Featured Image

Toby (AUS)


Event Details

Dato: 8. april 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Når Toby Beard står på scenen på Spillestedet Vershuset, så er det første gang hun gæster Næstved. Men den australske sangerinde er bestemt ikke et ukendt navn i hverken Danmark, hvor hun med stor succes har optrådt på Skagen Festival i både 2015 og 2016, eller i Europa, hvor hun har flere turnéer bag sig. Toby Beard – eller Toby som hun bare kaldes – har delt scene med navne som fx Stevie Wonder, Alicia Keys, Blondie og Cyndi Lauper.

Toby er ikke alene i sit es, når hun spiller, hun er også en talentfuld sangskriver med mod til at holde det frisk og enkelt. Musikken er folk med elementer fra pop, Jazz, rock, reggae, country og blues, og der sniger sig også et par ballader ind. Hun er inspireret af navne som fx Amy Winehouse, Janis Joplin, The Doors og The Lumineers.

Med på scenen på Spillestedet Vershuset medbringer den talentfulde sangerinde og sangskriver tre musikere: Anne Bakker på violin og sang, Gavin Arnold på bas, melodica og sang, og Jose Sharrard på trommer, cajón og sang. Udover at stå i front som sanger, så spiller Toby selv på både guitar og ukulele.

Glæd dig til en koncert i intime rammer med fremtidens helt store stjerne fra Australien.

 

Gratis entré mod forevisning af gyldigt medlemskort
Medlemskort kan købes i indgangen for 40 kr.
Dørene åbner kl. 20.30

 

www80 youtube_logo fb_icon_325x325