte, jeg har i mig.”

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

The Blues Brothers Souvenir Show

Dato: 18. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når ‘Opening Act One’ bliver sat an og fortsætter ind i ‘Who’s Making Love’ og ‘Soul Man’, lykkes det meget godt.

”It’s Party Time!”
To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion! Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.

Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver – og sved! Dét er The Blues Brothers Souvenir Show!

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 270 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 290 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

She’s A Sailor

Dato: 12. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Der er et sjældent set og internationalt snit over det danske pop-orkester She’s A Sailor, hvis musik består af iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af en trommeslager, en bassist og en trompetist.

Bandet er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Bandet har en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg:
“I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.”

I foråret udkom She’s a Sailor med singlen ”You’re a Star”, som første udspil fra bandets kommende debutalbum.

”You’re a Star” er en anderledes, storladen popproduktion med et dragende, psykedelisk touch. Singlen er den en forsmag på, hvad man kan forvente af bandets debutalbum, der udkommer digitalt og på vinyl i efteråret 2019. Albummet bliver spækket med autentisk indie-pop med kant og gode melodier, som er She’s a Sailors musikalske varemærke.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Gangway

Dato: 11. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Gangway blev dannnet i 1982 og slog for alvor igennem med sommerhittet ’My Girl And Me’ fra 1986, som bragede igennem på alverdens radioer, blandt andet på BBC’s Radio 1.

På albummet ‘Happy Ever After’ fra 1992 kunne man finde et andet af bandets største hits, nemlig ’Mountain Song’. De danske hitmagere var nogle af de første danske bands herhjemme til at finde inspiration på den britiske indie-scene blandt bands som The Cure, The Smiths og Pet Shop Boys.

Der findes en lille håndfuld kunstnere, som formår at sætte et afgørende aftryk på deres samtid, og samtidig hæve standarden indenfor deres givne felt. Og ikke mindst skabe et værk, der uden problemer tåler tidens tand, og løbende fremstår vedkommende, frisk og originalt. I den kategori findes Gangway, som i to årtier var et af de mest originale og selvrådige rockbands på den danske scene, før Henrik Balling, Allan Jensen og Torben Johansen i 1998 gik hver til sit.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Kulturnat 2019 – GRATIS ENTRE

Dato: 4. oktober 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
Kulturnat Logo

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Fredag den 4. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Søn, Vi er fædre & Mayday.

Søn:
Efter at københavnske Søn i februar albumdebuterede med deres fantasifulde, fabulerende indiepop og særegne lyriske univers på ‘Det Skandinaviske Design’, har det ikke skortet på roser fra pressen eller gnister mellem band og publikum ved orkestrets koncerter. Det gik eksempelvis ikke stille for sig, da det velspillende band med karismatiske Kristoffer Jessen i front besøgte årets SPOT Festival foran et fyldt og begejstret Voxhall. Søn spillede en aldeles magisk koncert.

Soundvenues anmelder kvitterede med 6/6 stjerner og ordene:
“varmen var konstant altomfavnende i løbet af den bedste Spot-koncert, jeg personligt har overværet i årevis”.

Vi Er Fædre:
Over et renoveringsprojekt på Næstved Fri Skole faldt tre fædre i snak. De havde alle børn på skolen, men det var altså ikke det eneste de havde tilfælles. De delte nemlig også en fælles kærlighed til musik, og pludselig øjnene de chancen for at blive blæst igennem med lige dele rockmusik, mandehørm og farsnak.

Bandets trommeslager – Peter – havde et fuldt udrustet og usandsynlig fedt øvelokale, der bare stod og samlede støv. Og det var her, at vi den 14. januar 2015 slog vores første egne toner an. Vi besluttede, at vi hellere ville bruge vores energi på at spille vores egen musik end at plagiere andre kunstnere – det er der alligevel så mange andre der gør bedre, end vi kan.
Hver onsdag har der lugtet af mand, med lige dele sure tæer, prutter, øl, cigaretrøg, kaffe og rock. Mandehørmen, fædre-snakken, legen og musikken har bundet os sammen, og vi har skabt et tekstunivers, der blandt andet hylder glæden ved hverdagen, rollen som fædre, fællesskabet og selvfølgelig vores ubetingede kærlighed til vores børn og koner – alt dette er pakket ind i en god gang dansksproget rock..

Mayday:
Er et lokalt super-sammenspillet ambitiøst festband, bestående af 4 musikere, alle rige på erfaringer fra utallige spillejobs udstyret med stor musikalitet og spilleglæde der uundgåeligt smitter af på enhver fest!
https://www.facebook.com/watch/?v=240377933489157

Dørene åbnes 18.30.

Gratis entré.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

The Doors Alive (UK)

Dato: 28. september 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark for første gang sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. På utallige opfordringer vender de nu tilbage, blandt andet med en koncert i Spillet Vershuset i Næstved.

The Doors Alive leverer ikke bare en koncert, men en forestilling hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet, og denne gang kan man forvente sig en endnu rigere visuel forestilling. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippiekulturen for alvor satte sindene i kog.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Dato: 27. september 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Nogle af de vigtigste faktorer bag Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har rost og sammenlignet med de største.

En sådan stemme skal have en ordentlig indpakning og det har den. På scenen er Risager stærkt afhængig af det stramme hårdt swingende ”The Black Tornado” der kun har skiftet to medlemmer siden opstarten i 2003.

Pressen om bandets seneste album:
På et tidspunkt hvor teknologien reagerer over musikindustrien er Change My Game et album der kører på human kemi. Blandet, rørt, formet af de 800 shows dette lineup har spillet i 21 lande gennem det 21 århundrede. Selvfølgelig kommer bandet på landevejen med ”Change my game” i 2017 med en tourplander vil byde på hårrejsende, svedende musikoplevelser hvor taget letterpå tværs af kontinenter, der vil tilføje talløse nye fans til bandet.

Steffen Jungersen skrev:
Og så fandme om ikke Keith Richards furede fjæs ville flække i et grin, hvis han hørte “High Rolling”. Det sidste ord i den titel MÅ være en hentydning, for dette rock’n’roll nummer kunne glide lige ind på The Rolling Stones’ setliste, uden Keith og Mick nogensinde ville opdage, at det ikke var en egenkomposition.Thorbjørn Risager selv synger intet mindre end fænomenalt hele vejen, som hans på én grad følte og rå røst ånder sjæl, nærvær og nødvendighed i stort set hver af de tretten sange hér.”Too Many Roads” er selvsagt obligatorisk pensum for bluesfans, men den er mere end det: Dette er et album for alle, der elsker ægte, autentisk musik med rødderne i orden.I udlandet har de for længst fundet ud af, at Thorbjørn Risager er et gigantisk talent med stort internationalt potentiale. Nu er det sgu’ på tide, hans hjemland følger trop.

Henning Høeg, BT
Danske Thorbjørn Risager kan synge som sin egen dynamiske blanding af Ray Charles og Bob Seger. Han kan spille guitar som djævlen selv -både højt og løssluppen og tilbageholdt og drillende. Og så kan han styre sit otte mand-store band så det er en ren partyfornøjelse. Men Thorbjørn kan også noget, som mange andre blue-rock-mestre ikke kan .. han kan nemlig skrive sange, der sidder lige i kassen. —Og på ‘Hold My Lover Tight’ og ‘Dreamland” minder Thorbjørn og hans sublime orkester The Black Tornado os om, at de stadig kan rocke som en svinehund. Sammenlignet med tidligere udspil er ‘Change My Game’ mere radiovenlig. Bluesen er blevet blandet op med masser af rock og sågar et lille stænk pop.

Ivan Rod, Gaffa
Thorbjørn Risager er (en af) Danmarks bedste blues-sanger(e) og -musiker(e) pt. Men med sit forrige album (—) indikerede den danske mester i blues, at han gerne ville i en mindre blå, mere rocket retning. Og det viser han endnu tydeligere med sit nyealbum, ”Change My Game”. Risager og hans kammerater spiller en rå og svedig form for blues-rock, og Risager selv synger med en pondus og power, der i dén grad fremstår respektindgydende. Musikken er genretro, af internationalt tilsnit og til at koble sig på for høj og lav, tynd og tyk, syd og nord, øst og vest. De bedste numre er klokkeklare rockhits på Superliganiveau.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Elisabeth

Dato: 21. september 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

På grund af brand- og røgskade i vores lokale bliver vi nødt til at flytte koncerten. Billetter kan benyttes til koncerten d. 21. september 2019 eller de kan refunderes, hvor de er købt til og med 9. juni 2019.

 

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet (plus naturligvis højdepunkter fra det omfattende bagkatalog af sange til både Voxpop, solo-karrieren og andre artister) LIVE med sit orkester bestående af fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre!

Allerede på albummets åbningsnummer ’Natten er bare nat’ hører man tydeligt, at Elisabeth og hendes uimponerede musikere ikke har glemt rocken. Elisabeth sparker døren ind og synger ærligt om den moderne kvinde, der hos Elisabeth er faretruende tæt på at sætte sig selv over styr i sine krav til det hele.

Elisabeth Gjerluff Nielsen var svær at overse, da hun i begyndelsen af 80erne brød igennem med det forrygende pop/rockband Voxpop som skabte opmærksomhed med deres skarpe tekster og betragtninger samt energiske sceneoptræden.

Voxpop blev springbrættet til en solokarriere som startede i 1984 med albummet ’Elisabeth’ som bl.a. indeholdt storhittet ’En sømand som dig’ og ’Hud mod hud’. Siden kom ’Lystens Ø’ og ’Sotto Voce’ hvor titelsangen også blev et stort hit. Siden er der med jævne mellemrum udkommet albums fra Elisabeth, og den nyeste roste udgivelse ’Rettidig Ømhed’ er sangerindens 10. voksen-album, og udkom 16. august 2017 – på sangerindens 60-års fødselsdag. Elisabeth Gjerluff Nielsen har sideløbende med sin egen musik-karriere også været flittig som tekstforfatter for andre og har bl.a. skrevet store sange som ”Jeg vil la lyset brænde”, ”Brændende Læber” og ”Holder øje med dig” til Ray Dee Ohh, Søs Fenger, Lis Sørensen og mange andre.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Blues Caravan (FIN-US-RS)

Dato: 20. september 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Blues Caravan er tyske Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. Konceptet har eksisteret siden 2005, hvor det var Candye Kane, Sue Foley og Ana Popovic, der rejste med karavanen.

Ruf Records har sædvanligvis brugt turnéen til at sætte spotlys på nyere kunstnere, der endnu ikke har fået deres gennembrud. Ofte har Blues Caravan så været med til at udbrede kendskabet til disse talenter, og mange er efterfølgende blevet etablerede navne på den europæiske bluesscene.

Finske Ina Forsman (Vocal) har nogen erfaring i Blues Caravan-sammenhæng, idet hun allerede i 2016 var en del af turnépakken. Hun albumdebuterede samme år med Ina Forsman, og en soloturné i 2017 bragte hende blandt andet til Samlingsstuen i Kerteminde. Her gjorde sangerinden stort indtryk på Bluesnews.dk med sin blanding af blues, soul, rhythm & blues og jazz.

Ally Venable (Guitar, Voca)l fra Texas er heller ikke ubekendt med Blues Caravan. På dele af 2018-turnéen tog hun plads ved siden af Mike Zito og Bernard Allison. Den unge bluesrock-sangerinde og -guitarist albumdebuterede med sit Ally Venable Band i 2016 med No glass shoes og fulgte det op i april i år med Puppet show.

Katarina Pejak (Keyboard, Vocal) stammer fra Serbien, men deler nu sin tid mellem Beograd og Nashville, Tennessee. Hun har udsendt tre album i hjemlandet: Perfume & luck (2010), First hand stories (2012) og Old, new, borrowed and blues (2016). Et fjerde album er undervejs med indspilninger fra Nashville. Katarina Pejak synger og spiller klaver og nævner Tom Waits, Bessie Smith, Norah Jones og Otis Spann som inspirationskilder.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Die Herren

Dato: 7. september 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar.

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren koncert, beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

Publikum kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum. Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt – kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår.

Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne.

Når Die Herren inviterer til U2-fest er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik
glip af!

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Peter & De andre Kopier

Dato: 3. maj 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

30. september mistede hele Danmark sin stemme! Det skete, da Kim Larsen sagde farvel til denne jord og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange.

En stor del af de elskede Gasolin’ og Kim Larsen sange samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang.

En drønvarm sommer eftermiddag i 1976 hørte Peter første gang Kim Larsen synge ”Det er en kold tid vi lever i” og Peter var solgt på stedet ! Dén oplevelse blev den – dengang – 10 årige drengs ”benzin” til at lære både akkorder og sang.

Kim Larsen sagde en gang om Peter & Kopierne: ”De lyder s’gu’ mere som Gasolin, end vi selv gjorde!”

Dørene åbner kl. 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Bo Evers

Dato: 27. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. Du kender sange som ‘Fred’, ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar. Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Citater:
Remee i GoAften Danmark:
“Unikt. Fuldstændig et modstykke til alt moderne popmusik. Undtagelsen der bekræfter reglen. Det er det der rammer folk.”

Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn:
“Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn…”.

Dørene åbnes kl. 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Hithouse Shakers – 60’er fest

Dato: 18. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

60’er fest med Hithouse Shakers Playing sixties music as it SHOULD be played!

Med en perlerække af de mest populære numre fra den uudtømmelige sangskat fra de glade tressere, forvandles Vershuset denne aften til en hed sommeraften i 1965 i det legendariske pigtråds-tempel ”Hit House” på Frederiksberg, hvor dansegulvet var pakket med unge sjæle. Det er uforfalsket tråd, der leveres med smittende rå spilleglæde kombineret med humor og uhøjtidelighed fra scenen.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Chris Grey & The BlueSpand

Dato: 13. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og over 100.000 på Youtube! Du kan ikke undgå at blive glad af at lytte til bl.a. Mammas Mammalaid – og sidde stille kan du med garanti heller ikke… Prøv det!

Det er gennemmusikalsk og svingende og med masser af humor! Udlandet har allerede haft bud efter CG&TBS – nu skal de danske scener for alvor mærke det gyngende groove.

Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på en funky smag i hans mors marmelade, men det er heller ikke mærkeligt, da hittet Mammas Mammalaid er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube.

De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i helvede.

Den svenske trommeslager Snowy Shaw (Mercyful Fate) delte Chris Grey & The BlueSpands livevideo “Grab’m by the elbow” og skrev: “This is not even a genre I like, but if you dont feel this groove, you are probably dead already”.

De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den odenseanske trio. Det er alene i 2018 blevet til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.

Opskriften er simpel :
Man tager en stor Spand (gerne blå). Fylder den med lige dele funk, soul og rock. Rører inderligt rundt i den med et tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper af med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Dør Nr. 13

Dato: 6. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18.

Med radiohitsene ‘E45’ og ‘Kollision’ i ryggen, stod Dør Nr. 13 pludselig på scenen på Roskilde Festival og skanderborg Festival og spillede op til ‘mosh pits’ og fællessang.

Berlingske Tidende beskrev Dør Nr. 13 som “Danmarks næste store rockband”. Især koncerten på Roskilde Festival var et af højdepunkterne for bandet: “Det var fucking vildt at stå i solnedgangen på Roskilde foran flere tusind mennesker og høre dem skrige med på de omkvæd, selvom de aldrig havde hørt sangene før. Det er sådan noget der gør det hele værd”, siger frontmand Lasse Storm.

Albummet ‘Verden i Flammer’, indeholder hudløs og vedkommende guitarrock, og løfter arven fra navne som The Beatles, Sex Pistols, Gasolin, Kliché og Stone Roses.

Som bandet selv siger: “Det er blod, sved og tårer. Hjertet udenpå tøjet. Fuld skrue. Lige ud af posen. – Ikke et eller
andet fake pis. Vi gør det her, fordi vi mener det”.

Vokal: Lasse Storm.
Guitar/kor: Anders Aagaard Knudsen.
Guitar/keys/kor: Jesper Hoff-Clausen.
Bas: Nicholas Aagaard Knudsen.
Trommer: Per Mølgaard Jørgensen.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Katinka

Dato: 16. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ (2017) og Carl Prisen i kategorien ’Årets Komponist – pop’ (2018).

I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra første single ’2000 meter i frit fald’ allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4. Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk – alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

Katinka består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Tidligere udgivelser: ’I røntgen’ (EP, 2014), ’Lufthuller’ (EP, 2016), ’Vi er ikke kønne nok til at danse’ (album, 2017). ’Vokseværk’ (kommer til efteråret, 2018).

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Go Go Berlin

Dato: 15. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland, Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye mørkere, vildere og mere ”klubbet”lyd på de danske spillesteder.

Pressen skriver:
* * * * *
En rockåbenbaring på Northside
”Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (…) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock’n’roll er en krig, der skal vindes hver gang.”
B.T.

* * * * *
Ich bin ein Go Go Berliner
”Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet.”
GAFFA

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Per Vers

Dato: 9. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Knust Kunst er Per Vers’ mest ambitiøse og bedste album til dato.

Per er en fantastisk performer og hans mange års erfaring kan mærkes helt ned til bagerste række. På KNUST KUNST TOUR medbringer Per følgende holdopstilling:

TURKMAN SOULJAH – DJ og pianist for Outlandish 2005-2017 og for Ukendt Kunstner 2012-2017. Den virtuose vinyltroldmand og tredobbelte DM I Mix-vander er Pers trofaste ankermand på pladespillere, piano, keyboards og effekter. De to har fået et et utroligt tæt sammenspil op at køre mellem vokal og vinyl / poesi og piano / rim og rytmer.

AYOE ANGELICA – den elegante jazzsangerinde der ikke er bange for at få beskidte beats på de høje hæle og hoppe ud i hardcore backing-rap når det kræves. Dette er fjerde tour hvor Ayoe er skønheden der komplimenterer grimrianen fra Gram utrolig smukt.

ZAKI YOUSSEF – er en multikunstner, rapper, sanger og indpisker, der med humor og energi blander sig smukt i talestrømmen – og Zaki griber også guitaren og trommemaskinen mere end een gang i showet. Indspiller i øvrigt netop nu sin første hovedrolle i en dansk biograffilm, så hvis alt går godt er det en vaskeægte filmstjerne vi har med rundt til foråret. Det vokale samarbejde mellem Per, Ayoe og Zaki skal simpelthen opleves.

THE MESSING LINK – en blæsertrio sammensat til lejligheden med Peter Marott, Mads Hyhne og Jacob Munck på sousafon. De tre truttende gutter blander sig også på diverse andre instrumenter, kor og ikke mindst dansetrin, og giver helhedsoplevelsen en ordentlig omgang livsglæde med energi som en New Orleans-parade.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Nikki Hill (US)

Dato: 8. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Siden Amy Winehouse pustede nyt liv i soulmusikken har der været ikke så få soulsangere at vælge i mellem. Få af dem giver dog soulmusikken en rocklyd i samme grad som Nikki Hill.

Hun er født i North Carolina, men bor i dag i New Orleans. Her begyndte Nikki Hill som kirkesanger, men i dag er stilen gennemsyret af såvel R’n’B som garage rock. Som en soul-drevet Etta James og med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy’s aura. Hendes kraftfulde stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens ærlighed.

Kender man ikke Nikki Hill allerede, så kan man berede sig på en øjenåbner af en koncert, man ikke glemmer igen lige med det samme. En anmelder fra Metropolitan Star Tribune beskrev hende engang sådan her: ”Hvis Tina Turner og Little Richard havde en datter og opdragede hende med hjælp fra onklerne James Brown og Chuck Berry, så ville hun være som Nikki Hill”.

Debuten “Here’s Nikki Hill” fra 2013 skabte en undergrunds-buzz omkring sangerinden frem mod andet album “Heavy Hearts, Hard Fists” fra 2015, der var lige så rockende, som den var swingende. I dag omtales Nikki Hill stadig oftere som “the new Queen of rock’n’roll”. Forestiller man sig lyden af The Staples Singers, der møder AC/DC, så har man en ide om, hvad der venter publikum ved koncerten den 8. marts på Spillestedet Vershuset.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 160 kr.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Cæcilie Norby’s Sisters In Jazz

Dato: 2. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazzsangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label.

Hver enkelt på holdet bag Cæcilie Norby’s sprit-nye “European Sisters in Jazz” album er stjerner fra den europæiske jazz-elite, som har markeret sig som toneangivende innovatører på hvert sit instrument. Med sig har Cæcilie og de prominente damer en pose spændende kompositioner af seneste årtiers mest fremtrædende komponister såsom; Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley, samt helt nyt originalmateriale.

Konstellationen i ‘European Sisters in Jazz’ er:
Den italienske piano virtuos og komponist Rita Marcotulli (IT) som siden 1980’erne har samarbejdet og indspillet med jazz kyrofæer som Pat Metheny, Chet Baker og Billy Cobham. Polakken Dorota Piotrowska (PL) er udover sit malende og unikke trommespil, højt anerkendt for sine kompositioner. Bassist Lisa-Rebecca Wulff (DE) er kun 38 år og midt i en stor karriere. Med afsæt i det præstigefyldte tyske NDR Big Band har hun bl.a. turneret med Nils Landgren og Bob Mintzer og sidst den norske trompetist Hildegunn Øiseth (NO) som i mange år har boet i – og ladet sig inspirere af musik fra Afrika, Asien og Mellemøsten.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Best Of Bowie

Dato: 1. marts 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Best Of Bowie har gennem årene spillet David Bowie’s sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter Bowie’s alt for tidlige dødt i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og fandt ud af, at der er et stort og trofast Bowie-publikum. Politiken skrev i forbindelse med Bowies død: ”David Bowies død blot få dage efter at han blev hyldet som kunstnerisk genopstanden med ’Blackstar’-albummet, er en exit, der er en stor dramatiker værdig. Sådan forlader de rigtig store scenen. Så sorgen næsten føles som en tryllekunst. Et af de kunstneriske svirp med håndled og stav, iscenesætteren Bowie mestrede som ingen anden.

Bowie blev rockkunstneren par excellence. Ham, der hele tiden udvidede rammerne for, hvordan rockmusik kunne lyde og se ud. At han samtidig var i stand til at bevæge dybt med sine sange og solgte plader i vognlæs, understreger blot formatet.”

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Emmelie de Forest

Dato: 23. februar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

I januar 2013 vandt Emmelie de Forest det danske Melodi Grand Prix og i maj måned Eurovision Song Contest i Malmø.

I foråret 2019 drager den talentfulde Emmelie de Forest på Danmarkstourné med sit band. Koncerterne bliver en blanding af sange fra hendes første album, singler som Only Teardrops, Rainmaker og Drunk Tonight, i ny fortolkede versioner og cover sange, hun har indspillet det sidste års tid. Sangene fra det nye mini-album “History”, der udkom i februar 2018, er selvfølgelig også med.

Første singlen “Sanctuary”, fik utrolig meget airplay på P4, blev spillet flere gange dagligt fra November 2017 og frem til foråret 2018 og mini-albummet History, fik overvældende meget presse. “Efter ESC-sejren med Only Teardrops fik hun en aftale i hus med Universal Music om at udgive et album, en akustisk EP og fem fritstående singler. Men i slutningen af 2015 besluttede hun sig for at forlade pladeselskabet, for at finde sig selv som artist og friheden til at finde ud af sin egen lyd”.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Rasmus Walter

Dato: 14. februar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Når Rasmus Walter går på scenen i februar 2019, bliver det hans første solotour nogensinde. Han har turneret flittigt de sidste 6 år men oftest med hjælp fra hans faste band i forskellige konstellationer. Med denne tour søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Heart of Stone og mange flere.

Efter 4 dansksprogede albums er Rasmus ude med 1. Singlen på engelsk ”Heart Of Stone” som er streamet over 2,5 mill. gange på Spotify. Der er mere musik på vej fra Rasmus Walter i starten af 2019.

Der er lagt op til en meget personlig og nærværende aften i selskab med den danske sanger når han drager landet rundt solo.

Dørene åbnes 18.30 – Koncertstart 20:00

Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr.

Unummererede siddepladser

Thomas Buttenschøn

Dato: 9. februar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Thomas Buttenschøn er i løbet af de seneste 10 år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur med søde sange om kærlighed og gul sne, til for alvor at have fået noget på hjerte. Han har ordet i sin magt; både når han synger eller skriver sange der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006, hvor det hele for alvor startede, udgivet 7 albums og haft store hits, Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere og alligevel overrasker han igen og igen, ved at blive bedre med årene.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber, kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt og Thomas formår om nogen, at skabe rum for, at det hele er okay.

”Jeg vil bare gerne gøre verden til et bedre sted” siger Thomas selv, når man spørger ham, hvad han vil med sit liv og sin musik og netop dén fornemmelse følger med én, når man går man fra hans show. Let, tankefuld, glad og en vidunderlig musikoplevelse rigere.

Dørene åbnes 19.30 – Koncertstart 20:30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Patrick Dorgan

Dato: 8. februar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’.

Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2018 byder selvfølgelig også på flere koncerter.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 200 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 220 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Sanne Salomonsen – Akustisk Live

Dato: 26. januar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

 

Koncerten er flyttet til

lørdag den 26. januar 2019

Sanne skal medvirke i et større tv show i efteråret. Det er en helt ny aftale Sanne har indgået, som kræver hendes fulde opmærksomhed i hele efteråret. Det betyder, at hun bliver nødt til at flytte hele turnéen.

Allerede købte billetter kan benyttes til koncerten d. 26. januar 2019 eller refunderes, hvor de er købt til og med 09. juni 2018.

________________________________________

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med sin tv-optræden hver fredag i X-faktor.

Sanne har siden sine unge år altid selv haft masser af “Body & Power”. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere har hun altid været tro mod den hun er; både som person og som populær sangerinde.I efteråret 2018 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne i 2014 sidst turnerede akustisk, anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: “Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange, om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent”

Dørene åbnes 20.00

Unummererede siddepladser

https://www.facebook.com/sannesalomonsenofficiel

Thøger Dixgaard

Dato: 25. januar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset

Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som bl.a. ’Blød Indeni’, ’Tø Mig Op’ og ’Former. Med optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Smuk Fest, P3 Guld og Zulu Awards har han gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed og ærlige tekstunivers.

Thøger Dixgaard tager i starten af 2019 på en forårsturne, som bringer ham rundt i 21 byer – en turne, der kommer efter, at Thøger Dixgaard har vokset sig til at blive en markant figur i det danske musikliv, samt hans deltagelse i Toppen af Poppen 2018.

Det er nu snart 4 år siden, at Thøger Dixgaard udgav debutsinglen ’Former’ der strøg til tops på hitlisterne og for alvor sparkede Thøger Dixgaards solo-karriere i gang. Efter at have spillet på Roskilde Festival i 2014, var næste skridt debut-EP’en ’OK’, der udkom i starten af 2015.

’OK’ var et pragteksempel på Thøgers lyriske evner og hans formåen om at indkapsle momentet både musikalsk og tekstmæssigt. EP’en indeholdte blandt andet singlen ’Blød Inden I’ som blev P3’s Ugens Uundgåelige og lå nummer 1 på den danske airplaychartliste i seks uger.

Dørene åbnes 20.30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Classic Rock Event

Dato: 11. januar 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og Whole Lot Of Bad Boogie (AC/DC-Tribute)

Der er dømt headbanging og svedig luftguitar, når ikke færre end tre bands yder tribute til Heavy Metal-genrens ypperstepræster.

Vi kan med stor fornøjelse endnu engang byde velkommen til Oliver Weers, som er frisk på en ordenligt omgang Deep Purple Jam! Så smid alt hvad du har og kom til Vershuset og hør det nye Deep Purple Jam Feat. Oliver Weers – kendt fra sin x-factor-deltagelse for nogle år siden.

Dørene åbnes 20.30

Pris 200 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 220 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Deep Purple Jam:

Black Sabbath Tribute:

Whole Lot Of Bad Boogie (AC/DC-cover):