Featured Image

Love Shop


Event Details

Dato: 18. marts 2022
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2022

Man skal helt tilbage til lidt over midtfirserne for at finde Love Shops start som band. Her kickstartede Jens Unmack sammen med den fantastiske guitarist Hilmer Hassig dette fantastiske orkester, der i årene frem skulle vise sig, at blive et uomgængeligt band på den danske scene. Med singlen “En nat bliver det sommer”, der havde release marts 1990, og debutalbummet 1990, som landede et halvt år efter, var banen kridtet op for københavner-ensemblet, der nu også havde indlemmet den elegante Henrik Hall i indercirklen.

Siden da har Love Shop været et populært og elsket indslag på musikscenen. Trods tabet af de markante musikere Hilmer Hassig og Henrik Hall, så er det lykkes den ukuelige Jens Unmack at rejse bandet ind i en ny tid. Sangene har talt for sig selv, og Love Shops approach på scenen har aldrig svigtet.

Så nu, med det nye og roste album Levende Mænd i Døde Forhold i bagagen, er bandet klar til at tage på en forårsturné, der blandt andet bringer dem forbi Helsingborg, Berlin, København… Og ja, heldigvis Næstved. Her vil Love Shop være fuldtallige for første gang i to år. Line-up er Jens Unmack, Mikkel Damgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer).

Om forårsturnéen udtaler Jens Unmack: “Det har været et godt efterår 2021for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet gennem den lange nedlukning. Der er sange, der skal synges, og liv, der skal leves. Vi ser frem!”

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.