Featured Image

Alberte Winding


Event Details

Dato: 16. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Oplev en intim duokoncert med Alberte Winding, når hun slår vejen forbi Næstved i selskab med sin faste musikalske samarbejdspartner, Andreas Fuglebæk.

Det er nok de færreste herhjemme, der ikke på den ene eller anden måde har stiftet bekendtskab med Alberte Winding. For udover musikken, så har hun også gjort sig solidt bemærket som både skuespiller og forfatter. Men musikken, som hun for alvor startede ud med tilbage i 1985 med sit selvbetitlede debutalbum, er der hendes hovedfokus befinder sig.

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny. Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duokoncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture.

Makkerparret har med de sidste mange års koncerter fundet frem til et repertoire, der strækker sig fra ”Lyse Nætter”, ”tænder på et kys”, ”Hej Frede”, ”Kys din kæreste” og frem til de nyeste sange fra udgivelsen Marthas Vineyard. Som Alberte Winding selv siger:

”Vi har forsøgt at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Vi vil allerhelst prøve at få folk til at smile, og håber, at deres egne historier kan spejle sig gennem sættet. For det er sange skrevet ud fra perioder med små børn, og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne.”

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser