Featured Image

Johan Kolstrup Band – Support: Douchebag


Event Details

Dato: 26. november 2022
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2022

Johan Kolstrup er en upcoming artist med gejst og sult efter især livescenen og med sange som ‘Motorcykelkapløb’ forsøger han, at ruske op i publikum som livet har rusket op i ham.
Som Johan siger: “Jeg opfordrer lytteren til at stikke en finger i jorden og spørge sig selv “Hvad er det vi tror vi skal nå?“. Johan svarer selv på spørgsmålet: “En masse ubetydelige ting, som jeg troede, jeg ‘burde’ og ‘skulle’, men som ingen virkelig værdi har i mit liv hverken for mig selv eller folk omkring mig!” Derfor kvittede han sit job og begyndte at arbejde tre gange så meget som før. Ordet arbejde er i øvrigt skiftet ud med ord som vilje, ild, nysgerrighed, fremskridt og leg. Udover nærvær og aktualitet har Johan Kolstrup en kraftig stemme og markant falset.

Adam Bouttai, GAFFA skriver: “… fine fraseringer af en stemme, der trækker store veksler på det ægte, det skrøbelige og det triste. Falsetten kommer fra et ægte sted, uden at det bliver tudeprinse-pop…”. ”Frk. Andersen & motorcykelracet” er den foreløbige kulmination på Johan Kolstrups formative-og musikalske rejse, der startede i hjembyen Skive.
Her trådte han sine musikalske barnesko, da han som 12-årig skrev sine første sange som del af et succesfuldt Skive-kuld.

Han indspillede i 2016 sit engelsksprogede og anmelderroste album “Ruffled Feathers” i Berlin. De lyse nætter og den nordiske melankoli trak ham dog tilbage til Danmark, hvor han nu har fundet hjem som dansksproget sanger-og sangskriver under den selvbestaltede genre Surrender- Pop

Support: Douchebag

Douchebag er således ikke det typiske jam- eller tribute-band, som fokuserer et enkelt band. Douchebag hylder derimod genren og tiden, hvor plakater med rockens ikoner hang på teenageværelsernes vægge og musikken bragede ud af højttalerne til forældrenes og naboernes store fortrydelse..

Douchebag består af Alli på guitar og vokal, Søren Ritz på guitar og kor, Ole Schønthal på bas og kor og Lars Bouillon på trommer og kor.

Douchebag leverer det fede rock-show med lyd, lys, masser af røg og garanti for flashbacks til ungdommens fester og rig mulighed for headbanging, luftguitar og luft-trommer.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.