Featured Image

Bjørn Berge Electric Band (N)


Event Details

Dato: 22. februar 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2020

Vi er vant til at høre ham alene på scenen bevæbnet med sin guitar, men nu er Bjørn Berge klar med en ny lyd. Da indspilningerne af Bjørn Berges nye album “Who Else?” begyndte tilbage i 2014, var det meningen, at et akustisk album skulle udkomme senere samme år. Indspilningerne blev dog afbrudt, da Bjørn Berge blev inviteret med i det populære norske band Vamp. Da han vendte tilbage til indspilningerne fem år senere, stod det klar for ham, at alt skulle indspilles forfra og denne gang med et band.
“Alle sangene er skrevet af mig, og teksterne er skrevet af Ellis Del Sol, en amerikaner bosiddende i Norge. Albummet rummer alt lige fra blues og rock til americana og tilmed country. Det handler om kærlighed, livet på landevejene, fuldskab og galskab”.
Med sig i Bjørn Berge Electric Band har han både trommer og bas som tilfører lydbilledet energi og dynamik i gavmilde mængder.
Bjørn Berge er et velkendt navn på bluesscenen, hvor han har turneret i snart 20 år som soloartist. Han har udgivet adskillige albums og modtaget to af de prestigefyldte “Spellemannspriser” i hjemlandet Norge. Han har turneret i det meste af verden med sine drevne blues- og rocksange.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.