Featured Image

Bo Evers


Event Details

Dato: 27. april 2019
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2019

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. Du kender sange som ‘Fred’, ‘Barry White’ og ‘Hver Anden Weekend’. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar. Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik, ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Citater:
Remee i GoAften Danmark:
“Unikt. Fuldstændig et modstykke til alt moderne popmusik. Undtagelsen der bekræfter reglen. Det er det der rammer folk.”

Sabine Kirchmeier Andersen, direktør for Dansk Sprognævn:
“Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn…”.

Dørene åbnes kl. 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.