Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE


Event Details

Dato: 6. oktober 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Kulturnat i Vershuset – GRATIS ENTRE

Fredag den 6. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Drengesind, Aksglæde & Tårn.

 

Drengesind er et dansksproget band med base i København. Inspireret af alt fra Black Rebel Motorcycle Club og Bruce Springsteen til mange af de danske sangskrivere og digtere, spænder Drengesind vidt, dog med en mere umiddelbar tilgang til musikken. Med en rå og upoleret lyd leverer Drengesind en drømmende og nærværrende følelse med kant. Stadig med stor fokus på den gode melodi og på teksterne, der kredser om tiden der forsvinder, om opbrud med venskaber og det med at gå fra at være en dreng til at blive en mand.

Drengesind består af den karismatiske sangskriver og sanger Brian Hesselberg, der tidligere har udgivet to anmelderroste albums med bandet Gasblå (‘Rebel’ 2009 Genlyd/Sony, ‘Fabrikken’ 2012 Target Records), samt trommerslager og guitarist, Rasmus Kurdahl, kendt som trommeslager i bandet Syreregn, der også er et scenevant band med 3 album-udgivelser bag sig.

www.soundcloud.com/drengesind
www.facebook.com/drengesindmusik

 

Aksglæde blev først opdaget under KarriereKanonen 2015 hvor deres sang Lille Taarbæktøs viste den unge sangskriver, Jacob Aksglædes store potentiale. P6 BEAT udnævnte Aksglædes nummer, Lille Taarbæktøs, til en af de bedste sange fra en upcoming artist i 2015. I 2016 har Aksglæde cementeret sit høje niveau yderligere og hostet ros for deres første udgivelse i form af en selvbetitlet EP. Førstesinglen Fantomfølelser var i rotation på P6 BEAT i 11 uger i træk og er en af kanalens mest spillede numre i 2016. Ep’en består af seks numre og udkom den 15. april på Aksglædes eget selskab ”Månelanding”. I foråret 17 var Aksglæde klar med deres 2. EP og en mindre danmarkstour.

https://www.facebook.com/aksglaededk/
https://www.youtube.com/watch?v=ToZPVu7q0wU

 

Den dansksprogede trio, TÅRN, stormer frem på den danske musikscene. Kun et år efter debutpladen landede, udgav de i start marts deres andet album, som er et poetisk, velskrevet og gennemarbejdet pop/rock-album.

Det kan være svært at sætte ord på TÅRNs andet album Velkommen Indenfor, for ikke selv at blive en kliché eller værre, at gøre bandet til én. Den danske fremadstormende pop/rockgruppe er nemlig ikke nytænkende eller revolutionerende, som man ellers kunne forestille sig, den store hype omkring dem, taget i betragtning. Til gengæld gør de noget, som er endnu vigtigere: de ser tilbage på populærmusikhistorien, anerkender og henter inspiration fra andre dygtige kunstnere og skaber et gennemarbejdet pop/rock album, der fungerer som et pusterum i en moderne elektronisk-domineret populærmusikkultur.

Dét som virker rigtig godt for TÅRN på albummet Velkommen Indenfor er netop denne tilbageskuen til en tid og bestemt tankegang. TÅRN formår at tage det bedste fra 70’erne og 80’ernes danske pop/rock-musik ala Rugsted & Kreutzfeldt og Sebastian, for at krydre det med med en moderne lyd af bløde, melodiøse synthesizers.

https://www.facebook.com/taarnmusik/
https://www.youtube.com/watch?v=Vz7UQE0dEpw

Fredag d. 6. oktober 2017 – Kl. 18:30

GRATIS ENTRÉ

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.