Featured Image

Superloader


Event Details

Dato: 21. oktober 2016
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset
2016

De fem medlemmer af Superloader er Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Lasse Tolstrup Jensen, Karen Gudiksen og Morten Mariegaard. Og selvom ”Travel In Time” er bandets albumdebut, er bandmedlemmerne dog langt fra debutanter. Alle har de mange års musikalsk erfaring på CV’et og har til sammen spillet med navne som Black City, The Bandit, Cherry Overdrive, The Breakers, Hard Candy og Bullet Train Blast.
Men for de fem gælder det således nu Superloader. Båret oppe af en stærk fælles passion for rocken og en nysgerrighed udi afsøgen af rockens rødder og afkroge, er det seje hold nu efter mange måneders sangskrivning, indspilninger og øvere klar til at præsentere det endelige albumresultat: ”Travel In Time”. At de har glædet sig er ikke nogen hemmelighed. ”Det er pissefedt. Superloader er uden tvivl et de mest interessante projekter, jeg nogensinde har været med i,” lyder der fra Bjørn Poulsen, der i sin tid slog sine musikalske forsangerfolder i Black City.

Albumtitlen, “Travel In Time”, er en hyldest til den rejse, bandet i fællesskab har været på i forbindelse med udarbejdelsen af deres debut. Som de selv fortæller: “der er sket enormt meget over den tid, det har taget at lave pladen. Det har været en periode, hvor vi også har funderet over, hvad tiden har ført til”. Og netop dét mærker man tydeligt på de 10 sange, der leverer stilsikker, energisk rock og et tekstunivers, som hudløst ærligt skildrer livets op- og nedture. Sangteksterne, der alle på hver deres måde portrætterer Superloaders bandfilosofi: ”Sig tingene som de er – no bullshit”, er således direkte og ærlige historier om break-ups og livets slag, men rummer også håbet om og troen på at kunne rejse sig igen. Livet går jo videre – uanset hvad.

I efteråret 2015 udgav Superloader deres første single, uptempo rockbraget “Life”, der fik en flot modtagelse af radioerne, herunder myROCK. I forbindelse med albumudgivelsen følger 2. singlen “A Star For Me”, som sætter trumf på, at Superloader også besidder evnen til at udføre rockens mere afdæmpede side og ikke er blege for også at smide poppede noter ind i deres rockunivers.

Superloader er i det hele taget bare ladet med en ordentlig dosis rockglæde, der kan sparke døren ind til lejligheden, villaen eller kollegieværelset.

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr