Featured Image

Baskery (SE)


Event Details

Dato: 1. februar 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2020

De tre svenske søstre kan ikke huske hvornår eller hvorfor, de begyndte at spille. Musikken har altid bare været der. I deres sene teenageår gik søstrene sammen med deres far, der i årtier spillede gamle blues melodier for at leve.

Dette fundament af klassisk “rootsmusik og Americana” røg lige ind i deres hjerter, men har også vækket trangen til at bryde reglerne for traditionel musik. Baskery er et band bygget på, hvad tre mennesker kan gøre sammen og det er alt sammen om at vende musikken på hovedet og blande ligefremheden af punk med diskret singer/song-skrivning..

I begyndelsen af 2014 begyndte bandet at arbejde med Kobalt Music Publishing, hvilket førte til samarbejde med højtprofilerede sangskrivere som Billy Steinberg (Madonna, Bangles, (Cyndi Lauper), Joe Henry (John Denver) og Jimmy Harry (Madonna, Pink, Kelly Clarkson, Britney Spears) og Lincoln Parish (Cage the Elephant).

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.