Fabräk


Event Details

Dato: 13. april 2023
Tid: 20:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Den rå og energiske duo FABRÄK er kommet ud af det blå og har allerede cementeret sig som et af de mest hårdtslående og spændende nye acts herhjemme, og har på meget kort tid etableret sig på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde nu.

FABRÄK, bestående af Anton og Sixten, trak sig tilbage fra den Københavnske undergrunds rapscene for at udforske et nyt og ifølge dem “sjovere og mere råt udtryk, der ikke lyder som alt det andet”.

Den flabede, anti-punk duos lyd leder tankerne mod navne som Sleaford Mods, slowthai og Beastie Boys, og den energiske rap er leveret med overskud og glimt i øjet.

Med en original blanding af det både gale og geniale, som vi har set fra tidligere tiders rammebrydende ungdomsbevægelser som Cheff Records, så bringer FABRÄK noget hidtil uset til den danske musikscene, når de leverer forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre.

Dørene åbnes 19:00 – Koncertstart 20:00

Pris 160 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 180 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.