Featured Image

Mike Andersen Band


Event Details

Dato: 30. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Når Mike Andersen kommer til Vershuset med sit band og et nyt album i bagagen, så er der bluesmusik af den fineste karat på programmet.

Allerede som teenager spillede Mike Andersen på barer og spillesteder i forskellige bands og begyndte også allerede her selv at skrive sange. I en alder af 22 startede han sit eget Mike Andersen Band, som debuterede med det anmelderroste album ‘My Love For The Blues’ i 2002.

Det store vendepunkt i Mike Andersens karriere kom i sammenhæng med det tredje album, ”Echoes”, i 2010, der blev det egentlige danske gennembrud for den da 34-årige sanger, sangskriver og guitarist. Albummet fik en flot modtagelse af anmelderne, blev “Ugens Album” på P4 og modtog tre Danish Music Awards-nomineringer. Og det bragte også for alvor Mike Andersen på landevejen.

Siden debuten er det nu blevet til ni album og en enkel EP, hvor nyeste udgivelse, ”Raise Your Hand”, blev udgivet i september måned dette år. Albummet blev indspillet live i studiet på analoge bånd for at fange lyden af et tight og sammenspillet band, som har rejst Europa tyndt i en tour bus. Dette har været med til at give albummet et specielt touch og en helt særlig umiddelbarhed.

Mike Andersen har gennem årene spillet et hav af koncerter, hvor han har optrådt i mere end tyve forskellige lande. Heriblandt på mere end tredive internationale festivaler, eksempelvis Notodden Blues Festival (N), Tønder Festival (DK), Breminale (DE), Blue Balls Festival (CH) og The Great British R&B Festival (UK). Og live-erfaringen kan både høres og mærkes, når den erfarne bluesmusiker med den karakteristiske, stærke vokal og den intense guitarstil står på scenen med sit fantastiske band.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser