Featured Image

Caroline Henderson


Event Details

Dato: 22. april 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Unummererede siddepladser

 

Danmarks jazzdiva nr.1 er tilbage, og i foråret 2023 besøger hun en række danske byer landet over akkompagneret af pianisten Nikolaj Hess i et længe savnet duo set-up, hvor jazzen er i hovedsædet. På scenen kan hun opleves i duoformat, for første gang siden 2019, sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Koncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. Koncerterne kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af berusende og inviterende jazz.

”Jeg glæder mig sådan til at komme ud og spille sammen med Nikolaj igen! Det er en del år siden, vi sidst har spillet med denne opsætning, og jeg ser frem til sammen med mit publikum at opleve nærværet og det intime rum”, udtaler Caroline Henderson.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues, pop og elektroniske toner.

CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i Tv-serier både i ind-og udland. Derudover har hun turneret landet rundt mange gange gennem sin lange, glorværdige karriere. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, som udspringer af den verdenskendte Tv-serie ’Vikings’, og har liggetnr.1 i verden på den kendte streamingtjeneste.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 350 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 370 kr.

Unummererede siddepladser