Featured Image

Djämes Braun


Event Details

Dato: 10. marts 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Siden Djämes Braun blev dannet i 2012, hvor de vandt P3’s Karrierekanonen, har duoen været fast inventar på de danske hitlister og awardshows.

Det store gennembrud fik Djämes Braun i 2015 med debutalbummet ”Modgift”, der bød på intet mindre end ni guld- og platincertificerede hits såsom ”Kvinder Og Kanoner”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Ejer Det”, ”Inficeret” og ”Fugle”.

Succesen fortsatte i 2016 med udgivelsen af de to gedigne radiohits ”Geronimo” og ”Ild Til Blokken”. 2016 blev desuden året, hvor Djämes Brauns hitkatalog rundede 35 millioner streams på Spotify alene, og gruppens musikvideoer samlet set opnåede imponerende 20 millioner visninger på YouTube.

De energiske venner tilbragte sommeren på de danske landeveje på en imponerende sommer-tour de force, der startende i april og sluttende i september.

I efteråret var Djämes Braun aktuelle i TV2s tilbagevendende seersucces ”Toppen Af Poppen”, hvor de var i selskab med Ida Corr, Fallulah, Hanne Boel, Lau Højen fra Carpark North, Troels Gustavsen fra Noah og Peter A.G. Nielsen fra Gnags.

I foråret 2017 drager Kent Pedersen og Lasse Kramhøft – bedre kendt som Kenno og Pilfinger fra Djämes Braun på Danmarksturné med et energisk liveband.

”Vi glæder os vanvittigt meget til at komme rundt på denne tour. Det er altid en helt speciel oplevelse at kunne invitere vores eget publikum indenfor på mere intimt hold”, siger den succesfulde duo, der har sin rødder på Lolland.

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 200 kr.
Dørene åbner kl. 20.30

 

  youtube_logo fb_icon_325x325