Featured Image

Mathilde Falch Band


Event Details

Dato: 1. april 2022
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2022

Man kan godt glæde sig til en nærværende og intens live-oplevelse med en række fantastiske sange, når sangskriveren Mathilde Falch besøger Vershuset med sit band.

2021 har været et travlt år for Mathilde Falch, hvor medvirken i Tv-programmet Toppen af Poppen og ikke mindst udgivelsen af det nye album, ”Solen Brænder”, fyldte en del. Og nyeste album har da også gjort sig flot bemærket, ikke mindst med singleforløberne ”Suk” og ”Mellem mig og Gud”, der har opnået masser af rotation i radioen på blandt andet P6 og P4.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og sårbare psykologiske sangskrivning, og på ”Solen Brænder” tager hun igen bladet fra munden. På albummet afspejles en nyfunden musikalsk selvtillid i de rå og upolerede vokaler, som danner forgrunden på de ti sange. Mathilde har selv beskrevet ”Solen Brænder” som en afsked med ungdommen og en velkomst til voksenlivets faste rammer og rumsterende flyvske fantasier.

Mathilde har opbygget sin karriere på gammeldags manér siden hun udsendte sin første single tilbage i 2009, og har i mange år været en af landets særligt flittige turnerende. Nu er hun så sammen med sit band atter klar til at indtage scenerne i Danmark, når hun i 2022 drager på forårsturné.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser