Featured Image

Dana Fuchs Trio – US


Event Details

Dato: 8. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Oplev Dana Fuchs når hun går på scenen og fyrer den af med hendes intime, stærke trio, der udover hende selv tæller New York City musikerne; bluesguitaristen Jon Diamond og bassisten Kevin Mackall.

Dana Fuchs Trio Når Dana Fuchs gæster Vershuset, så kan man opleve en helt særlig koncert med hendes intime, stærke trio. Her er fokus på bluesguitaristen fra New York City, Jon Diamond, og hans bidende Telecaster, den dybe og kraftige bund, som New York City bassisten Kevin Mackall lægger, samt Danas eget groove på cajon og akustisk guitar.

Dana Fuchs har arbejdet sig op til at være et markant talent på New Yorks rock- og bluesscener. Hun har sine rødder i Florida, hvor hun voksede op i en lille by på landet. Hun sang gospel i det lokale kirkekor og var omringet af musik i hjemmet. Hendes ældre søskende spillede klassisk rock i garagen og der var Ray Charles og Hank Williams på forældrenes pladespiller.

Med et solidt musikalsk udgangspunkt udviklede hun sig med hastig fart til en talentfuld sangerinde med masser af rå energi og solid power. Udtrykket er klassisk amerikansk med en lyd, der ligger i forlængelse af den store rock, soul og bluestradition med tydelige vokale og musikalske hints til blandt andre Janis Joplin. Stemmen er stærk og dybfølt, og musikken rummer alt den personlighed, der skal til for at være vedkommende.

Udover sin musikalske karriere, så har Dana Fuchs også gjort sig bemærket som skuespiller, hvor hun blandt andet spillede Sadie i Julie Taymor-filmen Across the Universe. Hun var også selvskrevet til at spille den syngende Janis Joplin i Randall Myler’s musical Love, Janis, hvor hun med sin fantastiske stemme udfyldte rollen til fuldkommenhed.

Dana Fuchs udgav i 2018 albummet Love Lives On, der er optaget i Memphis. Albummet byder, foruden Danas egne sange, på fortolkninger af Otis Redding og Johnny Cash.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.