Featured Image

Carl Emil Petersen


Event Details

Dato: 23. november 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2019

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København” har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet:
“En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”

Politiken havde fem stjerner til Carl Emil Petersen, da han i oktober sidste år udsendte solodebuten ”Natradio”. Fra albummet stiftede radiolytterne bekendtskab med stærke sange som ”Liv før døden”, ”Skærgården” og ”Finale på et filmset”, der alle viste, at Carl Emil Petersen også som solist havde noget helt særligt at byde på.

Efter albumudgivelsen drog Carl Emil på turne med sit band – og med et repertoire, der både rummede de nye solo-sange og højdepunkter fra Ulige Numre-kataloget.

Gaffa oplevede Carl Emil og skrev efterfølgende: ”Noget tyder på, at Carl Emil har fundet sig et sted at stå – uden at flygte fra fortiden, men ej heller frygte noget for fremtiden.”

Som frontfigur og sangskriver i bandet Ulige Numre udgav Carl Emil Petersen de to albums ”Nu til dags” (og ”Grand Prix” – og blandt de mange store numre fra bandet kan nævnes: ”København”, ”Frit land”, ”Halvnøgen”, ”Blå” og ”Navn i sne”.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.