Featured Image

Hugorm


Event Details

Dato: 17. september 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Hugorm med Simon Kvamm i front er et forholdsvist nyt bekendtskab på den danske scene. Trioen er en energisk og højspændt musikalsk koalition, hvor koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats og en rocket rastløshed blander sig med lige dele melodiøsitet og attitude. Lyd og udtryk bevæger sig fra det rablende og sprogjonglerende til det decideret spiddende. Hugorm er den bløde mand, der bider fra sig. Lige dele frustration og sårbarhed.

Bandet blev til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumentale skitser, der endte med at blive til den spæde start for Hugorm. Og bandet voksede sig hurtigt større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse.

Hugorm debuterede med en EP tidligt i 2020 og fulgte op senere på året med deres anmelderroste første fuldlængde album, Kom Vi Flygter.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 250 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 270 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser