Blast


Event Details

Dato: 7. april 2018

Sted: Spillestedet Vershuset

2018

Blast er et dansk soul-funk bigband som har spillet siden 1980. Det holdt en pause i 90’erne og har så været i fuld gang i de sidste 15 år med mere end 400 koncerter og 5 LP/cd bag sig. Blast er kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Der er fokus på det solistiske,men også på et levende og uhøjtideligt sceneshow. Det er som at være til den store klassefest, hvor publikum og bandet har en fest sammen.

Kort og godt er det levende musik spillet og sunget af ”rigtige” musikere. Ingen ”maskiner”. Ingen play back. Ingen sing back. Alt bliver håndspillet på stedet. Stort orkester med 15 musikere på scenen. Kun ægte engagement fra de optrædende og kærlighed til musikken – og hinanden – muliggør koncerter af denne type.

I bandets levetid har mere end 100 musikere fra jazz og rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell, der tegnede bandet i en periode i 80’erne. I dag er bandet en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også Kenneth Agerholm og Jakob Olsne, som har været med fra bandets start i 1980. I alt 7 musikere har været med fra de tidlige 80’ere.

Blast 2017
Vokal: Christina Boelskifte, Britt Hein, Helle Henning,
Trompeter: Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard
Basuner: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning
Saxer: Kasper Wagner (alt), Nis Toxværd (tenor), Ole Himmelstrup (Bar)
Keys: Jørgen Kauffmann
Guitar: Jakob Olsne
Bas: Ole Skipper
Trommer: Niels Ratzer
Dørene åbnes 20.30

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.