Chris Minh Doky Trio


Event Details

Dato: 2. marts 2018

Sted: Spillestedet Vershuset

2018

Med sin verdenskendte tone har den danske bassist bevæget sig ubesværet på tværs af genrer med et fundament i jazzånden og igennem en lang karriere. Minh Dokys tone og lyd er affødt af den danske arv og sine mange år i New York, hvor han som teenager blev opdaget og sidenhen håndplukket af de største musiklegender. Som solist er Chris Minh Doky i dag internationalt anerkendt som en af verdens førende og innovative bassister og har opnået Grammy nomineringer, Det Danske Ridderkors og platinplader.

Sidste turné var i 2015 og efterspørgslen på den kendte dansker gør, at det desværre hører sig sjældenhederne til, at Chris Minh Doky optræder i Danmark. Kalenderen er tæt pakket, hvorfor vi ikke kan forvente at opleve virtuosen igen før ind i det nye årti. På denne turne vil Chris Minh Doky være aktuel med sit nye akustisk album Transparency der følger op på det store kritikerroste album; New Nordic Jazz. Repertoiret vil både være fra det nye album men også dugfriske versioner, af de mest populære kompositioner fra hans bagkatalog.

En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse – det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil. Chris Minh Doky – akustisk bas / Peter Rosendal – piano / Jonas Johansen – trommer.

Pressen skriver:
”den fineste melodibærer ”(Berlingske), ”decideret gribende og smukke numre” (Gaffa), ”en ren
jazz lykke-pille” (BT), “…a commanding presence…” (The New York Times), “..world-class
bassist…” (The Guardian), “A virtuoso” (Le Monde)

Dørene åbnes 20.30

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

http://www.doky.com/