Det Store K


Event Details

Dato: 3. marts 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

En aften i nationalskjalden Kim Larsens tegn i selvskab med Henning Pold og bandet Sponfun.

I 2023 er det 40 år siden det ikoniske album “Midt Om Natten” blev udgivet efterfulgt af filmen af samme navn året efter. Det fejres her med en koncert med historier fra “Larsens maskinrum” gennem tre årtier fortalt og spillet af Henning Pold – Kim Larsens musikalske højre hånd og bassist gennem 16 år – og bandet Sponfun.

Sponfun – navngivet af Kim Larsen selv – har gennem mere end 25 år stået på scener ud over det ganske land, og fortolket kendte sange fra Kim Larsens hånd. Bandets repertoire bæres af en ren guldgrube af Kim Larsen og Bellami’s kompositioner, som Henning Pold enten har været med til at skrive eller som han har sat sit klare aftryk på.

Aftenen starter med, at Henning Pold giver en kort introduktion omkring baggrunden for og tilblivelsen af “Midt Om Natten”, og derefter fremføres en perlerække af Kim Larsens kompositioner, fra ”Værsgo” til sange fra de store år i 1980’erne.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.