Featured Image

Electric Guitars


Event Details

Dato: 11. november 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Man kan godt forvente en lækker buffet af medrivende guitarbaseret rockmusik, når Søren Andersen og Mika Vandborg går på scenen med deres band og fyrer den af. Electric Guitars spillede deres første tour tilbage i 2012 og albumdebuterede året efter. Og siden er de vokset støt. Bandet har spillet utallige venues herhjemme, været på plakaten til Smukfest, varmet op for Deep Purple ved flere lejligheder, samt givet shows i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge.

På scenen er Electric Guitars en sand opvisning i spilleglæde. Med fokus på den gode rocksang og klassisk orienteret rock, leverer de to guitarekvilibrister med et anseeligt overskud – og solidt bakket op af bassisten Peter Kjøbsted og trommeslageren Morten Hellborn – et festfyrværkeri af et show.

Electric Guitars lover som altid at medbringe forstærkere, som går til 11, hår og skæg i et væk, læder, monokler, ridestøvler og et overflødighedshorn af catchy rockmusik. Og ja… Masser af guitar med guitar på!

Dørene åbnes 19:00 – Koncertstart 20:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser