Featured Image

Dissing-Las-Cross Band spiller Bob Dylan


Event Details

Dato: 25. september 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Bob Dylan kræver næppe nogen større introduktion, for den nu 80årige sanger og sangskriver har om nogle sat sit umiskendelige aftryk på musikhistorien. Dette bliver understreget, når Dissing, Las & Cross går på scenen med deres nedslag i musik-ikonets ufattelige karriere og præsenterer publikum for en enestående autentisk fortolkning af Dylans univers.

Dissing & Las har i efterhånden en række år boltret sig i Bob Dylans sange, og givet deres helt egne bud på et stort udvalg af hans sange. Når de rammer Vershuset til efteråret, så har de oprustet, for med på scenen går Billy Cross, der faktisk har spillet med Dylan tilbage i halvfjerdserne, hvor han var med på en omfattende verdensturné. Derudover medvirker han også på de to udgivelser, Street Legal fra 1978 og Live At Budokan fra 1979.

Udover Billy Cross, så har trioen Dissing & Las også Dan Hemmer med på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer. Så der er dømt førsteklasses line-up, når tonerne af en af de helt store bliver skudt af fra scenen på Vershuset.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 300 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 320 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.