Featured Image

Keen On Queen


Event Details

Dato: 6. april 2023
Tid: 21:00
Sted: Grønnegade 10, 4700 Næstved
2023

Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, The Show Must Go On, Radio Gaga, Don’t Stop Me Now … Queens musik er rocket, melodisk, teatralsk, indfølt og elsket på tværs af generationer.

Når Keen On Queen træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale.

Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie med masser af saft og kraft i stemmen tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til Keen On Queen har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet i nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Glæd dig til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde.

KEEN ON QUEEN WILL ROCK YOU!

Keen On Queen er:
Morten Hvid: Vokal
Niels-Ole Præstbro: Bas, kor
Jeppe Christensen: Trommer
Kristian Sloth: Guitar, kor
Nikolai Lander: Synthesizer, kor

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.