Medlemskab af Spillestedet Vershuset

Her kan du læse om medlemskab af Spillestedet Vershuset og finde svar på eventuelle spørgsmål:

 

Som gæst på Spillestedet Vershuset skal du være medlem – med mindre andet tydeligt er annonceret til særlige arrangementer. Du skal på forlangende dokumentere dit medlemskab ved forevisning af gyldigt medlemskort.

 

Hvorfor skal jeg være medlem for at komme ind til Spillestedet Vershusets arrangementer?

Spillestedet Vershuset er en forening, som har eksisteret siden 1973. Vi er en ”non-profit” organisation, der drives af 100 % frivillig arbejdskraft. Alle indtægter bruges på at skabe et varieret kvalitetsudbud af livekoncerter i Næstved. Ifølge foreningens vedtægter skal alle gæster være medlemmer for at deltage i arrangementerne.

 

Hvilke rettigheder har jeg som medlem af Spillestedet Vershuset?

Du kan komme ind til vores arrangementer (mod betaling af entre), og du kan deltage i Spillestedet Vershusets generalforsamling, der afholdes i foråret. Udover det obligatoriske standardmedlemskab, tilbyder vi også nogle medlemskaber med ekstra fordele. Læs mere længere nede.

 

Hvilke forpligtelser har jeg som medlem af Spillestedet Vershuset?

Der er ingen forpligtelser. Medlemskabet udløber automatisk efter 1 år. Du vil modtage en mail med påmindelse om udløb to gange før udløbet. Du bestemmer helt selv, om du vil forny dit medlemskab. Hvis du ikke betaler, betragtes du automatisk som udmeldt.