Featured Image

Velvet Volume


Event Details

Dato: 28. oktober 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

 

 

https://www.facebook.com/velvetvolume/Ovenpå en vellykket koncert på dette års SPOT Festival har Velvet Volume offentliggjort deres efterårstour 2017, der bl.a. fører dem til Spillestedet Vershuset.

Gaffa tildelte bandet 5 ud af 6 stjerner for koncerten og skrev bl.a. “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal”.

De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.

Den 19. maj udgav bandet 1. singlen ‘Leap Into Heaven’ fra deres kommende debut album, der udgives til efteråret.

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler, bl.a. sangene ‘I Think I Need You’ og ‘Honey’, som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstret for bandets live koncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum.” Det er blot nogle af de mange udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.

Så vi tør godt sige: Glæd dig til et brag af en live koncert med Velvet Volume.

Dørene åbnes 20.30

Pris 130 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 150 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

https://www.facebook.com/velvetvolume/