Kulturnatten på Vershuset – GRATIS ADGANG


Event Details

Dato: 1. oktober 2021
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Vershuset byder i sammenhæng med Kulturnatten i Næstved den 1. oktober på to gratis koncerter, når Grace James og Creedence Clearwater Repeated entrer scenen.

 

Grace James:

Centralt i Grace James står sangskriverduoen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), der som duet smelter velklingende sammen i front. Bandet har måske nok deres rødder i det kolde nord i Nørresundby, men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA – fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

Grace James besidder en rå, groovy og lækker rock’n’roll attitude, hvor en smittende og umiddelbar tilgang til musikken gør, at det er svært at sidde stille og ikke at lade sige rive med.

 

Creedence Clearwater Repeated:
Oplev en lækker nostalgisk koncert med Creedence Clearwater Revival’s kæmpe hits fra 60’erne og 70’erne, når de bliver leveret af et band, der er tro mod originalerne. Sange som ”Bad Moon Rising”, ”Have You Ever Seen The Rain”, ”Down On The Corner” og ”Proud Mary”, der alle hører til blandt de helt store klassikere i rockhistorien, er bare nogle af de sange, der er på programmet, når Creedence Clearwater Repeated går på scenen og med stor respekt og kærlighed hylder det amerikanske rock band.

Dørene åbnes 19.00

19.30 – Grace James
21.00 – Creedence Clearwater Repetet