Featured Image

Sanne Salomonsen


Event Details

Dato: 6. maj 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Med et enormt bagkatalog fra en imponerende karriere som både solist men også i front for Sneakers venter der koncertgæsterne en musikalsk lækkerbisken når Sanne Salomonsen står på scenen på Spillestedet Vershuset.

Og med i bagagen har Sanne et nyt album, hvorfra første singleudspil, “Solskin Efter Regn”, er skrevet af hendes mangeårige svenske venner Mats Ronander, Mauro Scocco og Henrik Janson. Også Mats og Sannes søn, Victor Ray, har været involveret i processen og spiller guitar på nummeret, der musikalsk er inspireret af live-tour lyd og Sannes glæde ved at stå på scenen.

“Så energisk, som Sanne optrådte her til aften, har jeg sjældent set hende”,
lød det i BT’s anmeldelse af Sannes koncert i Vega tilbage i april 2016, og netop energien fra seneste tour har været en af Sannes største inspirationskilder for det kommende album og nummeret “Solskin efter regn”.

Sanne fortæller at det var hendes eksmand, Mats Ronander, der spillede nummeret for hende første gang. ”Jeg blev simpelthen så glad fra allerførste lyt. Jeg sagde til Mats, at den måtte jeg bare have med på min nye plade. Sammen skrev vi den oprindeligt svenske tekst om til en dansk version. Teksten er en kærlighedshyldest til Stockholm, hvilket passer godt til mig og mit univers, da jeg bor meget af min tid i Sverige”.

”Jeg betragter Sverige som mit andet hjemland. Jeg har tidligere boet i Stockholm og jeg arbejder stadig rigtig meget i Sverige og spiller mange koncerter hvert eneste år”, siger Sanne Salomonsen, der senest har medvirket i svensk Melodi Grand Prix, hvor hun sang duet med Marie Bergman.

Om det nye nummer “Solskin efter regn” siger Sanne: ”Det er en happy-go-lucky popsang, som jeg glæder mig vildt meget til at spille live – den kommer til at passe godt til mit rockshow”.

 

Pris 290 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 310 kr.

Dørene åbnes kl. 20.00

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325