Featured Image

Artillery


Event Details

Dato: 22. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Det danske thrash band Artillery er noget af en institution på metalscenen både herhjemme og i udlandet. Bandet startede ud helt tilbage i starten af firserne, hvor heavy metal blomstrede og subgenrer som blandt andet thrash begyndte at vise tænder. Efter at have smidt den klassiske række demoer, så debuterede de mere end overbevisende i 1985 med deres første fuldlængde, Fear of Tomorrow.

Herefter var banen kridtet op for Artillery. Som et markant og uomtvisteligt kompetent navn på den eksploderende metalscene, hvor bands som Metallica og Slayer også gjorde deres til, at thrashen skulle få en urokkelig, fremtidig plads på den internationale scene, var de danske rødder i Artillery i den grad medspillere.

Efter debuten leverede Artillery med deres to kommende album, Terror Squad fra 1987 og By Inheritance fra 1990, to beviser mere på, hvorfor de absolut hørte med i den øverste liga, når det handlede om tidsvarende, væsentlig metal.

Efter tredje fuldlængde lukkede bandet ned i1991 og halvfemserne lå derefter stille hen Artillery-wise. Indtil 1999 i hvert fald, for her entrerede bandet igen scenen med albummet B.A.C.K. Dette blev dog et kortvarigt comeback, for der skulle gå ti år mere inden bandet for alvor konsoliderede sig på metal-scenen igen. Dette med albummet When Death Comes.

Siden da har Artillery holdt fanen højt og spillet sig sikkert tilbage på scenen med en række udgivelser og ikke mindst fænomenale præstationer på spillersteder og festivaler indenlands og udenlands. Sidste album er X, der kom i foråret 2021, og som modtog fremragende anmeldelser.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.