Featured Image

Coast


Event Details

Dato: 9. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Britiske Coast er i efteråret 2021 på turné i Danmark og Sverige, og i den sammenhæng går vejen også forbi Næstved. Og heldigvis for det. Bandet, der de senere år har opnået stigende popularitet internationalt og som trækker flere og flere publikummer til deres shows, er en helt igennem formidabel oplevelse live.

Coast har deres rødder i det skotske, hvilket også skinner klart igennem deres musik. Bandet mikser input fra traditionel keltisk folkemusik med lyden fra mere moderne, nutidig rock. Kan man lide eksempelvis Runrig, så går man ikke galt i byen med dette orkester.

Det seks mand høje band så sin begyndelse tilbage i 2007, hvor Paul Eastham og hans bror Chris Barnes grundlagde bandet. De debuterede året efter med en EP og i 2009 udgav de så deres første album. Siden er det gået stærkt.

Coast har været omkring Danmark tidligere, hvor de blandt andet spillede deres første show herhjemme på Tønder Festival i 2010. Samme optræden var faktisk deres første uden for UK.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.