Featured Image

Henning Stærk


Event Details

Dato: 4. februar 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Siden 1965 har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som fx en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i tre platinplader, fire guldplader og en grammy.

Mere end 3.000 koncerter har bragt Henning Stærk vidt omkring. Ud over enhver krog af Danmark – inkl. Færøerne og Grønland – har han også spillet i lande som England, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige samt i Austin, Texas og Nashville, Tennessee, i USA.

Netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som ud over en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i Rock ’n’ Roll musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning Stærk gavmildt af sit store repertoire.Ud over sange fra hans seneste album ”Old Time Rocker” bliver der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, fx ”Sweetheart” og ”Cheque Book”.

Med på scenen har Henning Stærk et fremragende liveband – så glæd dig til et brag af en koncert.

 

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.

Dørene åbner kl. 20.30

 

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]