Featured Image

Søs Fenger m. Band


Event Details

Dato: 11. september 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Gennem fire årtier har Søs Fenger placeret sig bredt i det musikalske landskab, og hun markerer sig således ubesværet som en af Danmarks dygtigste vokalister. Samtidig formår hun at bevare en inderlig og unik forbindelse til flere generationer

Lyden af livets forår, sommer, efterår og vinter samlet i et kartotek af sange fra mere end fire årtier. Søs Fenger mestrer både aktualitet, nostalgi og vellyd på samme tid. Tilbage i 80’erne satte hun landet i kog med en vild energi og fængende karisma, da hun startede sin musikalske løbebane i News.

Som solist har hun sidenhen bevæget sin inden for både pop, rock, jazz, viser og disco – dette på både på dansk, svensk og engelsk – og ligeledes fornyer hun kontinuerligt sit virke med udgivelser, livekoncerter og platforme.

Hun har været aktuel i 2020’s Toppen af Poppen.

Beherskelse af vokal, sprog og eminent indlevelse er tre essentielle faktorer, som Søs Fenger formår at samle folket om, når hun står på en scene.

Til koncerten i Vershuset kommer Søs Fenger med et 5-mands band.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser