UDSOLGT – SaveUs


Event Details

Dato: 14. april 2018

Sted: Spillestedet Vershuset

2018

KONCERNTEN ER UDSOLGT!!!

______________________________________

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor…

Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt, SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, ‘Levitate Me’, har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.

Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”

Soundvenue skriver: Hedegaards vokal er i særklasse, og han viste da også overlegen beherskelse, særligt i ‘Himalaya’, hvor han fraserede sig helt op i falset-skylagene. Da han samtidig var i kontakt med sine tilhørere og opfordrede til interaktion via fællesklap og call and response-passager, lå associationerne til Freddie Mercury lige til højrebenet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

 
https://www.facebook.com/saveusofficial/

http://soundvenue.com/tag/saveus