Featured Image

Jesper Binzer Band


Event Details

Dato: 4. september 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2021

Oplev en af Danmarks helt store rockstjerner i intime rammer

Jesper Binzer fra Danmarks største rockband, DAD, spiller 4. september kl. 20 en helt eksklusiv koncert i Vershuset.

Storskrydende og storråbende D-A-D forsanger Jesper Binzer åbner op for solo godteposen igen. Da coronavirusen stod for døren, ringede Binzer til ven og producer Søren Andersen fra Electric Guitars og resultatet blev en tur i studiet og den første single ’Premonition’ er landet.

Debut albummet fra 2017’ ‘Dying Is Easy’ blev både godt modtaget af anmeldere og publikum. ‘Dying Is Easy’ bød på både ‘lige ud ad landevejen’ rock – som man kender det fra D-A-D og , der er mere med Jesper Binzers vinkel på classic rock n roll.

Jesper Binzer siger i pressemeddelelsen:

“At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget, jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst.”

Binzers band tæller ud over Jesper Binzer på sang også Søren Andersen på guitar, Anders Borre Mathiesen på bas, Jesper Bo Hansen på keyboard, Christian Hede Madsen på guitar og Jakob Rønlov på trommer.

Dørene åbnes 19:30 – Koncertstart 20:30

Pris 275 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 295 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser