Doors Alive (GB)


Event Details

Dato: 9. september 2022
Tid: 21:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2022

Dette efterår vender den fantastiske kvartet The Doors Alive tilbage til Danmark igen, hvor de kan opleves i Næstved.

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors tribute band. Bandet har turneret rundt i verden i nu over ti år, hvor de har genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Og de får begejstrede og flotte anmeldelser og udtalelser med på vejen stort set alle vegne.

Bandet fra England imponerer med deres præcise, autentiske og stemningsmættede hyldester til Jim Morrison og Co’s helt usædvanlige katalog af rocksange. Når de er på scenen, så leverer de ikke bare en koncert, men en forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er drejebogen. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution, rockmusikken og hippiekulturen virkelig satte sindene i kog.

Amerikanske The Doors havde i sin oprindelige form en forholdsvis kort karriere. Dette selvfølgelig på grund af Jim Morrisons alt for tidlige død i 1971. Men at bandet fik sat et uudsletteligt aftryk på rockhistorien, det hersker der ingen tvivl om. Sangene er der, lyden er der… Og den bliver nu flot forvaltet videre af The Doors Alive.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.