Featured Image

Ibrahim Electric


Event Details

Dato: 5. maj 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Den fandenivoldske danske trio Ibrahim Electric har i over ti år markeret sig som et helt særligt originalt og populært orkester på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.

 

Trioen udgøres af tre markante kapaciteter indenfor dansk musik, nemlig guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Alle har de skabt sig et navn på den danske og internationale musikscene, både i egne projekter og som ”side men” hos forskellige kunstnere i ind- og udland.

 

Ibrahim Electric’s musik trækker på så forskellige referencer som eksempelvis jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues og disco. Alle disse musikalske referencer bliver blandet godt og grundigt sammen i en musikalsk gryderet, der serveres med masser af energi, power, virtuositet og uanede mængder af spilleglæde.

 

Ibrahim Electric har spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på fire forskellige kontinenter, dette lige fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.