Electric Guitars


Event Details

Dato: 24. november 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Electric Guitars tager forskud på genåbningen. DOPAMINE er den nye single fra Danmarks mest rockede rockband. Med DOPAMINE sender Electric Guitars rendyrket lykkefølelse ud til de koncerthungrende danskere. Singlen er lyden af koldt fadøl, håret tilbage og guitaren op på 11.

“Vi udkommer med vores hurtigste nummer nogensinde, fordi vi er SÅ klar, til scenerne åbner igen. Vi er sultne som aldrig før!” fortæller Mika Vandborg – den ene halvdel af guitarduoen i front for Electric Guitars.

DOPAMINE handler om den utæmmelige lykkefølelse, der tvinger dig ud på jagt efter det næste fix. Om det så er fadøl, fart eller rockmusik, du ikke kan slippe, så tænder Dopamine din trang til mere.

“DOPAMINE er en løsningsorienteret sang. Måske handler den om en mand, der er afhængig af sex…,” griner Mika Vandborg.

På DOPAMINE strømmer Electric Guitars’ dobbeltladede guitarenergi ud af højtalerne som en flok indespærrede galopheste på deres første springtur efter en lang vinter. Bas og trommer pumper pulsen op, så det rykker i rockmusklen.

“Sangen skrev faktisk sig selv. Søren og jeg sad og jammede til et beat, vi fandt på YouTube, og på ingen tid var sangen færdig. Bang! Så meget energi havde vi bygget op. Lige dér oplevede vi den der lykkefølelse, der kommer, når alting bare falder i hak. Og det er den følelse, sangen handler om.”

Søren Andersen – den anden halvdel af guitarduoen – uddyber: “Vi gjorde det, sangen ville – og vi gik ikke på kompromis. Efter ni år og fire albums har vi aldrig har været tættere på kernen i vores lille orkester. Når andre laver byg selv-burgere med honningdyppede jordbær og smart salat, så kommer vi med den her: bøf, bacon, ost og løg, værsgo!”

DOPAMINE er første single fra Electric Guitars kommende album FREEWHEELER, der udkommer til september. Electric Guitars er på turné i november-december.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.